Колко време са адските болки при нормално раждане?

• 41 821
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
от самото заглавие в частта му за"адските болки"те побиват тръпки.При първото ми раждане тези нетърпими болки бяха около 3-4 часа ,но ми бяха достатъчни ,за да взема решение 9 години по-късно да родя второто си дете секцио.Така си спестих кошмара /поне в мислите ми/да изтърпя това,което вече веднъж изтърпях Mr. Green

# 121
от самото заглавие в частта му за"адските болки"те побиват тръпки.При първото ми раждане тези нетърпими болки бяха около 3-4 часа ,но ми бяха достатъчни ,за да взема решение 9 години по-късно да родя второто си дете секцио.Така си спестих кошмара /поне в мислите ми/да изтърпя това,което вече веднъж изтърпях Mr. Green
Данинка, поздрави на Мая и децата, че съвсем им изгубих дирите!  Hug

# 122
Хм, и при двете ми раждания не е имало такова нещо като "адски болки". Има разбира се някакви болки, но са търпими. То и на зъболекар като отидеш, пак си боли.

# 123
  • София
Моите не са били адски.
БОлеше ме около час, докато получа разкритие, но се търпеше и по ужасни кризи съм имала.

# 124
  • Plovdiv
Харемче, опитай се да не мислиш за първото раждане. Опитай се да не мислиш въобще за раждането сега. Когато дойде моменът ще се справиш с всяка ситуация. HugНо ти си го знаеш това. Heart Eyes При всички е различно, всяко раждане е различно.
И моето първо раждане беше меко казано трудно. Но когато наближи моментът за второто, въобще не си позволявах да потъвам в спомени от преди 8 години. Grinning Още веднъж - не го мисли.
Та, моето второ раждане беше кратко като време. Това ми беше мечтата. Laughing
Пожелавам ти кратко и леко раждане, когато му дойде времето и здраво и сладко бебоче. Hug

# 125
За това,че се забравя не съм съгласна Naughty.Мен ме болеше адски много .Мъчих се 8 часа и накрая ми направиха секцио.Но при всеки е различно.
И аз бях така.

# 126
  • София
При мен имаше жестоки болки  от контракциите около 6 часа, а самото излизане на бебо не го усетих, бях толкова изморена и травмирана, че даже неможах да се израдвам на бебка   Blush Sad
Скоро май няма да се престраша за 2-ро дете  Rolling Eyes

# 127
  • София
Аз съм била щастливка Simple Smile Не мога да кажа, че болките са ми били ужасни, да боли, но... не умираш от това. Макар, че при раждането на Алекс ор предродилна пращах смс на мъж ми. 1вият беше "ще гушна чемшира" и другият "оставаш без топки". Смяхме се с акушерката Simple Smile
И с Дияна, и с Алекс, родилните ми контракции бяха около 2 часа.

# 128
Ще получиш толкова различни отговори, че само ще се объркаш. Всеки има различен праг на болката, няма база за сравнение изобщо.
И към това мнение ще допълня,че жената е отделна вселена.Няма нищо общо с друга подобна.Препоръчвам ти епидурална упойка,така болките са много поносими.Раждала съм със и без упойка,повярвай ми!

# 129
И към това мнение ще допълня,че жената е отделна вселена.Няма нищо общо с друга подобна.Препоръчвам ти епидурална упойка,така болките са много поносими.Раждала съм със и без упойка,повярвай ми!
Аз така и не успях да стигна до упойката.
За 24 часа - нито мм. разкритие.

# 130
  • София
Не мога за опиша болките като адски.  #Crazy Вярно е, че боли, но съвсем търпимо. Правилно са ти казали момичетата - всеки има различен праг на болка. А и психическата нагласа е много важна. Аз отидох да раждам съвсем неподготвена - сутринта бях на преглед и ми казаха, че нямам никакво разкритие и няма скоро да родя. Вечерта ме приеха с контракции през 5 минути и след няколко часа родих.  Peace Без упойки.

# 131
Нагласата - по дяволите според мен!!!
Аз отидох да раждам толкова щастлива и така бях сигурна че всичко ще е супер и че няма да боли толкова и въобще бях с такава романтична представа за нещата, обаче всеки си има праг на болката.
Аз до тогава не знаех моя - сега знам че е много нисък.

# 132
Мен много ме е страх  Sad Ще ми е първо раждане...а си  нямам и идея какво представлява,ама изобщо не знам  Cry
А когато не знаш е много кофти  Cry Shocked

# 133
Адски болки около 2 часа,най-вече самото раждане беше болезнено,направо пропищя болницата  Embarassed Но преди това определено не беше нищо особено.Ама към краяяяяя......не ми се мисли какво ще правя след 7 месеца  Tired Отсега направих уговорка с доки този път да не ме режат "наживо" (епизиотомията) ,ами нещо лидокаинче да ми сложат  Mr. Green

# 134
Мен много ме е страх  Sad Ще ми е първо раждане...а си  нямам и идея какво представлява,ама изобщо не знам  Cry
А когато не знаш е много кофти  Cry Shocked

А като знаеш е още по-кофти.Шегувам се!Не го мисли,при всеки е индивидуално.Всяко раждане е различно,дори при една и съща жена.Поискай си упойка(епидурална),така ще си спестиш най-силните болки(чувала съм,че при някои продължават 12-14 часа) и неприятните спомени от раждането.

Общи условия

Активация на акаунт