ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 431
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
Ти на какво я записа твоята госпожичка? Wink

# 76
 На нищо Blush
За плуването била малка, а друго тук няма за толкова малки мислч, сега трябва да питам за танци, народни има, а и някакъв модерен балет, ама малко време трябва да ми остане, че сега подготвям украса за сватба на мойта дружка Peace

# 77
# 78
  • София
Как ще е малка за плуването??? Моят от миналата година ходи. И сега през лятото с дядо си все в морето се плискаха.

# 79
Aми нямали група за тая възраст Sad
Ние с Вики сега се връщаме от цирк Mr. Green
Пълна боза, ама на нея и хареса, това е по-важно Peace А цените, билет 8лв. за деца 6 Shocked
Вътре всичко по 2лв... А и пълна боза...
Абе карай, поне отиде детео ба цирк, въпреки че ние удома сме по-голям цирк  Mr. Green

# 80
Моята още не е ходила пък на цирк. LaughingСамо се канииим... ooooh!

# 81
Ако идва цирк "Ориент", не се прецаквайте само Laughing

# 82
  • София
И аз не съм водила Марио на цирк,но и той какъвто е бъзлъо,няма да иска да седи там.

Абе,вашите бълнуват ли и стават ли нощем?Марио много бълнува и сега на майка ми й казали,4е трябвало да го водя на невролог.... Rolling Eyes 4удя се дали е нормално.

Ето ви да видите и Богомил колко е пораснал.Днес направо ми пили мозъка с неговите писъци...ще полудея #Cussing out

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1162/743300463.JPG

# 83
Руми, и Вики е имала такива периоди на бълнуване, предимни когато нещо се сменя около нея - започване на ясла, равдането на Дейвид...
Сега Марио нали е бил на гости на баба и детскта и бебето и са му се събрали повече емоции Wink
Не се стряскай, ще отмине Hug
А малкия наистина е много порастнал, вече си е човече Heart Eyes

# 84
  • София
Във Варна цената на билет за цирк през лятото била 10 лева - нашите естествено не са завели Боби. Това си е рекет направо.  #Cussing out

И Боби бълнува, но не намирам причина за тревога. Просто явно децата са по-впечатлителни и преживяват през нощта някои ситуации. Аз лично не мисля да водя Боби на лекар заради това.

А Богомил наистина е порасъл, браво на момчето ти!  Hug

# 85
Ето ви да видите и Богомил колко е пораснал.Днес направо ми пили мозъка с неговите писъци...ще полудея #Cussing out

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1162/743300463.JPG
Сладурче! WinkПу пу Heart Eyes

Във Варна цената на билет за цирк през лятото била 10 лева - нашите естествено не са завели Боби. Това си е рекет направо.  #Cussing out

И тук е толкова #Crazy
Като каза Варна,чакайте да ви покажа снимки от миналата седмица на Анелия и зетя. LaughingГледайте,че по някое време ще ги трия. Wink
Тая седмица пак ще ходим във Варна,зетя е от там и Анелия е на седмото небе Joy Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274610&pid=7943259

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:34 от Hot iceberg

# 86
  • София
Hot iceberg - много се смях на малките сладури!  Joy Е, ще се засичаме значи през лятото с вас.  Wink Sunglasses

# 87
Hot iceberg - много се смях на малките сладури!  Joy Е, ще се засичаме значи през лятото с вас.  Wink Sunglasses
Даааа,непременно Hug

# 88
Aaaa Краси, големи са образи, и ти като една видна бъдеща тъща захранваш младото семейство Joy Joy Joy Joy

# 89
Aaaa Краси, големи са образи, и ти като една видна бъдеща тъща захранваш младото семейство Joy Joy Joy Joy
Ми как бееее! bowuu Аз съм много,много добра тъща Whistling
Айде много да не се хваля,че сватя ми е съфорумка... Mr. Green  Joyдаже се запознахме във форума Laughing

Общи условия

Активация на акаунт