AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 104
  • 715
  •   1
Отговори
# 345
Има един концентрат за накисване на стъпала в нетна 15? Как се използва и каква работа върши?  newsm78
Слага се мъничко във вода и накисваш.Омекотява твърдите образования.
Много е приятен и мирише страхотно.

# 346
Една моя мацка ще се наложи да помпа,давайте идеи какво липсва....

Пяната за вана "Бял шоколад" от нетната... виж по напред в темата, някой беше казал и друго(пак от нетната)...! Peace

# 347
Някой може ли да снима гривната зое,черната.
Благодаря!  bouquet

# 348
  • USA, Steak State
Благодаря ви момичета  Hug

# 349
Някой може ли да снима гривната зое,черната.
Благодаря!  bouquet
Ето я Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283854&pid=7707660

# 350
jhoni, картата е международна, което е супер и може да се борави и във валута, но момичето в банката ми каза, че е левова. А тя каза, че още не е наясно с тази Ейвънска промоция. Извинявайте, ако съм досадна, но на теб какво ти разясниха.

# 351
  • USA, Steak State
Каква досада,това е най-актуалното в момента и е хубаво да се разиска като тема Simple Smile

# 352
ох,взех си кашона....влюбих се в новия парфюм (бонд) и чакам 15та кампания с нетърпение да си го поръчам  Heart Eyes
иначе този път всичко си е дошло и е цяло  Joy
аааа и дошли са ми подаръците за топ клуба от миналата и от тази кампания,въпреки,че не бяха отразени във фактурата  Crazy а бе щастие

# 353
а тая кредитна карта не  е ли прецаквация малко....как  е лихвата,която банката начислява?  newsm78

# 354
  • Варна
В сайта за представители много подробно са разяснени условията за картата на Райфайзен. На конференцията снощи служителката от банката каза, че картата може да се ползва и като дебитна, защото лихвата от 13,8 % се начислява в/у сумата по кредита, ако е ползван такъв. При плащания, напр. по ф-ри към Avon няма такса за превод, има месечна такса за обслужване 2,00 лв.Такса се начислява и при теглене на суми от картата в брой от банкомат.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 22:24 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 355
Момичета поръчвал ли е някой колието 5064 1 ...

# 356
  • В тъмната гора.
В сайта за представители много подробно са разяснени условията за картата на Райфайзен. На конференцията снощи служителката от банката каза, че картата може да се ползва и като дебитна, защото лихвата от 13,8 % се начислява в/у сумата по кредита, ако е ползван такъв. При плащания, напр. по ф-ри към Avon няма такса за превод, има месечна такса за обслужване 2,00 лв.Такса се начислява и при теглене на суми от картата в брой от банкомат.

Аз днес питах за тази карта в клона на Райфайзен. Не е вярно, че я издават без доказване на доход, напротив иска се брутна  заплата и всички подробности както си е при другите карти. Има минимални облекчения откъм гратисен  период (вместо 45 дни, 50 дни) и лихва ( вместо 17%, 13,8). С една дума не е кой знай каква промоция

# 357
Както казах по-нагоре, вече си подадох искането за карта и то ми беше прието без да ми искат доказване на доходи. Ваденето на карта не е задължително, но за мен си е истинско удобство. Досега съм ползвала картата на любимия и е супер, когато закъсаш за пари да има от къде да ги вземеш. Или пък си харесваш нещичко в някое магазинченце Mr. Green, а нямаш излишни пари да си го купиш. Всеки месец Райфайзен ти праща SMS със символичен процент от изтеглените пари, който трябва да го внесеш до определена дата. Може:
1. Да внесеш сумата, която ти иска банката
2. Да внесеш по-голяма или по-малка сума (мин. 10 лв.)
3. Да не внесеш нищо и да просрочиш вноската
Лихвата е годишна и нито една банка не дава кредит без лихва и не плащаш лихва, ако не си ползвал картата. Същата е левова, но  банкоматите в чужбина надали ще ми пускат левове.
Ако има нещо друго- питайте Hug, ще отговарям, ако зная Grinning.

# 358
  • София
Може ли да отклоня темата за кредитните карти с 1 въпрос

през миналата кампания някъде бях видяла ,че всички брошури за 14та ще са с мостра на нощния крем.
Вашите брошури имат ли мостри или само ми се е искало да е така? Embarassed newsm78

# 359
  • Варна
Може ли да отклоня темата за кредитните карти с 1 въпрос

през миналата кампания някъде бях видяла ,че всички брошури за 14та ще са с мостра на нощния крем.
Вашите брошури имат ли мостри или само ми се е искало да е така? Embarassed newsm78
Аз си поръчах 10 бр. и всички са с мостри на Аnew Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт