Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 300
  • 939
  •   1
Отговори
# 735
Първо да си кажа сменям си линийката, та белким пак го подкарам това отслабване и на килограми иначе метъра ми е станал пръв приятел Laughing.
СлаБе я си отдай тялото на мъжО, че хем пари ще изкараш хем и кеф ще си направиш Joy Joy Joy. Вечер първа от молитвите за Славето  bishop, а и някой да се смили за някой лев, че няма момичето голУ да Оди hahaha hahaha hahaha. Хайде утре да се повалиш с нова дрешка Hug
По темата с дрехите. Аз днеска си обличам един пуловер и се размотавам да излизам, при което се мярвам в огледалото, коланчето ми виси newsm78. Зачудих се аз "абе що така" и по едно време ме чуква, тази блуза не съм я носила от миналата зима Laughing. Така се изкефих, че и чак фото си направих hahaha- една педя от корема ми го няма bowuu  Twisted Evil hahaha
Ванеса хайде тегли се чакам тЪ Hug

Вещи може ли като ме нанасяш в таблицата да смяташ 35кг+тези от линийката. Съжалявам за затруднението Blush

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 23:51 от *tan4eto*

# 736
Стрелче , стискам палци всичко с татко ти да е наред  Hug
За пръв път ще напиша нещо с такъв тон , но ми стана изключително неприятно. Става въпрос за това :
Цитат
Pauliana, ама ти да не мЪ познаваш, откъде ми знаеш именцето?! Тук едно момиченце, взело че си го сложила за ник и аз горката трябваше да се представям с чуждо име..............

Нели /Nelsun /, извинявай , че не съм предвидила , че в темата ще влезе друго момиче със същото име / според таблицата сме 3 , но кой да види / . Според теб аз трябва да си сменя ника , или да спра да пиша в темата ? Аз постигнах целта си - пожелавам същото и на теб  Peace Но това се получава по - леко в приятна компания с шеги и подкрепа . 

# 737
  • Бургас
СлаБе,действай,мила,за да не те хване и тебе настинката! Hug

Май ще излязат прави критиците на Дюкан - режимът води до ......................настинки /от липса на годни за обличане дрехи/ smile3511

love001
Много е вреден,туй,режимът да знаете,ако не си купите нови дрешки,ще я закъсате - я -настинки, я - хрема, я с чували да ходите облечени,леле,леле...  newsm78
ro_shur,отдавна не съм те виждала waveyИдвай на нашата пейка,ще се посместим!  Hands Thumbsup
А това мляко не съм го виждала.

Лека и отслабваща вечер! newsm46

# 738
До "Zellena" - Какво е това филе, от което си хапнала 200 грама? И какво е това 2 капки вино?
Недей така. Днес 2 капки, утре капачка и накрая ще се тръшкаш, че не сваляш. Щом пък е толкова малко, значи и без него може!

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Голям заплес съм като ми се спи, чак сега ти видях постинга Тунинг  Embarassed Blush

Филето е пуешко, пътьом си го напазарувах, такава разфасовка беше и утре мисля да си взема още..

Виното... рибата ми се видя доста суха и реших, че още ще изсъхне от печенето. Пък и имам смътен спомен от преглеждането на рецептите (както тук във форума, така и в блог-а), че на риба с подправки и завита във фолио се слага наистина мъничко вино, както се казва за "разкош". Определено смятам това да ми е единственото провинение Simple Smile

Иначе отчетът ми за днес:
2 кисели млека
1 режимно кексче
150 гр. извара
150 гр. пуешко филе
половин скумрия на скара
2 пилешки пържоли на скара
и дежурните около 3 литра течности

Сега ще ме водят на клуб да потанцувам и да обърна 1-2 кока-коли лайт Simple Smile

лека нощ на всичкиииииии Simple Smile

newsm08 newsm08 newsm08

# 739
Добро утро, милички!

Благодаря ви, момичета - Mi_di, Karimma, Lucie, Nyala, Sanny3, Cote, Филюдка, Слабе, Nelly#, и всички, които мислено стиснаха палци  fingerscrossed.
След малко тръгвам за болницата  smile3543, ще остана като придружител там известно време – да не ме отпишете от таблицата, ей!
Пък после ще ви светна възможно ли е да останеш режимен в бг болница. Макар, че знам отговора.
Кри  Hug

