Кюретаж и забременяване след това

• 71 826
  • 798
  •   1
Отговори
# 15
Преди пиех, но спрях за 1 месец и от понеделник пак започвам, за да се подготвя доколкото мога ...

# 16
  • по света и у нас
Имам един спонтаннен аборт и 2 кюретажа,след всеки гинеколога ми прецени кога да започнем с бебеправенето,зависи от възстановяването на матката,лигавицата и т.н.Но си дай поне 3 цикъла покой.

# 17
поне 3 цикъла, след това преглед ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  Peace, че всичко е наред и подновяваш опитите.
успех следващия път

# 18
На мен ми казаха чак след 6 месеца Rolling Eyes
Трябва всичко вътре да се възстанови,за да може следващото бебе да се развие нормално  и да няма усложнения  Peace

# 19
аз направих на 3 юли .изчаках да минат 2 цикъла и от и сега работим по въпроса.май трябваше да изчакам още ...ама вече нямам търпение ,не ми се чака.дано няма проблеми

# 20
svetla_81 моята приятелка миналата година забременя през Април, за съжаление направи мисед. Но забременя отново в съшия цикъл, след 2-3 седмици. Много странно, но всичко мина добре и сега се радва на 7 мес. бебе.

Тя тогава ходи в Шейново и доктора и каза, че всичко се е изчистило и няма проблеми за 2 бебе.

Успех.

# 21
Благодаря ви за отговорите! Ще изчакам контролния ми преглед да мине /след 1 месец/ и тогава ще видя какво ще стане! Така ми се иска да е по-бързо! За това исках да споделя с вас, за да ми дадете чисто приятелски съвет...

# 22
Съжалявам за това,което си преживяла SadИ на мен се случи по същото време като при теб,наистина е ужасно.Чела съм много за това,питала съм лекари и всичко казва едно-най-добре изчакай поне 2 цикъла.Тъй като мисед-а ти е бил в много ранна седмица мисля,че това време е напълно достатъчно да се възстановиш физически.Ще е добре да си пуснеш и някакви изследвания през това време докато чакаш зелената светлина.Попитай лекаря ти,той ще ти назначи каквото прецени.А фолиевата киселина си я пий от сега.Ще чакаме да се похвалиш скоро с две черти Hug

# 23
Три цикъла след миседа получих зелена светлина за бебеправене.
Мисля, че най-добре може да ти отговори гинеколога. Зареди се с търпение и оптимизъм Hug

# 24
  • София
И на мен ми казаха след три цикъла да пробваме.Между другото абортите ни са били в близки дати.Моят беше на 22,07,08, само че бях в 16г.с. Ти си била съвсем в начална бременност и може и по-рано да ти дадат "зелена светлина". Задължително отиди на преглед след първата ти редовна менструация  Peace Дано се засечем в отчетни  Wink

# 25
Момичета пожелавам ви на всички
 скоро да се похвалим с двете чертички,
прегръщам ви всички  Hug и успех.

# 26
  • Пловдив
На 14 юни преживях спонтанен аборт в 5 г.с. Доки каза да изчакам 1 месец и да подновим опитите , така и направихме . След 1 редовна менструация и вече  бях бременна. Не съм ходила на гинеколог нито след абразиото , нито преди да забременея, което не зная колко беше правилно  newsm78 Пожелавам ти успех и съвсем скоро да се похвалиш с две чертички  Hug

# 27
Записвам се да ви следя Hug

# 28
Между другото в самото начало гинеколога ми се съмняваше за "кухо яйце", по мое настояване, а и защото цикъла ми е нередовен, изчакахме до по-късна седмица и се надявахме да е някаква заблуда  Sad, но не беше...та явно още в самото начало е станало нещо. Изкарах един вирус с много висока температура, в същото време и работата смених /незнаех че съм бременна, иначе нямаше да изживявам така нещата/ и явно тогава е спряло развитието на бебенцето  Cry

# 29
  • София
Преживях кюртаж на 21 май. Вече минаха 3 редовни цикъла. От този месец почваме опитите, пък ще видим. Нещо не съм много обнадеждена Tired

Общи условия

Активация на акаунт