Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 103
  • 496
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм готова с предизвикателството Mr. Green
Не вярвате... Ето:

Всъщност тази страница е още от август Laughing
Съвпадение. Но, ако ще участвам, ще направя нова. И без това тази вече не ми харесва особено.

Много хубави картички правите всички. Чак се ядосвам, че не се престрашавате за страници Crossing Arms
И те биха се получили прекрасни.

# 121
Ха, Тони, вярно че е по схемата  Grinning.
Тази сутрин и аз го правих теста и резултатът ми е 11. За сравнение- на мъж ми е 8, а все се препираме за цветовете. Нещо в мен обаче много не вярва, че това е окончателния резултат. Беше 6 и нещо, на крушка, Калина ми беше скачала по главата поне от половин час и виждах мъгливо  Laughing.
Ами ще ви кажа за темата. Като гледам схемата и си представям на Руми снимките с шляпаща в локвите прелест или на Ади простиращата помощничка, а такава тема вече имаше. Но ми се иска някакво действие, екшън да има  Laughing. Пак да кажа, ще се радвам на каквато и да е помощ за тема.

# 122
Цитат
Despinasmile3501  Станала си много производителна.Нямаш стигане. Simple Smile

# 123
Ами ще ви кажа за темата. Като гледам схемата и си представям на Руми снимките с шляпаща в локвите прелест или на Ади простиращата помощничка, а такава тема вече имаше. Но ми се иска някакво действие, екшън да има  Laughing. Пак да кажа, ще се радвам на каквато и да е помощ за тема.

"Аз вече съм голям/а"?
Но пък който няма деца... newsm78

# 124
  • Варна
Върти ми се тема "Щастливите мигове на детството". Освен на нашите деца, може и да е на нас самите, като деца. Само дето сега пък Руми е вече готова със страничаката. Joy
А картичката може да е просто детска.

# 125

"Аз вече съм голям/а"?
Но пък който няма деца... newsm78

Точно това си мислех и аз, затова изключих този вариант. Може домашен любимец  Mr. Green
А, Деспина, чудесна идея. Ми така де, като ще предаваш щафетата, удари едно рамо  Laughing. Между другото- кутията ти е пълна.

Бива ме все още  Laughing- току що направих отново теста за цветовете и резултатът е 0  bowuu

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 09:27 от chiges

# 126
Деспина, бравос, много са ти сполучливи картичките   bouquet А относно скоростта, забелязах че като направиш една картичка, ако след нея направиш 2-3 по същата схема, но с различни цветове и елементи, стават в пъти по-бързо. В крайна сметка се получават различни картички  Mr. Green Аз така опатках 2 за половин час, след като направих картичката за последното предизвикателство (които все още не съм показала  Embarassed все още си чакам фотоапарата от ремонт).

Щях да забравя да кажа, че  съм съгласна с предложението ти за World card making day. Само дето кой знае каква техника не мога да покажа, понеже ползвам изцяло подръчни материали, но пък може да пробвам нещо различно като 3D картичка или да използвам шевната машина, която не съм вадила от година  Grinning

chiges    bouquet

А за предизвикателството -  мисля да се включа с картичка по схемата. Тони това с престрашаването за страниците важи с пълна сила за мен. Наистина не мога да се престраша  Blush

# 127
  • Варна
Страха ми за страницата е, че ще унищожа и без това малкото разпечатани снимки, които имам. А някак си съм отвикнала да се занимавам с ходене на фото, разпечатване и т.н. Пазя си ги ни компютъра и толкова.
Идеята ми е да изберем само една техника от многото.
Ако сте обърнали внимание едната от моите картички е точно 3Д. Рязах, лепих и това е.
А последната жълтата е по т.нар техника Орнаро. Правят се орнаменти с малки дупчици на хартията. Янина, беше ползвала такъв акцент в картичката си.

# 128
Привет!Най-после компютъра ми е ремонтиран и аз съм на линия.През това време започнах да правя едно албумче.Направих 6 стр.Бих искала да чуя вашето мнение.Трудно бих променила нещо по страничките ,защото са залепени ,но бих могла да допълня.След малко пускам първата страничка.

# 129
http://media.snimka.bg/0811/007876757.jpg това е първата страничка.

# 130
нямам нито деца, нито дом. любимец (надявам се да се сдобия и с двете скоро  Heart Eyes)
Вчера видях новото задание и веднага ми дойде на акъла тема Live, Laugh, Love - мисля, че покрива всичко, което обичаме (та дори и определен сезон).

# 131
Венеция, страничката ми харесва. Единствено фона ми се струва много блед, но може да е от снимката  Simple Smile
Чакаме да покажиш другите  Grinning

# 132
Цитат
А последната жълтата е по т.нар техника Орнаро. Правят се орнаменти с малки дупчици на хартията.
Despina, като каза това и ме засърбяха ръцете и направих това.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278010&pid=7885492
Още не е довършена.Имам да добавя надпис и цвете.
venetcia, браво!И аз ще чакам следващите творения.

# 133
Ianina, това е картичка, за която ми се искаше да кажа, че аз съм направила Mr. Green

Много е хубава Hug

Кажете ни повече за тази техника. С какво се правят дупчиците?

# 134
  • Варна
Момичета търся един блог. Имаше много техники в него, а също и клипчета как се правят картички. Тони, ти го беше дала в твоя блог, но нещо не мога да се ориентирам и да го намеря. Беше нещо, че ти не си падаш по техниките, но все пак го пускаш. Аз даже имах коментар там.
Яни, картичката е супер.  А като и сложиш цвете и думички сигурно ще стане още по-красива.
Уви моята ножица дето трябва да реже така за нищо не става. Въобще не иска да реже, а днес Ивчо я награби, да си режел и той и тя вече е за кофата.
Моите дупчици ги дупках с един пергел от старите върху дебело парче гума, от което дядо реже гумички за чешмата. Сложих само един вестник нагънат върху него, защото открих, че е ако е директно върху гумата стават много малки дупчиците.
За модел използвах тоалетна хартия. Може също и от кухненските кърпи, хартиените. Те също имат интересни фигурки.

Общи условия

Активация на акаунт