# 740
  • София
Хайде добро утро и от мене  Hug

Искам сега да помрънкам и аз малко Embarassed мнооого бавно се придвижвам, а като гледам какви Светкавици и Тонита има ...Искам и аз. Споделете някоя хитринка, добавка, спорт... Желаещи за спортуване в района на Младост?
Меню за днес:
 - мляко с трици
 - пиле със салата
 - риба със салата

Успешен и отслабващ ден   bouquet

# 741
Добро утро
ма много сте ми юбави днес а и днес ми е едно такоооова хубаво
а дано не ми вдигнат нервите днес
ЛориХю  всеки сваля с различни темпове аз от около месец се боря с това пусто кило
иначе днес имам 100гр минус  hahaha абе ще се цопна при 5тичките аз няма къде да ходи
Пожелавам ви спорен и успешен ден аз отивам да правя инвентаризация  Crossing Arms
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 742
Добро утро, маймунчета! Mr. Green Hug
Малеееей, какъв бахър, 9 градуса....  #Crazy УжасТ!
Айде, първо да ви се отчета за 4- месечния дюкански труд, пък после ще се оплаквам, че нямам дебели дрехи! Laughing

Начи, кг: -23,6.

талия   -25
ханш   -17
гръдна-19
бедро   -16

newsm44 newsm62

Снимки скоро ви показах, тъй че сега нЕма. Остават още саааамо 9,9 кг!!! Едноцифрено число, кеффффффффф! Mr. Green Heart Eyes
Тука от 2-3 дена задържам, сигурно ме е гепил ПМС! Ще го преживеем! Wink

Оказах се без яке, а за палто мисля, че не е чак... Та утре пак по магазини ще се мъкнем с мадъра, няма как! то и обувки требват, направо джобетата ни ще изтънеят! Thinking

Слабе, и аз съм пеперудка, за мене няма ли тцунн? baby_neutral
Танче, абе ти каква цел имаш, бре, жена? newsm78 50 кг ли? БМИ 22??? #Crazy Разби ме!  bouquet

Засега приятен ден на всички, то не остана време за работа от толкоз процедури! Laughing
До послееееееее! Heart Eyes

# 743
Добро утро слабеещи гаджета!
Мерси за кафето!
Искам да си изпрося едно потупване по рамото  Embarassed Тази сутрин успешно застопорих кантара ПОД първата ми психологична бариерка. Чувствам се като балонче с хелий. Когато започнах втората фаза и минах примерно 3 дни на ПЗ, а кантара не помръдваше от постигнатото през ударната фаза и си мислех, че сигурно няма да продължа на долу. Обаче то продължава - бавно но славно! Даже вече посвикнах с това да готвя различни неща за мен и мъжо (че това ми беше проблем в началото).
Не знам къде го прочетох дали в седмичната или в рецептите, но хвала на тоя дето е измислил да слага от тестото за тричава палачинка в тостера - правя си страхотни тост сандвичи, с това закусвам на работа.
Много се радвам, че избрах точно тази диета, защото е страхотна.
Целувки на всички ви!

# 744
Добро утро отбор Дюканци  Hug
Първо да отговоря на  svetlence аз мляко със степче пия от първия ден на диетата, тъй като все още не съм си купила трици и не мога да си приготвя друго за закуска, ползвам млякото за закуска.
Иначе за ударния етап - направи го според зависи колко кг имаш да сваляш.
Тъй като аз съм  бляга ще ви сподвля за пшръв път каква простотия съм направила, в последствие разбрах как било правилно.
Правих 1 седмица ударен етап и следващата седмица започнах с 3 дни П, за да започна 2-ри етап, от де да се сетя че се почва с ПЗ. И при мен дефакто ударния излезе 10 дена, но не го правете.
Да ти кажа смятам, че повече от 5-7 няма да има ефект, а и не е полезно  Naughty
И сега да питам ветераните. Който си е правил бутчета на морска сол - а бе не ви ли се струва че са доста мазнички  newsm78 Може би до сега от 10 места съм си купувала бутчетата, различни марки и дъра-дъра, ама все бая мазнина си пускат. Като пекох за моя РД 10 бутчета, накрая имах 1 пръст мазнина над солта  #Crazy
За да няма мазен вкус ги препичам близо до изгаряне, защото стават по-сухички малко или много и не накъртва, но мисълта ми беше и при вас ли го има това нещо  newsm78
Лек и отслабващ ден на всички.
Отивам да си припомня 3-та фаза, че както съм тръгнала, май скоро ще се влиза в нея  Whistling

