AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 084
  • 715
  •   1
Отговори
# 390
Ужасих се, като чета, че нямате мостри. Нали трябва за всички да е еднакво. Това на нищо не прилича.

# 391
  • София
Ами нетната оферта нали не влиза в изчисленията - нито за процент, нито за минимална сума?!? Или може би греша?

Нетната не влиза за % и за клуб. Иначе си участва за сумата на поръчката-да си над минимума.

# 392
Ужасих се, като чета, че нямате мостри. Нали трябва за всички да е еднакво. Това на нищо не прилича.
и аз се ужасих като видях,че нямам,ама какво да се прави  ooooh!  Laughing Ама утре ще взема да звънна на моята координаторка да видя тя какво ще ми каже  newsm78

# 393
Аз имам мостри в каталозите,мисля че това е поредната изцепка,която правят-едни да имат,а други не-ами не е честно така NaughtyДо сега съм била в заблуда относно нетните,мислех че никъде не влизат...добре че сте вие момичета Peace

# 394
  • Разград
Аз пък не мога да събера този път дори за минимална поръчка - засега имам 22 лева.  Cry

# 395
Момичета, мострите са на 4 стр. И аз в първия момент се заблудих, че нямам. Надявам се и при вас да е така!  Peace

# 396
  • София
Момичета, мострите са на 4 стр. И аз в първия момент се заблудих, че нямам. Надявам се и при вас да е така!  Peace
Де да беше, така Rolling Eyes

Момичета, някоя от вас видя/поръча ли комплекта Cordelia и съответно дали е хубав?

Имам още поръчки за гривната Zoe и колието Hyacinth, но светят в жълто, дано не ми ги забавят...

# 397
прегледала съм ги обстойно....няма мостри,а странното е ,че аз имам поръчано 20 бр.18 бяха в единия кашон и са без мостри и другите 2 бяха в другия със мостри  newsm78  #Crazy

# 398
  • София
прегледала съм ги обстойно....няма мостри,а странното е ,че аз имам поръчано 20 бр.18 бяха в единия кашон и са без мостри и другите 2 бяха в другия със мостри  newsm78  #Crazy

Съжалявам, но нямам и идея за мостри, независимо къде да са ги залепили. Само на каталога ми от предната кампания имам, и естествено е на 4стр. при крема. Но и на 20-те брошури-не (всички бяха на дъното на кашон 1)

# 399
  • USA, Steak State
Момичета,дайте идея за сайт на който да мога да качвам снимки,че снимка.бг не ми дава да качвам от Щатите

# 400
  • гр. Пловдив
Да похваля новия парфюм Бонд 007-страхотен е, мъжкия Унгаро също се хареса на моя мъж.Тия дни ще ползвам и новата спирала-тази,която е  от две части, за изтриване на грешките и ще дам оценка. Simple Smile
Къде мога да ги видя и поръчам?  newsm78

# 401
  • София
Момичета,дайте идея за сайт на който да мога да качвам снимки,че снимка.бг не ми дава да качвам от Щатите
Опитай тук: https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=bg&continue= … &passive=true

# 402
  • Провинция
Момичета кажете ми според вас кое е с по-дълготраен аромат:лосионите за тяло от серията Naturals или йогортите за тяло от същата серия? Имах преди време лосиона за тяло с ванилия,душ-гела и спрея за тяло със същатия аромат.Nа истина катo се комбинират продуктите се получава дълготраен aроматен ефект,но сега с ечудя кое е по-добро и по-трайно като миризма-йогортите или лосионите?

# 403
  • USA, Steak State
Опитай тук: https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=bg&continue= … &passive=true

Мерси много   bouquet
Искам да помоля тези които задават въпросите си тук относно продуктите да го правят в другата тема-тя е създадена специално за това...
Тук си говорим за други неща,благодаря предварително

# 404
  • София
16 полски каталог

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 21:00 от mimeime

Общи условия

Активация на акаунт