AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 066
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6773433  номер 8 го няма със сигурност (дневното кремче)  Peace

# 421
Хайде, давайте списък за помпане...
Става въпрос да няма такса-обработка!
 Praynig
Няма го и черно-белия молив от нетната от 3 стр.

# 422
  • София
 #Cussing out Гривна Zoe вече е червен светофар, аман Crossing Arms Толкова ли не могат да предвидят нужното количество...нямат ли статистика...то не са мостри, несесери, портмонета, все недостиг, все чакай. А, ти ходи обяснявай на клиентите, пууу! Направо се изприщвам, като се сетя, че идват и коледните празници. Naughty
Между другото колиетата Hyacinth и Julie са жълт светофар.
п.с. А, за помпане някой спомена маслото против стареене на кожата от стр.92 и пяната за вана бял шоколад от нетната.

# 423
Пльос и аз в новата тема да ви държа под око  Mr. Green
Имам 3 дни до поръчка, а до никаде не съм я докарала  ooooh! И нали съм  един 'пишман представител', взех че отказах една клиентка от комлектчето за маникюр от розовата страничка (преди време четох тук няколко негативни мнения за тях  Rolling Eyes , ама ако има и доволни, моля да сподели докато е време  Laughing)

# 424
  • София
момичета, аз сега пуснах и съм фактурирана с поръчката от К 13, та гледам и аз съм занулена в Топството... Какво коментирахте? И тази кампания ли е "Глуха"?! Rolling Eyes
Според мен само 12-та не влизаше никъде. А нали топ клуба на представителя започва от к.13и приключва с к.11/2009 newsm78
Би трябвало да ни отразят поръчките от к.13-и моята е занулена, а вече имам поръчка , която даже и я раздадох вече. Във фактурата са ми отразени продажби общо за Q4, но на сайта-не.
И на мен е така. Но със сигурност-К13 е първата от новото летоброене.

# 425
Странно - при мен на Акумулирани продажби има число, което е с около 200лв. повече от оборота ми в К13. Откъде ли са се взели?!

# 426
  • София
На конференцията ни дадоха покани за 01.10. от 18:30 в Голямата зала на Руски културно-информационен център, ул. Шипка 34

На моята пише - 30.09.
В сайта като гледам, за София има различни дати. Предполагам може да отидем в деня, който ни е най- удобен.  Thinking

# 427
#Cussing out Гривна Zoe вече е червен светофар, аман Crossing Arms Толкова ли не могат да предвидят нужното количество...нямат ли статистика...то не са мостри, несесери, портмонета, все недостиг, все чакай. А, ти ходи обяснявай на клиентите, пууу! Направо се изприщвам, като се сетя, че идват и коледните празници. Naughty
Между другото колиетата Hyacinth и Julie са жълт светофар.
п.с. А, за помпане някой спомена маслото против стареене на кожата от стр.92 и пяната за вана бял шоколад от нетната.

ЕЕЕ, наистина срамота....може ли да не предвидят...а като си помисля, че в 15та брошура пак я има гривната....дано тогава да е налична....Иначе явно аз ще си остана без....добре, че за клиентките имаше и им ги дадох.

# 428
  • София
Да ви се оплача пак. Освен, че в брошурите липсваше мострата на крема та и вместо мостри на мъжкия Унгаро (както пише във фактурата) са сложили мостри на Incandessence.

# 429
  • На ръба..
Искам да ви попитам дали клиентите можем да си поръчваме от нетните оферти или те са само за представители?

# 430
Искам да ви попитам дали клиентите можем да си поръчваме от нетните оферти или те са само за представители?
по принцип са само за представители.Ние не получаваме отстъпка върху тях,но ако представителя ти се съгласи,може да ти направи услуга  Wink

# 431
  • На ръба..
Ясно, благодаря за информацията.

# 432
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6773433  номер 8 го няма със сигурност (дневното кремче)  Peace
Няма го и черно-белия молив от нетната от 3 стр.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви, навързах ги... както подчти винаги някой ми поръчва в последния момент...

# 433
  • Горна Оряховица
Аз вчера пуснах около 105лв,тази кампания ми е слаба ,но като ме нямаше това в последния момент го събирах,доволна съм.Тази кампания мислех да поръчам повече каталози като са с мостри и да раздам  на нови клиенти за да ги привлека,ама като видях че ви липсват мострите се отказах.сега ще си взема от координаторката ,поне ще видя на място дали имат.
Незнам какво става напоследък-много грешки ,много липси.В началото като започнах (преди 5г) беше така,редовно нещо ми липсваше в кашона или беше объркано,после като че ли положението се пооправи или поне при мен не е имало проблеми,но сега май пак всичко си е както преди newsm78

# 434
  • София
Хайде и аз да се оплача - във фактурата ми пише Мостра Ungaro for him, а имам Ароматна картичка, все пак не е същото. Досега, когато съм имала Ароматна картичка, така е било отразено във фактурата, а не като мостра... Не че е толкова важно, но все пак Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт