Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 397
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
chockolina, екстра изглежда количката, сложих й ръка вече Grinning Ние принципно си имаме една по роднинска връзка, но тази като я видях #Crazy
Добър избор Sunglasses

# 91
Ами,аз се колебая между jane-nomad и peg perego-uno,но май по-скоро съм за втората. Има ли майки, които са ползвали някоя от двете марки?

# 92
между другото сайта, за който ви питах по-рано днес е: www.doktorite.com

# 93
Здравейте, момичета, аз не съм писала отдавна за което се извинявам но нямаше нищо интересно. Реших да оставя малката от детска  градина заради болестите, така поне ще съм по-спокойна.
Радвам се много за новите момичета и поклон пред смелата мама Джъмпер  bouquet.
Много прегръдки за мамите преживели лоши неща Hug
Относно количките, за Теа ми дадоха количка наши приятели, сега се надявам да взема от зълва ми.
За раждане още не съм мислила - първото мина добре, нищо че се притеснявах как ще родя за първи път на 31г Heart Eyes
Онтосно хапването- хапвам само солено, кисело и много плодове, месо не ми се яде. Преди много обичах да ходя на китайски ресторнт сега само мисълта за него ме кара да  Sick. Забравих любима храна в момента - суджу от арабите.
Стана много дълго за което се извинявам

# 94
  • Пловдив
Ами,аз се колебая между jane-nomad и peg perego-uno,но май по-скоро съм за втората. Има ли майки, които са ползвали някоя от двете марки?

Аз лично не , но  сестра ми си взе Пег перего и с две ръце заставам зад тази марка - изключително удобна , здрава, маневрена и заслужаваща си парите марка. Нейния модел забравих как точно беше , но е комбиниран  с кошче за кола и кош за новородено  Навета. И понеже вече имам думата , че ние ще ползваме количката като му дойде времето ,за мен поне тази покупка отпада  Mr. Green

# 95
  • Бургас
Аз лично за себе си съм установила че количката за новородено се ползва в абсолютно легнало положение твърде кратко за да си заслужава покупката на зимен кош а летните са много по удобни и практични и затова съм се насочила за първо време да вземем нещо по- обикновенно за 2-3 мес. дори може и 2 употреба, а после си имаме от баткото лятна количака и така съм го замислила, моя довод, е че тези комбинирани лятна -зимна и т.н. са много тежки и не могат да се ползват до 2 год., защото детето натежава, а с него и количката.

# 96
Моята количка задължително ще е лятна, която да ляга напълно. Бебето, живот и здраве, ще се роди април, после идва лято, въобще не ми трябват зимни тежки колички Stop
Кошница за кола имам от Габи, така че не ми трябва. Имам и зимна количка, ама въобще не смятам да я ползвам, така се измъчих предния път с нея. Дори и да е по-студено, като се увие хубаво в чувалче, няма проблем Peace
Сега ще разгледам моделите, дето сте ги показали.

# 97
Zdravejte na vsi4ki badesti aprilski maj4eta. Nie 2 dena patuvahme za Germany i zasega patuvaneto ni se otrazjavja otnositelno dobre. V momenta tuk e ugasno studeno - sutrinta be6e 6°C, s koeto trudno svikvam. Za momenta ne se valnuvam ot koli4ki, no ima vreme. Utre patuvame za Paris i dano vsi4ko e nared dokato se varnem v BG.

# 98
благодаря за добрите думите  Hug
абсолютно спонтанно са заченати и непланирани  Flutter
завиждам ви за избора на колички  Sad аз няма какво да избирам, но и няма какво да се чудя  Simple Smile

# 99
благодаря за добрите думите  Hug
абсолютно спонтанно са заченати и непланирани  Flutter
завиждам ви за избора на колички  Sad аз няма какво да избирам, но и няма какво да се чудя  Simple Smile

вчера докато гледахме колички в Piggy's House, мъжът ми се дивеше на едно Per Perego за тризнаци, даже имаше и кормило Simple Smile най-важното е да са ти живи и здравички Simple Smile