# 745
Добро утро!
Добре дошли на новите и успех!
Сагитариусче Praynig всичко ще е ок, не се притиснявай. чакаме да пишеш после, да ни кажеш как е минало Hug
Нелкатаа ( Nelly#), прелестна моя ( како  hahaha ), я не се кахъри за глупости Naughty На снимката от аватара си много хубаваа Peace Hug
Та, като си говорим на Нелита Simple Smile, къде е Нелинка? Sad
Танчето Heart Eyes , ти хубаво снимка си направила, а къде е тя? Crossing Arms Naughty
Слабенце, ти ся хем с нова фигура се сдоби, хем па и дрехи искаш...тц тц тц... яд ме е на таквиз кат теб, да знайш. С твоята снага, гола ще ходя Joy Hug Ама верно, пак да кажа, че много добре изглеждаш Peace
ЛориХю, от моя скромен опит, съвет- включи междинни хапвания, за да ядеш по 4, а най-добре 5 пъти на ден Peace Свидничка ( Heart Eyes) така ми казваше- с много ядене се отслабва Laughing
Прегръдки за всички Hug

# 746
Добро утро банда !!!!!!!!!

по традиция пия кафе с форума .....преди нормалната дневна лудница .....
при мен нищо ново ...ама нали съм в МЦ ... така че се радвам че кантара си стои на позиция 73,5кг и не се качва ... като ми мине МЦ ще съм очаквателна ...

Ivi4ka ... у нас любимата храна на цялото семейство от последните 6 месеца стана "пиле на сол" ...даже снощи мъжа ми беше гътнал едно ... та му видяхме сметката ..аз половината мъжа ми и племенницата другата половина ...голяма ЛАМЯ съм има ли такова пиле ям половин пиле за вечеря .... та да ти кажа и аз първите пъти като го готви мъжа ми много се учудвах на голямото количество мазнина която "пуска" пилето ...но като се замислих ..ами дали е пиле или бутчета .. те не са напълно без мазнина а като са готвени "на сол" и понеже не има слагаш никакви подправки вода или други "обмазващи" неща ...излиза "наяве" мазнината която има пилето ... не се притеснявай ...за точно тази мазнина ...тя след приготвянето вече е "излязла " от пилето ( и е напоила солта която ти не ядеш) ...с две думи исках да кажа ...аз за 6,5 месеца изядох един кокошарник такива пилета ...и свалих 27,5кг .... все пак режима се базира на силно намалено количество мазнина ,....а не пълното и изключване ( и да искаме не можем да елиминираме мазнината ...шунките пушените филета телешкото ...че даже и жълтъците на яйцата имат малък процент мазнини )

Хайде лек и хубав ден ...макар и студен Simple Smile

# 747
  • New Zealand
добро утро и от мен Simple Smile да се оплача днес не ям достатъчно- кекс сутринта и едно желе на обяд. в момента правя за вечеря телешки кюфтета и ще се насиля да ям Crazy

# 748
 Добрютрю и от мене,
благодаря за кафенцето Heart Eyes
Днес съм с -0.600кг. надолу newsm44
И аз имам проблеми с гардероба и днеска отивам да пазарувам( за ужас на мъжо Joy)
 Лек и отслабващ ден newsm51

# 749
Росченка  , чакай да те нагушкам едно хубаво  Hug . Нелинката е в чата , къде другаде  hahaha Ама къде е Насти , питам аз  newsm78 ?
cote , хич не му се ядосвай на килото . Аз задържах два месеца на 60  кг  ooooh! .
aventura , много ти е малко храната и протеините в нея са ти малко. Ето и Росчето е казала - с хапване се отслабва

Общи условия

Активация на акаунт