Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 707
  • 291
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 156: 81 момичета, от които една двойка близначки на мама titini, и 75 момчета от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - tania_ark!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
4. Есен пъстра пак дойде, а майското дете ясла го зове! (tania_ark)

# 1
Олче, страхотно оформление Peace

# 2
Добрютро и тук![
Олче Heart Eyes Hug  bouquet
На учениците пожелавам да им върви по вода и много късмет!

# 3
# 4
  • София
Здравейте и от мен.
Ние днес имаме първокласник:

Ето и две снимки с много щастливата майка:
http://media.snimka.bg/0684/007622828.jpg
http://media.snimka.bg/0684/007622834.jpg

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 12:03 от Aннa

# 5
  • София
ЧЕСТИТО ПЪРВОКЛАСНИЦИ НА ЕЛИ И АНИ!Пожелавам им незабравими мигове в училище!Олче,благодаря ти за есенната тема.Есента ми е любимия сезон и се надявам и настроението ми да се оправи скоро.Понеже в момента ми е доста напрегнато и често избухвам и поради липсата на обекта виновник,често го отнася Иван.
 Михайлова  ми се губи нещо newsm78,някой знае ли нещо за тях?

# 6
Привет на всички,

И ние сме днес с първокласник - голяма емоция, голямо  нещо. Даже имаха леко препитване и Яворчо се представи страхотно, а аз се притеснявах, че няма да иска да вдига ръка и да участва, ама той даже излезе и каза пред всички едно стихотворение.  Blush Само дето е и той болничък и е на антибиотик, ама сестра му добре се погрижи да го зарази.  Mr. Green Само му се вреше в лицето и резултата е налице. Но вече се оправя. По-късно ще пусна снимки.

Люси, много се радвам, че всичко е минало добре.  Hug дано така продължи и занапред!  Praynig

Анна, честит ти първолак. И ние така с Гери бяхме в стаята му. На нея и беше страшно интересно. Гледам, че и твоите се кефят много.  Wink

А н и, твоята свекърва ми се струва доста обсебена от мисълта за Ивко, а и доста вманиачени ми се струват действията и. Аз не бих се отнесла с пренебрежение към случващото се и бих взела мерки за ограничаване на контактите. Това за умирането може да си сигурна, че не е негова мисъл, а му е внушена и точно това звучи най-зловещо в цялата ситуация. След като някой е способен на такива внушения от него може да се очаква всичко. Аз съм малко краен човек, но тук определено си има настройване, за което ти трябва да разбереш първопричината. Ситуацията е деликатна, така че ти най-добре знаеш подхода, но и твоят съпруг трябва малко да преосмисли за себе си кога на чия страна да бъде. Желая ти успех в тази нелека мисия !  Peace

Олче, каква снимка трябва да ти изпратя, за да ни включиш в колажа ? Мерси и аз за хубавата темичка  Heart Eyes

Приятен дъждовен, сънлив и успокояващ ден на всички ! Heart Eyes

# 7
  • София
Добър ден, дами,
Срам, срам, ама какво да ви кажа - на работа без дете - скучно и тъжно, после на почивка, после няма време - ремонт и то ето 2 месеца без да се разпиша  Embarassed Но се надявам да се поправя. Това с две думи - сега малко по обстойно.
Благодаря на всички за хубавите думи за рожденият ми ден. Ето ви една снимка на порасналата рожденичка http://media.snimka.bg/0639/007534273.jpg
Честито на всички ученици - първокласници и ясленчета. Да минават дните в училище леко и спокойно и за тях и за родителските тела. И днес след две месечна ваканция Стоян е на ясла. Сутринта го заведохме с баща му и имаше малко рев и
- Икам Мама, Исам Мама .....................да припадък.
Но като се обадих след два часа казаха, че бързо се е успокоил и е закусвал.
Сега подред, че както се отплесвам...............
Стоянчо беше на Панагюрище целият август и доста се е отракал покрай батко му и другите дечица, всичките по големи от него. Вече може да се вози на колело отзад на багажника - вчера направо не можах да повярвам като ми го демонстрираха. Вече е без памперс и рядко има  в гащите нощем. И е много ентусиазиран да пишка сам прав и да държи пишата.  Joy Все още е на ВИЕ с яденето. Приоритет имат соковете, плодовете и зеленчуците - не че е лошо ама от тях се живее, но не се надава.
От 1.09 ходихме семейно на почивка в Хисар, беше много хубаво. Починах си, даже и тен хванах. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=7534274
А сега тръгвам за работа, че се отплеснах и закъснявам. Обещавам да довърша утре сутрин.
  bouquet

