Колко време са адските болки при нормално раждане?

• 41 823
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Чак пък адски болки Stop Stop

Аз бях с епидурална и усещах доста силните контракции накрая. Може би не ме беше хванала добре?! newsm78

Или те е пуснала. По принцип трае около час и половина, после при нужда слагат втора доза.

# 76
Защо не почетеш малко за раждането на сайта на Естествено? Ива-Д вече ти е задала насочващ въпрос; обикновено лошата поза, лежането по гръб, неуместните интервенции усложняват раждането и в някои случаи наистина може да е ужасно преживяване... С подготовка и "активна" позиция повечето подобни проблеми са преодолими... Много от нас родиха вторите си деца "почти прекрасно", след кошмарно първо раждане... Прочети разказите. Пожелавам го и на теб.

# 77
  • Earth
Мисли позитивно....и няма да имаш адски болки този път  Hug

# 78
моите болки бяха 12 часа.Доктора ми обясни,че самата ми кожа не е еластична и много трудно получавам разкритие.При мен беше ужасно,но съм чувала,че при второ раждане било по лесно.Пожелавам ти успех.

# 79
За да не усетите нищо,поискайте епидурална упойка.
Аз поисках и то няколко пъти  Mr. Green ама не ми сложиха  Sad

# 80
Чак пък адски болки Stop Stop

Аз бях с епидурална и усещах доста силните контракции накрая. Може би не ме беше хванала добре?! newsm78

Или те е пуснала. По принцип трае около час и половина, после при нужда слагат втора доза.

Ами аз си поисках втора доза по едно време Mr. Green  newsm78 newsm78

# 81
  • София
Вече ми е пълна каша в главата... Епидуралната упойка не ме хвана изобщо и страшните болки бяха някъде около 3 часа  Sick Бях със система окситоцин, което играе все пак някаква роля...

# 82
Болките ми бяха, докато правех разкритие и достигна пълно такова - около 4 часа. Иначе самото раждане беше по-скоро напъване, отколкото болки.

# 83
  • Бургас
Болките ми бяха, докато правех разкритие...

И при мен, продължиха 6 часа, но чак пък адски не бяха.Мога да ги оприлича на доста болезнена менструация, каквато имах преди това и може би за това не ми се видя чак толкова страшно  Laughing Като започнаха напъните болката изчезна.

# 84
Болките при раждането на дъщеря ми не бих ги нарекла адски.Може би защото очакавах нещо много по-ужасно.Преди две години имах бъбречна криза и изкарах камъни от бъбреците.Честно да ти кажа болките от раждането бледнеят пред тези на бъбречната криза.

# 85
И при двете ми раждания силните болки траяха не повече от час, час и половина. Но не са били нетърпими, раждах и двата пъти без обезболяващи.  Peace Успех и не се настройвай отрицателно!   bouquet

# 86
При мен бяха окола 4-5 часа.

# 87
  • Пловдив
Болките при раждането на дъщеря ми не бих ги нарекла адски.Може би защото очакавах нещо много по-ужасно.Преди две години имах бъбречна криза и изкарах камъни от бъбреците.Честно да ти кажа болките от раждането бледнеят пред тези на бъбречната криза.

А аз съм ги свикнала силните бъбречни кризи така, че се поуспокоих малко за деня , Големия ден на идването на съкровището  Simple Smile

# 88
Ами,при мен бяха 15мин най-много-последните 2-3 контракции.

# 89
  • София
Малеее,аз раждах 72ч.Преди 13год.От тях почти 16ч.не ме питайте.Теодор се роди 4кг.56см.Сега съм бременна и ако знаете колко ме е страх.Успокоявам се с факта че като ми го дадоха и забравих всичко.Хем ме шиха ,хем се смеех.На следващия ден само лекарите ми припомняха за ужаса,че искаха да го видят тоя бебешок дето толкова ме измъчи.  bouquetНе му мисли,давай работа да се върши и да ти кажа Laughingто май друг избор няма.Излиза се по познатия начин. Hug

Общи условия

Активация на акаунт