LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 871
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 840
Да,след като пусна. Мерси за бързият отговор. И да попитам в събота и неделя какво правим - почиваме ли или могат и тогава да се пускат поръчки?

# 841
Да,след като пусна. Мерси за бързият отговор. И да попитам в събота и неделя какво правим - почиваме ли или могат и тогава да се пускат поръчки?

Можеш и посреднощ да пускаш ако искаш Simple Smile Тогава поне няма проблеми откъм зацикляне на сайта  Mr. Green
Просто оттам ги валидират и теглят пари само в работни дни Simple Smile
Но това не пречи да харчим пари 24/7  hahaha

# 842
Тези обувчици никой ли не ги е получил да каже как са като номер и дали си заслужават newsm78?

Ето ги в албумчето на wb,до колкото помня каза,че си отговарят.Питай я ако искаш.дано не се разсърди,че показвам личните и снимки без съгласието и Blush

# 843
  • Варна
nadi666
моето момче е 73 см и преди 3 дни му поръчах бодита 81, особено ако е едричък по -малките според мен ще са малки

# 844
мерси duhi puhi, ще се възползваам

# 845
nadi666
моето момче е 73 см и преди 3 дни му поръчах бодита 81, особено ако е едричък по -малките според мен ще са малки

81 за 71 и 73 см.. ще са ви бая големки  Mr. Green От опит казвам, а моя хич не е от дребните  Peace

# 846
ми едричък е по принцип.Мисля 81,за сега има бодита,по нататък кат му омалят тези 81 ще са му добре.Благодаря ви за бързия отговор.Simple Smile

# 847
Rositsaio, аз имам дънки и джинси но 168см и ханшът им е 46см, малко по-тесен е отколкото на дамската номерация.

Относно бодита, пижамки и т.н., дъщеря ми в момента е 76см, имам бодита и 74см и 81см. 74см и стават идеално и ще ги носи поне месец. Другите които са 81см са доста свободни и ще изкара цяла зима с тях. Но тя е и по-дребничка, иначе е на 1г и един месец. Зависи си от детето все пак.

И някой да е взимал тези мъжки дънки да каже как са и евентуално размер. ))) Ако имате 40, или 42ри.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22906632&a … documentid=201208

# 848
Rositsaio, аз имам дънки и джинси но 168см и ханшът им е 46см, малко по-тесен е отколкото на дамската номерация.

bouquet Мерси,това ме ориентира горе- долу!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 18:33 от Rositsaio

# 849
Момичета, днес си взех поръчката от 05.09 от митница. Само да кажа, че французите нещо са се объркали. Имам една грейка без ръкави Active Wear, която не съм поръчала.  Laughing

# 850

Имам едни дънки размер 168. Ханша е 50 см, но нямат еластичност.

# 851
  • Бургас
Някой да е поръчвал това :

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105889&doc … ol=aubainesah08fm

Чудя се това 63 % acétate,какво е ?  newsm78 И дали е плътна? newsm78

# 852
  • Варна
А две поръчки ли получи после?
В Toutes Mes Commandes можеш да провериш пътите, в които си поръчвала и сумата, както и начина на плащане.
А
В Ту ме команд е само една, ух дано са само блокирани едните.
Аз писах на франсетата, да видим...

Те вече са ти отговорили французите, но да ти кажа, че имах подобен случай, не с Ларедут обаче. Незнайно защо ми блокираха два пъти една и съща сума, от банката ми казаха, че, освен да чакам, няма какво да направя. Писах е-мейли на продавача, те ми казаха, че след определен срок, повторно блокираната сума ще се освободи автоматично. Чаках повече от месец, но наистина така стана. Дано сумата ти не е голяма. Peace

Искам да питам момичетата, поръчвали дрехи за бременни - номера, който по принцип си поръчвате ли вземате или по-голям?

# 853

Искам да питам момичетата, поръчвали дрехи за бременни - номера, който по принцип си поръчвате ли вземате или по-голям?

Малко  spam2
Chockolina, честтито! Лека бременност ти желая!

# 854
  • София
Може ли да се снимаш облечена с бежовото палтенце Praynig
Интересно ми е как изглежда на голям човек/предполагам,че е за теб,нали Wink/.
Ето, ама нещо не станаха хубаво, явно вкъщи е тъмно и затова... Иначе да за мене е, ако мислиш че съм голяма - при условие че влизам в 150 от детската Wink

Иваничка, би ли дала линк към дънките Wink
  bouquet

Относно дънките - от Албанците за 2Е са. Бяха обсъждани тук че са хубави и затова си ги поръчах, но не помня кой точно - или тези, или тези са  Embarassed
Реално не са ми най-добре на мен - в ханша и кръста са ми широки, ако имаха еластан може би щяха да се прибират малко, но те нямат.

Общи условия

Активация на акаунт