# 8
Здравейте в новата тема.
Олче, Hug
Да върви по вода на всички първолачета. И да носят пълни ранички с шестици.
Много хубави снимки разгледах.
Ани, много кофти ситуация. Но в крайна сметка ти си майката на Ивко и дори и да плаче за баба и дядо в началото, ще свикне. Как може да има такива хора, и какво като имат възможности. Обичта на децата не се купува. Те не само го настройват против твоите родители, а и против теб- неговата майка. Ограничи свижданията. Пишеш, че Дидо застава на тяхна страна, но говори с него и изложи своите доводи защо не даваш детето. И както са писали по-горе мамите, присъствай на техните свиждания, така няма да могат да го манипулират.
Браво на Стоянчо за памперсите и новите умения.
Люси, как е мама? Praynig

# 9
  • София
 Party хайде и аз в новата тема. не спрq да вали днес брееееее Crazy

# 10
  • София
Олче, каква снимка трябва да ти изпратя, за да ни включиш в колажа ? Мерси и аз за хубавата темичка  Heart Eyes

Да ми изпратиш на ЛС любима снимка на Гери.  Hug

# 11
  • Варна
Честито на първокласниците! Нека всички дни в училище са вълнуващи и приятни като днешния!!!

Моят мъж замина пак в командировка... и познайте..... Макси е с Т 39 градуса, повръщане и разтройство... лежи като парцал и пие само вода... и тъжно, почти с плач, ме моли да не му давам повече лекарства  Tired как ли и да иска, като само до преди 4 дена беше на антибиотик. Нещо хич не ми харесва тая работа с честото боледуване, и да видим .... утре май ще идем и на частно, и при личната - да ги видя кво ще измъдрят за пореден път...

Ани, не искам да давам съвети, че е деликатно. Но щом ти се чувстваш некомфортно след посещенията на Ивко при свекърите - просто гледай да няма такива. Отстраняваш дразнителя и това е... Но се надявам и да те успокоя, че може Ивко това да го е чул от някой филм или нещо такова ... Макси често ми разправя, че щял да ме застреля, убие и т.н. и като го питам - Ти искаш мене да ме няма? и той тържествено обявява ДА. Като му кажа, че няма да има майка... и май не разбира какво точно говоря... и със сигурност никой от близките не го е учил.... да не говорим колко често като ми е ядосан идва и ми крещи с все сила, че не ме обичал  Mr. Green много знае кво е това... просто фрази, които някъде чуват или отрицание на това, че аз му казвам, че го обичам....

Олче, благодаря за прекрасната есенна темичка   bouquet
А сега да видя и снимките на Недка  Mr. Green

# 12
Здравейте и от нас в новата темичка, благодарско на Олчето  bouquet
  Честити първокласници на Ели и Ани!
 Йонка е малко сополива, чувства се добре, игрива е и няма температура, само киха и се споливи. дано не се усложни Praynig Само дето спи много неспокойно и иска да спя с нея, постоянно се буди и ме търси, явно нослето е запушено и я смущава Confused

# 13
Добро утро!
Ето слагам кафето: и да ви кажа един майтап. Вчера отивам да взема Ивко от ясла и се засичаме с една от майките и тя ме пита: Вие имате ли баба Мими? .... Дъщеря и всяка вечер питала къде е баба Мими, бабата на Ивчо.  Grinning Тази жена така го е обсебила , че той само за нея говори. И вчера вечерта пак ревна да ходи у тях. Аз бях твърдо убедена да не му разреша, но видях че Дидо се зае с тази задача, без да съм го молила. Странно! Явно и той така е усетил нещата, но не си признава!

Вифче, наистина вашите болести придобиха някаква странна зависимост! Дано Макси да се оправи по скоро и с по малко лекарства.

# 14
  • София
Ани мерси за кафето!Радвам се,че имаш  и подкрепата на Дидо при решаването на проблема.А аз без да искам да любопитствам много и да бъда нахална,но да те попитам,случайно свекърва ти да не е имала възможност да гледа Дидо,и той да е отгледан от някоя баба.Защото съм убедена,че точно това беше проблема на моята майка.Тя е оставила брат ми на два месеца на майка си и започнала работа.И когато се роди Иван,все едно се върна в нейното майчинство и беше приела,че едва ли не Иван е нейн син.

Общи условия

Активация на акаунт