LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 710
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 990
Момичета, на колко акаунта може да се плаща с една карта?
Имам три акаунта - искам да си поръчам тренча от единия, но на него единствено ми приема плащане с Американ Експрес, цял ден влизам и се логвам пак, ама... не става.
Моля малко хелп!

# 991
  • In The Middle Of Nowhere
tanzen, до колкото знам на 2 акаунта може да се плаща с 1 карта  Peace

# 992
black_angel1,   bouquet а линк за тях да ти се намира подръка

# 993
Да споделя за чаршафите - имам вече 7 или 8 комплекта чаршафи от Ла Редут. Уникално хубави са и като външен вид, и като материя и като изработка. Много съм доволна и от чаршафите им с ластик. Веднъж поръчах по грешка такъв, вместо обикновен долен чаршаф, е, направо ми залепна за матрака. А и най-важното - стои опънат и не се налага да го оправяш всяка сутрин, или като детето се хвърли на спалнята да си играе.

Аз тепърва ще получавам чаршафи, защото много съм изкушена от хубавите цветове и щампи, само не ми е ясно тези с ластик как се захващат за леглото, нещо не мога да си го представя. Всъщност аз като имам рамка на леглото не знам дали ще се получи добре ... но както и да е, ще си карам по стария метод с чаршаф без ластик  Grinning мерси за отзива  Heart Eyes

shanel1982, аз лично сега понеже наближава зимният сезон се оглеждам за комплекти горен чаршаф + калъфка и ще комбинирам с долни, които вече си имам. Ами аз съм се спряла на тези с пеперудите, с едни цветя и комплектът Сана  Peace(9.90Е са последните)

Идеално се получава с рамката на матрака. Чаршафът с ластик се захваща под матрака. Моите са два единични матрака, еднолицеви, с дървена рамка отдолу. И стоят перфектно чаршафите, както вече написах - гладки и винаги опънати като по конец. Взимам размер 90 х 190 см, колкото ми е широк матрака. Това, което се захваща отстрани и отдолу не влиза в този размер.

# 994
  • Бургас
Ето ги Сана
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4710525& … ue&ksource=-1

# 995

Много ти благодаря - открих ги  Hug

# 996

Eто:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … re%20de%20couette

А другият не мога да го намеря през търсачката, явно защото беше от някаква спец. оферта, но ето ти реф. номер Ref :4710525
  Simple Smile

# 997
някой, който си е поръчвал дрехи за бременни да ме светне номерациите /конкретно на панталоните/ как вървят- ако си нося 38 пак ли толкова вземам или  newsm78

Аз съм си поръчвала панталон и също така се чудих кой номер да  си поръчам. Взех си 38 и не сгреших /мислех за40-42/.

# 998
Цитат

Идеално се получава с рамката на матрака. Чаршафът с ластик се захваща под матрака. Моите са два единични матрака, еднолицеви, с дървена рамка отдолу. И стоят перфектно чаршафите, както вече написах - гладки и винаги опънати като по конец. Взимам размер 90 х 190 см, колкото ми е широк матрака. Това, което се захваща отстрани и отдолу не влиза в този размер.

Мерси, но до колкото разбирам става въпрос май за тези по-новите матраци, или поне така визуално си го представям как се получава Rolling Eyes моята е от тези старите спални с рамки и не виждам как би се захванал, а може и аз нещо да не разбирам, по-нататък бих пробвала и този метод  Simple Smile

# 999
bradata, black_angel1  Hug май ще си спретна и аз нещичко

# 1 000
Цитат

Мерси, но до колкото разбирам става въпрос май за тези по-новите матраци, или поне така визуално си го представям как се получава Rolling Eyes моята е от тези старите спални с рамки и не виждам как би се захванал, а може и аз нещо да не разбирам, по-нататък бих пробвала и този метод  Simple Smile

Сега аз не разбирам....  Laughing Спалнята ми е дървена рамка и в нея влиза матрак. На него се облича чаршафа.
Ако матракът ти се вдига от спалнята /предполагам, че се вдига, за да можеш да сложиш чаршаф/, това означава, че можеш и да го облечеш с чаршаф с ластик. Утре ще снимам как стои и ще пусна снимки.

# 1 001
Това е плик и калъфка за възглавница или се лъжа?

Тъкмо си качих снимките на днескашната пратка. Почти всичко е коментирано с изключение на едни клинове и едни блузи, които не си спомням да съм срещала в друг албум. Клиновете са много хубави. Бях поръчала 42/44, но са ми пратили 38/40 и ми заспаха. Ако има от по късите този номер, ще си взема и от тях. Другите работи също са много хубави. Само от дънковата пола очаквах повече. Първо, че на снимката изглежда по трапецовидна, а тя всъщност не е и Второ, взех размер 44, за да ми е по-свободна, а тя е по-малка от другата, която е 42. Все пак ще я нося де, не че е лоша, но просто е различна от това, което си мислех. Ето и снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272488&pid=7744897

# 1 002
Аз също да се изкажа за чаршафите. )))
Имам вече 8-9комплекта и всички са страхотни. Само едни чаршафи от част памук в цвят prune и по-точно калъфките им леко избеляха. Всичко останало не е мръднало като цветове. Аз си поръчвам само чаршафи с ластик, спалнята ми е 130х190, взимам 140х190 и са супер, така наистина не опъвам всяка сутрин чаршафи. Матракът ми влиза в спалнята, но леко го повдигам и така пъхам чаршафа. Ластиците са само по краищата, а не на целият чаршаф както тези, които се продават в БГ.

# 1 003
  • Пловдив
И аз мисля, че редутските чаршафи с ластик са суперудобни и качествени. Peace

# 1 004
Velesa, и аз така разбрах - плик с 2 калъфки
може ли да пуснеш и някоя снимка на полата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272488&pid=7744922 и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272488&pid=7744924 облечени и линк за клиновете.  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт