Колко време са адските болки при нормално раждане?

• 41 810
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
  • На морето!
Адските болки продължиха час- два, но вече дори не си спомням тези часове от раждането. Накрая, след време ще си спомняш най-ясно момента, в който си бидяла бебчето, всичко останало ще бледнее пред него.

# 136
Имам чувството, че безкрайно продължиха, може би 6-7 часа, но раждането беше предизвикано със система и не ми даваха да ставам, може и затова да ми се сториха безкрайни. Не си спомням да съм викала, просто нямах сили Cry

# 137
Имам чувството, че безкрайно продължиха, може би 6-7 часа, но раждането беше предизвикано със система и не ми даваха да ставам, може и затова да ми се сториха безкрайни. Не си спомням да съм викала, просто нямах сили Cry

И аз не съм викала. Мисля, че така се хабят сили. Но много се разхождах и когато ме "хванеха" адските болки, се хващах за една маса, защото ми причерняваше, но то беше за 1-2 мин и после продължавах разходките. Че боли, боли! Но не пожелах упойка. Мисля, че и при второ раждане, ще се въздържа. Thinking Което означава, че не са чак толкова нетърпими болките.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 14:05 от daindi

# 138
Чак пък ужасни.От цялата работа са неприятни контракциите.Раждах без упойка.Като реша за второ,пак ще е нормално,без упойка (ако няма усложнения разбира се).Не е толкова страшно.

# 139
Около 2 часа бяха нетърпими, чак ми беше изтръпнало лицето Simple Smile Не съм и гъкнала, без упойка разждах, забравя се всичко мноого бързо  Peace

# 140
  • Сливен
Около 2-3 часа Peace
Но като гушнеш бебо ти се струва че не са били чак толкова адски Wink

# 141
  • София-България, Израел - където си поискам
момичета, спрете моля ви да пишете в тази тема.
Вижте подписа на момичето ,което е пуснало темата.

Общи условия

Активация на акаунт