AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 076
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,дайте идея за сайт на който да мога да качвам снимки,че снимка.бг не ми дава да качвам от Щатите

Опитай на picasaweb.google.com  , изключително удобно и се ползва от всякъде, могат да се правят албуми ...

# 406
  • София

На 29.09. разбрах че ще изяснят условията в Руския център.

A, не е ли на 30.09?  newsm78

# 407
Май на конференцията са го казали.  Thinking

# 408
На конференцията ни дадоха покани за 01.10. от 18:30 в Голямата зала на Руски културно-информационен център, ул. Шипка 34

Честит празник на всички българи!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 09:47 от jhony

# 409
  • Варна
Момичета кажете ми според вас кое е с по-дълготраен аромат:лосионите за тяло от серията Naturals или йогортите за тяло от същата серия? Имах преди време лосиона за тяло с ванилия,душ-гела и спрея за тяло със същатия аромат.Nа истина катo се комбинират продуктите се получава дълготраен aроматен ефект,но сега с ечудя кое е по-добро и по-трайно като миризма-йогортите или лосионите?

На мен лично ми допада серията Planet spa-разкошен аромат, ухае продукта, но не натрапчиво.Пробвай нещо от тази серия Simple Smile

# 410
  • София
... Честит празник на всички българи!
Peace Честит празник и от мен!

kragovrat, мисля, че йогуртите са с по-дълготраен аромат, но общо взето са един дол дренки.

# 411
  • София
Честит празник! Останах си само с грамота.... Simple Smile

# 412

Преди доста време бях поръчвала от тези моливи. Сега не ги намирам в каталога, спрени ли са?  Confused

# 413
  • Варна, а по празниците в Ямбол
момичета, аз сега пуснах и съм фактурирана с поръчката от К 13, та гледам и аз съм занулена в Топството... Какво коментирахте? И тази кампания ли е "Глуха"?! Rolling Eyes

# 414
  • Варна
момичета, аз сега пуснах и съм фактурирана с поръчката от К 13, та гледам и аз съм занулена в Топството... Какво коментирахте? И тази кампания ли е "Глуха"?! Rolling Eyes
Според мен само 12-та не влизаше никъде. А нали топ клуба на представителя започва от к.13и приключва с к.11/2009 newsm78
Би трябвало да ни отразят поръчките от к.13-и моята е занулена, а вече имам поръчка , която даже и я раздадох вече. Във фактурата са ми отразени продажби общо за Q4, но на сайта-не.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 14:32 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 415
От тази кампания започва натрупването за Топство,на мен ми е отбелязано във фактурата,сигурно в последствие ще ти го отразят Peace

# 416
  • Варна

Преди доста време бях поръчвала от тези моливи. Сега не ги намирам в каталога, спрени ли са?  Confused
Скоро го имаше сребристия в Интернет предложенията. Подобен е професионалният молив на Джилиан Демпси- в к.15-стр.150

# 417
Аз имам молива на Джилиън,но той е само с гъбичка за разнасяне отзад,а този на снимката мисля че е молив+сенки.

# 418
Да, молив и сенки е. Много моля, ако някой има останал излишен черен да ми пише, взимам го веднага Praynig Praynig Praynig

# 419
Хайде, давайте списък за помпане...
Става въпрос да няма такса-обработка!
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт