Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 101
  • 496
  •   1
Отговори
# 135
Момичета търся един блог. Имаше много техники в него, а също и клипчета как се правят картички. Тони, ти го беше дала в твоя блог, но нещо не мога да се ориентирам и да го намеря. Беше нещо, че ти не си падаш по техниките, но все пак го пускаш. Аз даже имах коментар там.

Деспина, дали не е Stamp and Scrap Ideas

# 136
Тони  Hug  bouquet
Та за въпросната техника орнаро, хората си купуват метален инструмент с различна дебелина на острието.Аз ползвам така познатото на всички шило.За пергел не се бях сещала, сигурно е по-удобно.Когато дупча винаги подлагам отдолу( в моя случай )куматекс.На него има дупки и гледам да се целя в тях.Така се получават по- хубави дупчици на картичката.

# 137
  • Варна
Тони, не не е това. Беше блог на една мацка, която беше снимала създаването на всяка от картичките си.
Сега видях, че в твоя пост е този линк, но това дето го търся не е същото. Страшно ме е яд, защото уж ги добявам в наблюдавани, а после като ми трябват се оказва, че неизвестно защо ги няма там.
За дупкането рускините казват, че подлагат отдолу килимче за мишка или ползват дъска за мозайка от тия детските.

# 138
# 139
  • Варна
Да това беше мацката. Сега остава да открия какъв и беше блога.
Аз имам нови неща от днес, о то вече станало вчера.
http://photos.streamphoto.ru/d/8/9/w400_39daa265ed16fed0c9cb759c3bf1698d.jpg
От тук 3 снимки. На първата и липсва нещо, но така и не мога да го напасна. Панделката иде голяма, златната лента много белсти, абе липсва нещо си там, където се съединяват двете ленти, ама какво newsm78
Нещо почвам много дълбоко да се замислям, като ги правя тия картички, затова и търсех блога на тая мацка. тами миаше страхотни идеи, но така и не го откривам.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 00:50 от Despina

# 140
Цитат
Сега остава да открия какъв и беше блога.
На помощ идвам а-а-аз. Цитат от Супермен Grinning
http://kwernerdesign.com/blog/cards/

# 141
# 142
  • Варна
Благодарности на Супермен. Hug Точно това търсех. Даже се оказа, че го имам и запазено, ама не правя връзка от наименованието и съдържанието. Embarassed
venetcia, страничките ти са много симпатични, но и на мен нещо не ми се вързват на това бялото.
Niki1 , идеята за детството ми дойде, защото освен че повечето имаме деца и ние сме били такива и можеш да направиш нещо по своя снимка от детството.
Все пак вие кажете, ще има ли тема и ще се спираме ли на някоя.

# 143
Може този път да минем и без тема - и без това влизаме в рамка - скица-тема всеки път. Нека малко поразчупим модела.

Венеция, виждам две страници. И в двете ми липсва нещо обединяващо страниците.
Особено във втората цветовете са твърде различни.

Деспина, ако махнеш лентите от панделка, мисля, че ще се получи по-добре.
Виждам само една снимка между другото.

# 144
  • Варна
ОК за темата.
Тони, нищо не мога да махна, всичко е залепено. Мога само да добавя нещо, ама какво. newsm78
Останалите снимки са
http://photos.streamphoto.ru/b/5/6/w400_37f39a330f8e31ba1c4315442d33e65b.jpg
http://photos.streamphoto.ru/e/0/0/w400_887a7f544c8519237341b01f6f0d300e.jpg

# 145
За темата- още вчера допълних поста със заданието, затова не съм писала допълнително. Но и без тема ми харесва, волна програма, така да се каже  Wink.

# 146
Despina , последните, които си дала са много сполучливи.
Ти ли дупчи бялата част на червената картичка?Много ми допада.

# 147
# 148
Къде изчезнахте всички?
Аз най-после да имам свободно време и се нагласих да си приказвам за скрапбукинг...  Crazy

Та така... готова съм с предизвикателството. От хартиите, които останаха, направих и две картички.
Но в момента няма с какво да ги снимам. Утре.

Ето една рамка за снимка от вчера:

Мисля дали да не започна да правя рамки за коледния благотворителен базар. Дали някой ще прояви интерес... newsm78

# 149
Интерес към рамки ще има, можеш да бъдеш сигурна  smile3521 Но я кажи от къде се сдобиваш с рамки? По едно време бях превърнала обикалянето на левчетата в мисия на живота ми, но така и не открих заветните семпли рамки. Много добре се е получила. Ефектът на хартията ли си е или си ползвала кракле някакво? Или Ц200? Може да си научила някой номер от декупажа  Grinning.
Днес направих една рамка и аз за Яна, че и бях обещала отдавна. Снимки и от мен утре.

Общи условия

Активация на акаунт