AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 055
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
 hahaha Защо ли не се учудвам  Joy

# 481
  • Перник
Вижте сега момичета, тези от "ПИШЕТЕ НИ", как ми отговарят Joy Joy Joy, жестоки са:
(Това е Copy/Paste на писмото им)
ххх@abv.bg
22.09.2008 14:20
 To contact_avon.bulgaria@avon.com 
cc 
Subject Работа с клиенти (Account Nr: 1120705 Request ID: 12479587) PROD

Здравейте, пиша относно мострите на дневен и нощен крем за очи ANEW. При поръчан комплект от 5 броя, пристигна само един брой, а сега при обещаните към всяка брошура за К/14 няма нито една. Бихте ли ми казали дали ще бъда компенсирана по някакъв начин? Моля да ми отговорите конкретно, а не с молба да се обърна към координатора си.
Благодаря
.   

И отговора им:
Здравейте!
При такъв проблем /по тези въпроси/ Ви съветваме да се обърнете към Вашия координатор или Зонален мениджър!
Лек ден!
Ейвън Козметикс България

нормално на тях не им се занимава.

# 482
Леле! Колко много сте изписали! Аз си получих първата поръчка - всичко е ок! Само една мостричка бяха пропуснали да ми сложат, но беше фактурирана! Пуснах днес 2ра поръчка за 170лв, слабо, но от сърце Laughing
Относно кредитните карти - удобно е и има гратисен период! Аз си подадох искане и ще си я взема след 1.10. Не бях на конференция, но бях на родителска! Sad
Относно гратисния период, мога да го разясня ако имате желание по подробно! Наясно съм с тези неща, поради това, че се занимавам с такива продукти!

# 483
  • о`майна лунна нощ е
Мимеиме - занимава ли ти се да пишеш направо писмо на г-н Владимир Борачев на адреса, посочен във фактурата. Писмо- копи/пейст на тази кореспонденция - лично до него да види какви хора са назначени за работа с представителите, мениджърите, зоналните и т.н. Т.е какви хора - титани на мисълта "спомагат" развитието на фирмата и оказват съдействие за работния процес, набирането и обслужването на клиентите.

# 484
Отдавна не съм писала, но след това Copy/Paste на писмото на Мimeime е просто не се сдържах.
Това е върхът на слабоумието, а мен ме избива на смях  Joy

Гласувах в анкетата с последната опция - добра кампания беше  Hug

# 485
  • Бургас
И аз си получих кашончето.Няма бели,но то си беше полупразно.Имам подарък-крем за крака,веднага го мушнах за една клиентка бонусче,че ми направи 78 лв поръчка.
Успех за следващата кампания,при мен нещата вървят все по-слабо,дано при вас е по-добре.

# 486
Момичета да ви питам ,сега в 14К ли е последната ,дето да ползваме привилегиите от клубовете? newsm78 дано ме разбрахте

# 487
  • Бургас
Би трябвало да е до К17 включително, тъй като дотогава е първия куотър  Thinking

# 488
  • София
Това е предимството на интернета- времето за поръчка ти е удължено.
Аз съм 005, гледам си винаги календарчето. Пускам предимно на втора дата, винаги сряда вечер. Т.е.- можеш да пуснеш до 10ч. на 25-и.  Wink

и аз така мисля да направя. Много много благодаря bebsun и amoranewsm51

# 489
Здравейте, пуснах втора поръчка, но още не е пристигнала, а само фактурирана. Поръчах си новото червило на Аню от топството, че много ми харесва, но не са ми сложили парфюмчето Руж, което е подарък към него. Мислите ли, че ми се полага. Взех, че им писах в офиса и те ми отговориха със същото писмо като на МИМЕИМЕ. И понеже ме ядосаха им писах втори път защо трябва да занимавам координаторката си, като тя е тук в провинцията, а те са там на място. И те ми отговориха пак с абсолютно същото писмо.  Copy/Paste. Какво ще кажете?

# 490
  • Бургас
За съжаление, когато си поръчваме неща от топството, не ни се полагат подаръците или другите екстри, които вървят с дадения продукт в каталога-пишеше го дори някъде, може би на самата бланка, не ми се рови в момента  Tired

# 491
може би въпросът ми ще ви се стори малко глупав но не помня продуктите срещу рака на гърдата участват ли при формиране на сумата за получаване на по голям % или не дано разбрахте какво имам предвид  Rolling Eyes  Simple Smile

# 492
Благодаря ти Брадата, има логика, но не съм обърнала внимание. Но онези от Офиса не могат ли да отговорят така, ами на всеки изпращат това писмо.

# 493
може би въпросът ми ще ви се стори малко глупав но не помня продуктите срещу рака на гърдата участват ли при формиране на сумата за получаване на по голям % или не дано разбрахте какво имам предвид  Rolling Eyes  Simple Smile
участват,но на тях не получаваш отстъпка  Peace

# 494
благодаря ти много stella_16 за бързия отговор Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз питах защото имам поръчани  3 - 4  комплектчета за маникюр  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт