AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 099
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
Получих комплект от 10 брошури за К14 и всичките са с мостри.

# 361
  • София, Дружба 2
Може ли да отклоня темата за кредитните карти с 1 въпрос

през миналата кампания някъде бях видяла ,че всички брошури за 14та ще са с мостра на нощния крем.
Вашите брошури имат ли мостри или само ми се е искало да е така? Embarassed newsm78
Аз си поръчах 10 бр. и всички са с мостри на Аnew Simple Smile

И при мен е така. 10 брошури с 10 мостри.

# 362
  • София
аз поръчах 20 и нито една не е с мостра Confused

# 363
Може ли да отклоня темата за кредитните карти с 1 въпрос

през миналата кампания някъде бях видяла ,че всички брошури за 14та ще са с мостра на нощния крем.
Вашите брошури имат ли мостри или само ми се е искало да е така? Embarassed newsm78
не моите не са  Rolling Eyes аз поръчах 20 брошури, от които само две са ми с мостри  ooooh!  май ги слагат както дойде...на принципа дреме ми на шапката  Joy

# 364
О, и аз поръчах 20! Утре ще се разбере!

В сайта за представители много подробно са разяснени условията за картата на Райфайзен. На конференцията снощи служителката от банката каза, че картата може да се ползва и като дебитна, защото лихвата от 13,8 % се начислява в/у сумата по кредита, ако е ползван такъв. При плащания, напр. по ф-ри към Avon няма такса за превод, има месечна такса за обслужване 2,00 лв.Такса се начислява и при теглене на суми от картата в брой от банкомат.

Лихвата е добра - моята е 16%. Аз нямам такса за обслужване. Но ако тегля от банкомат е рязане на глава - 4лв. (може и да е процент, толкова ми взеха като теглих около 100лв.). Затова - само при пазаруване.  Peace
Имам годишна такса - 20 евро ако не се лъжа. Не внеса ли част от кредита (10лв. или няколко процента) до 5-то число, ми блокират картата.

Но аз също не бих си взела карта от Райфайзен - обслужването им е под всякаква критика! Всеки път нови хора. Пълна лудница. Ние се отказахме от тях. (в службата)

# 365
mimeime, използвам тази пила от почти година и съм доволна от нея, предпочитам я пред разните пемзи и т. н., които се предлагат в магазините. Пилата е  финна  от едната страна, от другата е по-силна, но е приятна при употреба и прави стъпалата копринено меки.

# 366
За пилата да кажа, на първа поръчка си поръчах и тази вечер я пробвах. Много ми хареса. Доволна съм.
За мъжкия Унгаро да докладвам, че много се хареса от съпружеското тяло.

# 367
  • София
Taзи карта май ми е единствения шанс , защото не работя.  Laughing
Дано наистина няма доказване на доход. Въпреки, че както някой каза, не ми се вижда чак голяма далавера.

# 368
  • На погрешната планета
И мойте каталози дойдоха без мостри #Cussing out!!!Сигурна съм, че прочетох някъде, че всички ще са с мостри, но не си спомням къде newsm78.

# 369
  • гр. Пловдив
Момичета, гледам още каталог 13/2008 и ми се иска да си поръчам от там тъмно червено червило. Спряла съм се на серията "Закачлива целувка" и по точно цвета Raisin Wine
/стр. 90/. Дали цвета е такъв, какъвто искам в действителност?  newsm78 Ако не, бихте ли ми препоръчали друго дори да е от друга серия?  Hug

Всъщност Raisin Wine не много тъмно червено,с леко оранжев отенък е .От същата серив Вино Диско е по-тъмно червено
Благодаря ти galastra!
Сега гледам в нетната 13/2008 на 2 стр., че има едно доста тъмно червено червило, но дали си отговаря? Става въпрос за Ultra Color Rich цвят Songria.
Да отклоня малко страстите и да се самоцитирам ако може някой да ме посъветва.  Hug

# 370
  • София
И мойте каталози дойдоха без мостри #Cussing out!!!Сигурна съм, че прочетох някъде, че всички ще са с мостри, но не си спомням къде newsm78.

И моите 20 са без мостри. Вие ме подсещата за това, бях забравила.
Иначе всичко дойде и е ОК. Даже имам едно стикче за очи от серията Колор тренд, но поне да беше в цвят, а то е от неутралния. Ама като е далавера, няма да му придирям. Няма го и във фактурата, знам ли  newsm78

# 371
  • Разград
Аз ни виждам с какво е толкова евтина тази карта. Има годишна такса от 24 лв., дали я ползваш или не, лихвата на всички КК се начислява върху използваната сума. Мисля, че Райфайзенбанк по този начин искат да привлекат повече клиенти и затова ни предлагат тези карти. Единственото предимство ще е ако не искат да се доказва доход.

# 372
  • София
Пратих едно писъмце, относно липсващите мостри към брошурата. Казах да сигнализират където трябва за все повече зачестилите проблеми относно комплектоването и да не ми отговарят да се обърна към координатор или зонален.

# 373
Аз ни виждам с какво е толкова евтина тази карта. Има годишна такса от 24 лв., дали я ползваш или не, лихвата на всички КК се начислява върху използваната сума. Мисля, че Райфайзенбанк по този начин искат да привлекат повече клиенти и затова ни предлагат тези карти. Единственото предимство ще е ако не искат да се доказва доход.
Годишна лихва от 24 лева не е много, все пак банката няма да работи за червен кръст. Нали и на нас не ни е приятно да ни смятат клиентите процента и каква печалба сме направили от Ейвън.

# 374
  • София
Банкери да се минат виждали ли сте?!
Всичко си е една взаимна договареност, но ние не сме от печалившите в този случай.
Вярно, има си удобства, но и така ми е добре. Стигат ми другите дебитни и погасяването на заеми.

Мисля за 3 парфюма, някой друг иска ли да се присъедини, за да ги вземем на отстъпка 5+? Че после вече не важи предложението.

Общи условия

Активация на акаунт