# 100
Здравейте , момичета! И аз да се включа. Днес започвам трети месеци и се чувствам отлично. Иначе съм станала много емоционална- даже вчера както си говорим с моето момче и аз неочаквано се разревах. Ей така без причина, сама не можах да си обясня защо плача. Има ли някоя мама като мен ? Опитвам се да мисля позитивно, но явно хормоните ми са се омешали тотално. Thinking Нямам апетит, но пък постоянно съм  гладна- ако ме разбирате какво искам да кажа Grinning.Сега като чета за храненето и пола на бебето и почвам да се чудя дали ми се яде сладко или солено  Simple Smile
Аз за раждането не мога нищо да кажа защото ще ми е за първи път. Но живот и здраве май съм ЗА нормалното раждане.
целувки и спокойна вечер !

# 101
Сега се сетих, че лекари са ми препоръчвали при гадене и повръщане да пия Спрайт, точно защото съдържа натриев цитрат. Пробвала съм и действа, а за мен това си е спасение, защото от лимона ме боли зверски стомах. И никакво сладко, че предизвиква гадене по принцип.  Naughty

За спрайта съм съгласна,но за шоколада не  Naughty Аз със ниското кръвно ако не хапна шоколад съм умряла  #Crazy

zinaida, успех на изпитите!

sofy,искрено съжалявам  Tired

Дъмпер,страшно много се радвам да те срещна тук  Heart Eyes Hug До колкото виждам,сега чакаш тризнаци  Grinning Супер,да са ти живи и здрави  Hug За количката,споко ще ти покажа едни от един сайт,много са готини  Mr. Green

tai,липсваш  Hug

Да не забравя - Деичка, БЛАГОДАРЯ за страхотната тема!  Hug Heart Eyes  bouquet Знам какъв труд е това, понеже и аз правя нашата отчетна... Peace

Их,кой ще ми помага тогава  Mr. Green Моля и за нищо,който има желание ще съм щастлива да ми помогне  Hug  Heart Eyes

За раждането-много го мислите,аз раждах от 23ч. до 6:40 сутринта,та няма страшно ,без упойка и ей ме на,жива ,луда  Mr. Green Забравя се  Wink

За количките-който ме познава,знае че ми е болна тема  Whistling  Blush Mr. Green Макар,че смених предният път 7 бр.този път мисля да взема само една,насочила съм се ,засега  Mr. Green

Съжалявам че липсвам толкова време,ама имах първо гостенка Хера  Mr. Green ,после ме обзе много лека бъбречна криза заради всичкото количество айрян със сол,който пия напоследък заради ниското кръвно и гаденето.Като го спрях пък започна пак да ми пада кръвното с ужасно главоболие и повръщане от сутринта до вечерта  Tired Ужас е при мен.

Успешна година на всички ученици  Hug

# 102
Дея`, и аз се радвам  Hug давай сайта, че иначе гледам 2 модела и се тръшкам

# 103
  • Там където има любов
Здравейте от няколко дни не съм влизала но нямах възможност от днес отново съм на работа и се опитвам да се стабилизирам. В събота срещу неделя в 3 посред нощ ме хванаха ужасни болки беше кошмарно. На следващия ден се оказа че имам отлепване. Много съм изплашена какво ще се случи от тук нататък. Доктора каза че бебето още е живо , но се претеснявам.

Не можах да прочета всичко което съм изтървала но ще наваксам. Видях че има нови "сериозни" мамчета поздравявам ги. Относно раждането предния път раждах нормално но до последно бях на успокояващи контракциите системи (заради това че раждах в 8-мия месец) може би заради това не ме боля почти иначе припаднах няколко пъти и ме болеше епизотомията но звучи по страшно от колкото беше тогава се заклевах че други деца няма да имам но на първия месец вече исках друго  Laughing така че съм за нормално раждане

# 104
Леле преди малко в Била като ми замириса на едни наденички...веднага се завтекох с развети уши натам  Laughing Хем не си падам по принцип по месо. Зам пола: стига да оцелеем до там, искам момиченце, ама в крайна сметка каквото - такова, само да е живо и здраво. Аз по принцип не ям сладко, та сега не е по-различно и не мога да гадая по това  Thinking
Утре съм на преглед в Токудата, стискайте палци всичко да ми е наред, че се побърках от мислене тия седмици...

Общи условия

Активация на акаунт