Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 100
  • 496
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Тук във Варна има един склад за китайска стока Земя на рози. От него могат да се купят дървени рамки по 70-90ст, само че трябва да се вземат мисля бяха 12бр.
Тони, много хубаво се е получила рамката. Аз също мисля, че ще има интерес.

# 151
Интерес към рамки ще има, можеш да бъдеш сигурна  smile3521 Но я кажи от къде се сдобиваш с рамки? По едно време бях превърнала обикалянето на левчетата в мисия на живота ми, но така и не открих заветните семпли рамки. Много добре се е получила. Ефектът на хартията ли си е или си ползвала кракле някакво? Или Ц200? Може да си научила някой номер от декупажа  Grinning.

Точно от такъв магазин е - минавам край него по път за работа и всяка сутрин надзиравам витрините. Имам чувството, че аз изкупувам най-грозните рамки - то не че другите са особено красиви де Laughing

Ефектът е от хартията - десенът беше напукан и състарен. Използвах С 200 за основа/разредено с малко вода/, после намокрих хартията, за да покрия ъглите и извивките, залепих я отгоре, намазах пак с лепило. Като поизсъхна, започнах да мацам с акрилни бои, докато се получи ефектът, който търсех - боядисвам и после изтривам с гъбичка или направо с пръсти, за да не е плътно като нанасяне и да е само на определени места. Когато и тази боя изсъхна, използвах два цвята мастило по ръбчета и пък тук-там.

Звучи сложно, но ако не се брои моментът със съхненето, ми отне не повече от 15 минути.

# 152
Ето една рамка и от мен. Правих пробна преди няколко дни и Яна я хареса.

# 153
  • София
Chiges, много готина рамка, харесват ми пухчетата от глухарчето, които си нарисувала.

# 154
Тони, chiges поздравления за рамките.
Мамите от ДБМ, а и бъдещите клиенти със сигурност ще им се зарадват.
chiges, аз ли пак нещо съм недовидяла или ти не си се похвалила.
Картичката за рождения ден е много красива.

# 155
Янина, ако имаш предвид рамката- в предния пост е.
Пинки, пухчетата ги видях в една картичка на Ади и вчера като разглеждах снимките видях, че много и пасват на тази  Wink. Само да бяха по- бледи, но Яна и така я хареса.

# 156
  • Варна
Момичета, много моля, ако някой има телефона на ади-5 да ми го пусне на лични. Има вероятност да е още във Варна и бих се радвала да се запознаем лично.
 Моя грлешка е, че не и го поисках преди да замине. Embarassed
Аз днес си пиша сама тук, но все пак да питам още нещо.
Виждали ли сте тук да се продава восъчна хартия?
А също и срещали ли сте по магазините нещо подобно.

Това е т.нар Cutting Mat самовъзстановяващо се килимче за рязане. Можете да режете отгоре му и то запазва формата си.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 19:43 от Despina

# 157
Мда, днес е голямо мъртивило в темичката.
Бях попаднала на български онлайн магазин, в който се продаваше cutting mat. Ако не се лъжа цената за A3 беше около 20 лв. Наистина е много полезно нещо, аз почти не режа с ножица, а само с макетни ножове върху такава подложка,  но все пак не се "възстановява" напълно. Ще потърся и ако намеря линка ще ти го дам.
А относно восъчната хартия - представа нямам, тя за пренасяне на изображения ли се използваше? Бях чела че тези, които рисуват татуровки, ползват някаква хартия за пренасяне на шаблона, ама каква е представа нямам  Sick

Намерих това, ама не знам що за магазин са, пише че пазарували от щатите (с FF сайтът им се чупи)
http://plexyo.com/15-677114011-sr-2-Fiskars.html

и това
http://plexyo.com/15-677114011-sr-2-Fiskars.html
тези също не знам що за стока са.
А това което бях видяла, беше с цена в лева, ама нещо не го откривам  Rolling Eyes

И последно, за което се сещам. Има такива на Олфа, едно от момичетата беше проверило цените за ножа за кръгове, може във същия офис да се пита.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 21:06 от devilkin

# 158
  • София
Ето моята картичка за предизвикателството-не се получи точно както си я представях обаче. Според вас става ли за коледна? След нея съм сложила и една зимна.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276283&pid=7997253

# 159
Пинки, картичката за предизвикателството, като цяло ми стои много бледа. Обаче другата зимната е трепач   bouquet

Ето един блог пълен с крафт списания (има и за скрапбук)
http://magz4u.blogspot.com/
попаднах на него от темичката с коледни предложения

# 160
  • Варна
Pinkie, и на мен зимната картичка ми харесва много. Другата отговаря на скеча за предизвикателството.
Аз се прибрах във Варна и вече нямам нито време, нито възможност за правене на нещо, уви.

# 161
Две семпли картички от мен:

Със страничката за предизвикателството уж бях готова, но ми се иска да добавя още нещо. Някак недовършена ми изглежда  сега newsm78

chiges, много хубава рамка, а глухарчета са страхотни - да има обединяващ елемент между снимката и рамката е наистина ценна идея.

Pinkie, определено втората картичка изглежда много по-добре.

# 162
Тони, като гледам и ти се зареби с тези картички. Grinning Чудни са. Кръгчетата на втората,  допълнително ли са слагани?
Цитат
Pinkie, и на мен зимната картичка ми харесва много. Другата отговаря на скеча за предизвикателството.
smile3521 Още една точка и от мен за втората.

# 163
  • Варна
Тони, наистина почвай прави картички, добре се справяш Hug
Аз тая нощ вместо картички правих букви. 60 бр букви и 30бр цифри, нарязвам ги от едни листи и после всяко лепя с двойно залепващо тиксо на отделно картонче. Свърши ми тиксото, иначе още щях да съм там. Какво да се прави имам си бъдеща ученичка, слушам и изпълнявам.

# 164
Ето ме и мен. Тези дни нямаше какво толкова да напиша и само мълчаливо надзъртах в темата. Имам идея за една страничка, но нещо не мога да реша как да я композирам. По предизвикателството не съм мислила още. Надявам се да ми остане време да направя нещо събота и неделя.

Тони, картичките са много хубави. Мислех си, че ако аз имах тези хартии – за първата картичка говоря, честно казано никога нямаше да ми дойде на ум да комбинирам точно тези цветове.

chiges, много хубава рамка, а глухарчета са страхотни - да има обединяващ елемент между снимката и рамката е наистина ценна идея.
Наистина добра идея.

Пинки, и на мен втората картичка ми допада повече.

Общи условия

Активация на акаунт