AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 094
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
Вчера си взех кашончето, мостри в брошурите имам , но един от мини гланцовете ми липсва. Фактуриран е но го няма в кашона, освен това кашона беше дооблепван с тиксо. Обадих се на координаторката си, чакам резултат. Лошото е че беше за клиентка която поръча за първи път.

# 376
  • София
... И моите 20 са без мостри. Вие ме подсещата за това, бях забравила. ...
И аз бях забравила... имам 10 броя без мостра Confused
Да не говорим, че и от комплекта от 5 бр. дойде само 1, още преди 1-2 кампании. Уж, координаторката ми попълни...не знам к`во си..., но още нямам мостри, ааа дразня се Crossing Arms

мама Мери, arita, evak, благодаря ви момичета  bouquet, ще си я поръчам.

# 377
И мойте каталози дойдоха без мостри #Cussing out!!!Сигурна съм, че прочетох някъде, че всички ще са с мостри, но не си спомням къде newsm78.

На конференцията дори го казаха... и аз реших че е нямало издънки, но уви Sick

# 378
  • София
30 каталога с мостри. Съжалявам за тези, които не са ги получили. Клиентите много се радват ако намажат малко аванта. За пореден път изцепка, лошото е, че напоследък зачестиха глупостите им.  Crossing Arms

# 379
  • София
Eee.  #2gunfire
Tъпото е, че в случая няма какво да се направи. Да не би да ти пратят само мостите следващия път?  Naughty
Дали не може в Централен Офис да се заменят?

Аз ще пускам на 2 дата, ама вече имам лошо предчувствие.  Confused

# 380
  • София
Eee.  #2gunfire
Tъпото е, че в случая няма какво да се направи. Да не би да ти пратят само мостите следващия път?  Naughty
Дали не може в Централен Офис да се заменят?

Аз ще пускам на 2 дата, ама вече имам лошо предчувствие.  Confused

Може и да може, но аз ги надписах вече, защото изобщо не загрях, че трябва да има мостри. Добре, че и клиентките не знаят, така че-майната му. Даже ми бяха объркали във фактурата - датата на получаване и половината ги поправях после.

# 381
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Една моя мацка ще се наложи да помпа,давайте идеи какво липсва....
Пяната за вана "Бял шоколад" от нетната... виж по напред в темата, някой беше казал и друго(пак от нетната)...! Peace

НЕ Я ПОДВЕЖДАЙ - Нали знаем всички, че от нетната нещата не помагат за помпане  ине вдигат процента ни!!!!!
  Peace

# 382
  • USA, Steak State
Няма как да ме подведат,аз това го знам Simple Smile Помпахме с моята мацка с мини крем-а Simple Smile

# 383
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Няма как да ме подведат,аз това го знам Simple Smile Помпахме с моята мацка с мини крем-а Simple Smile
Кой мини крем??? Twisted Evil Mr. Green

# 384
Да похваля новия парфюм Бонд 007-страхотен е, мъжкия Унгаро също се хареса на моя мъж.Тия дни ще ползвам и новата спирала-тази,която е  от две части, за изтриване на грешките и ще дам оценка. Simple Smile

# 385
Да похваля новия парфюм Бонд 007-страхотен е, мъжкия Унгаро също се хареса на моя мъж.Тия дни ще ползвам и новата спирала-тази,която е  от две части, за изтриване на грешките и ще дам оценка. Simple Smile
ооооооо и аз се влюбих в Бонд 007 и даже чакам с нетърпение да си го взема 15 кампания...дано да имам повече поръчани и дами излезе по-тънко,че като гледам демото..... Whistling

# 386
Taзи карта май ми е единствения шанс , защото не работя.  Laughing
Дано наистина няма доказване на доход. Въпреки, че както някой каза, не ми се вижда чак голяма далавера.

не искат доказване на доход ако отговаряш на изискванията за кредитоспособност на Райфайзенбанк. Това го искат на *.
В общия случай това е възраст над 23 години и платежоспособност.

Тук срокът на погасяване е 10-то число на месеца. Така че няма гратисен месец, както някой беше писал по-напред. Имаш ли кредит - до 10-то число внасяш определена сума (погасителна вноска) - 5% от кредита, минимум 10лв.

Общо взето - кредитна карта с всичките й последствия и ползи. Но с нея къде ще може да се плаща? Вероятно до 2009г. може вече да виждаме и тях на вратите на магазините, знам ли! Или ако има знак за MAsterCard това ще се отнася и за тях.  Thinking

На 29.09. разбрах че ще изяснят условията в Руския център.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 20:28 от Стики

# 387
Една моя мацка ще се наложи да помпа,давайте идеи какво липсва....
Пяната за вана "Бял шоколад" от нетната... виж по напред в темата, някой беше казал и друго(пак от нетната)...! Peace

НЕ Я ПОДВЕЖДАЙ - Нали знаем всички, че от нетната нещата не помагат за помпане  ине вдигат процента ни!!!!!
  Peace

Не я подвеждам, напротив! Аз съм помпала с продукти от нетната, но неставаше въпрос  за да достигна %, а за да нямам такса обработка, както и се получи. А до колкото разбрах, тя иска да помогне на друга представителка, която неможе да събере достатъчно поръчка, а не да взима по-висок  процент!

# 388
Ами нетната оферта нали не влиза в изчисленията - нито за процент, нито за минимална сума?!? Или може би греша?

# 389
Ами аз нямах начислена такса доставка в К11, а бях помпала от нетната с парфюмчетата по 30мл.

Общи условия

Активация на акаунт