Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява серклажът по време на бременност?
Каква е препоръчителната сърдечна честота на бебето по време на бременност?
Как да се справим с проблема със запека по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява серклажът по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната сърдечна честота на бебето по време на бременност?
-
Как да се справим с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изследване на бременността в МА?
-
Какви са преживяванията на други майки с доплер монитори за проследяване на сърдечния ритъм на бебето?
Мисля че отговаря, според нея

).
)

Чуват се и моето и неговото
, но моето е по-отдалечено, а неговото е много ясно и два пъти по-бързо от моето. Последният път гинеколожката ми използва такъв и като се върнах вкъщи веднага попитах чичко Гугъл откъде се вземат такива чудеса. Очевидно в Англия и САЩ (а може би и в др. държави) хората си правят бизнес от тези устройства като ги дават под наем през месеците на бременността. Естествено излиза много по-скъпо така. Моят го купих по ибей от една английска мама, която тъкмо си е родила второто детенце и го продаваше. Сега ще мога да слушам тупкането от време на време. Така ще бъда по-спокойна, а като родя живот и здраве ще го дам на някоя друга бъдеща мама да си чува бебока.
и всичко най-хубаво ти желая.

Досега само ми се е гадело и все викам на милото "ох, ще повърна", ама така и не се стигаше до там. Е, да, ама не - вчера направих сефтето 
Все мисля да те питам, но ми се струва много нахално - 4-то бебче ли чакаш?