ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 293
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Приемате ли нови попълнения сред вас. Да ви се представя - казвам се Златина от Стара Загора съм, имам син  (Димитър) роден на 3.06.2004 г., очаквам и една малка принцеса в началото на март. Ще се радвам да си пиша със вас тук.
Добре дошла в скромните ни редици  Hug
и лека бременност ти желая Peace

# 196
  • София
Добре дошла, slancetoo®! Дано да ти е уютно при нас!  Hug

И моят син е роден на същата дата и година - какво съвпадение....

Иначе, живот и здраве ще имам второ детенце към края на този месец.

Момичета, радвам се, че сте добре. А болните деца да се оправят бързо и без усложнения! Ние днес почти цял ден бяхме по магазините - голяма лудница е през уикенда.....Понеже Дядо Коледа идва за нас на 3 места - в моята работа, в градината и у нас - познайте как ще трябва да пазарувам.  ooooh! Най-най-лошото е, че желанията са доста солени финансово, та ще видим какво ще запомни и изпълни Дядо Коледа. Че и дълго писмо писа днес........ Joy

Весел уикенд и хубава почивка! Целувки на всички!!!!

# 197
Здравейте. Приемате ли нови попълнения сред вас. Да ви се представя - казвам се Златина от Стара Загора съм, имам син  (Димитър) роден на 3.06.2004 г., очаквам и една малка принцеса в началото на март. Ще се радвам да си пиша със вас тук.
Добре сте дошли!  bouquet

# 198
 Hug
Добре дошла на новата мама, леко бременеене и здраво бебче на финала  bouquet Добавих ви и на първа страничка Wink
Мойта маймунка е наказана без детски, и сега сама си е пуснала ooooh! Неспасяема е!!!

# 199
  • Стара Загора
Добре заварили на всички. И при нас наказанието е - лишаване от детско. Само то успява да му подейства, или наказан в ъгъла, но ако приложа това - след 5 мин. започва да си шава все едно не е наказан.

# 200
  • София
Добре дошли и от мен  bouquet  bouquet Grinning

Не ми говорете за наказания и моя го наказвам без детски,но ефект няма.Преди малко пак се скарахме,това мом4енце няма никакъв респект от мен,взе да посяга Shocked,страх има само от баща си.Как става така,като пове4ето време аз съм с него по дяволите #Cussing out.Оф,много съм ядосана!!!

Сега използвам и само го заплашвам,4е няма да го заведа на тържеството,ковто Лили и компания организират,незнам дали така е правилно,но ве4е ме побърква...

# 201
  • София
Привет, момичета!

Имам си дата за секцио - 4.12. Вече съм доста спокойна. НО сега пък мъжът ми се е шашнал.....Луда работа.....

При нас не действат никакви наказания. Дори навън на терасата е стоял - ефектът е нула. Нито от мен нито от баща си има някакъв респект. Не знам къде се дяна онова послушно и кротичко детенце....

# 202
Привет, момичета!

Имам си дата за секцио - 4.12. Вече съм доста спокойна. НО сега пък мъжът ми се е шашнал.....Луда работа.....
Браво!Ще стискаме палци! Wink Hug

# 203
  • София
И аз,и аз  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Къде сте всички днес,много е пусто,особено като я няма и Дианчето и Краси никаква не се явява Mr. Green

# 204
И аз,и аз  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Къде сте всички днес,много е пусто,особено като я няма и Дианчето и Краси никаква не се явява Mr. Green
Днес съм станала в 5 ,да ходя до Варна Mr. GreenАма не съжалявам де!И временцето там беше едно хубавооооо,и моренцето видях...
Една глава ме боли ,за капак и съседката дойде.
Снощи пък имахме форумска среща тук ,в Ямбол.Беше супееееер!Ама с такава готина компания,няма как да не е супер! Heart Eyes
Жалко,че и с вас няма как да се сбираме!Щеше да е хубаво!

# 205
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Да ви питам вашите деца правят ли вече пазарлъци дядо Коледа какво иска да им донесе. Че моят син всеки ден е на различна вълна.
stassi ще ти стискаме палци на 4.12. Дано всичко мине по вода. Хубава вечер от мен
  Hug

# 206
  • София
Благодаря, момичета!!! И аз се надявам всичко да мине безпроблемно.
Боби доста кашля днес, дано да не се разболее, че ще ми дойде повече сега....Милото дете, така ми е мъчно като го слушам.  Cry  Cry

За Дядо Коледа май вече си е избрал окончателно подаръците - всеки път казва едни и същи неща (ама поне 5-6 на брой). Така, че ще видим кой какво ще купува.

# 207
Моята си избра от вестника на Кауфланд някой неща и баба и вече и ги купи,но са скрити де. Grinning
Ние още не сме купували нищо.Дори вчера се майтапихме,бяхме я взели с нас във Варна и баща и ни изръси в Морската градина,а той отиде да си свърши работата.Та като хукна това дете из плажа да събира мидички,после ме замъкна на детския кът,тъкмо го отваряха,на люлките,където съм я водила лятото ,помни пътя дори за квартирата. ShockedИ рев,да се обадим на хазайката,да ни дадяла ключ от квартирата,не ще да се връща в Ямбол.Почти до Провадия беше сърдита в колата и не ни говореше. Joy Joy
Та снощи идва съседката и аз и разказвам,как с рев я измъкнах от детския кът и плажа,тя и вика "Ще кажеш на дядо Коледа да ти купи един апартамент във Варна"И Анелия сега е спокойна,че дори баща и да не и купел апартамент,дядо Коледа щял да и купи ,защото е много послушна Joy Joy Joy Joy
Стана много дълго,но исках да ви кажа,каквото и да искат вашите юнаци от Дядо Коледа,не се оплаквайте,поне няма да е апартаменти Joy Joy Joy Joy

# 208
  • София
Моето пък си иска само едно и също-кола или мотор.Вече ви казвам,че един базар мога да отворя с такива играчки.И сега се чудя аз какво да измисля,че да му е интересно после... newsm78

# 209
Stassi, стискам палци и аз Hug
Краси, метнете го насам тоя дядо Коледа де, не ставайте скръндзи Joy Тя и Вики е мнооооого послушна, ама иска само палатка и мнооого кукли Барби hahaha

Общи условия

Активация на акаунт