Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Боби, Hug Praynig
Гоги ще се оправи!
Целувам ви!За каквото и да е насреща сме Hug

# 286
  • София
Боби, Hug Praynig
Гоги ще се оправи!
Целувам ви!За каквото и да е насреща сме Hug
И аз съм сигурна в това. Много много прегръдки на малкият герой.

# 287
Милички Боби и Гоги,

С вас сме !!!  Hug  Hug  Hug

Нацелувай го много малкото слънчице от нас  Hug

Бъди силна, заради него !

Целувки   love001

# 288
Боби, толкова ме впечатли Гоги, като се видяхме на Емен, как говори правилно и умирам от смях като сетя как уби една муха и ти я донесе като трофей. Мисля, че е много специално дете и съм сигурна, че ще се оправи...
Прегръщам ви и ви целувам!

# 289
Ох,много ми стана криво,все едно нещо ме стяга за гърлото..Пиле моля се за Гого и да имате възможно най-леката диагноза  Praynig Praynig

Честито на Пепсън,страхотна новина  Peace На тия места дето си показала снимки и ние сме правили ама не остана време за тях.
Стискам палци и всички деца посещаващи ясла да се адаптират и да имат късмет с добри лелки и госпожи.  Hug
Срещата е била страхотна,благодаря на Имар за репортажа и снимките   bouquet

# 290
Пиле, от цялото си сърце се моля за Гого и семейството ти. Бъди много силна и смела заради него.  Praynig Hug
 Аз едвам ви изчетох, то голям наплив тези дни. На мен не ми се говори за градина. Маги не ходи повече от месец, а сега за 4 дни - вирус Twisted Evil #2gunfire Та съм без думи.
Много имах да пиша, най-вече да се жалвам, ама след това което сполетя Пилето, мисля си, че нямам никакво право да мънкам. Само им желая, възможно най-добрият развой на нещата и ще се помолим  за това. Praynig

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 22:40 от gi4o_pi4o

# 291
  • София
Момичета, пускам новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336231.0

Умишлено съм изрязала всички украси, защото хич не ми е весело, особено след това, което е написала Пилето. Sad
Боби, всички се молим на Св. Богородица, закрилницата на майчинството и малките деца, за чудо...
Бъди силна, защото Георги го заслужава. С теб сме. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт