Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 716
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Боби приеми и моята подкрепа  Hug! Пратила съм по Ол4ето нещо, което се надявам да ти помогне! Прегръщам ви и ви целувам силно! Кураж с теб сме! Praynig

# 271
  • Русе
   За Пилето и Гоги Hug Praynig

Честита бременност на Пепсън! Лека и безпроблемна да е!

Чета с голям интерес за яслените тревоги на дечицата, нали и ние посещаваме такова заведение от време на време. Ето сега пак сме у нас със Дарито, защото тя е с ларингит. Като цяло е добре вече, само дето ни поизплаши вчера сутринта - точно бяхме на вратата готови съотв. за ясла и работа и тя като се закашля, почервеня цялата, не можеше да си поеме въздух... Аз понеже съм правила такива номера като малка много се изплаших, но при нея мина по-леко(без да се ходи до спешно отделение, само на личната лекарка).
    Иначе от яслата не можем да се оплачем. Сестрите са млади и внимателни, лелите са по-възрастни, но Дарито е направо влюбена в едната - леля Любка - и само за нея приказва тука още от първия ден. След направено проучване се оказа, че тази леля е любимка на няколко поколения от квартала Simple Smile При нас посещението в ясла има повече добри страни - като ходи там Дарито започва да се храни прилично, заспива вечер рано (ако може да се каже така за 22 часа...), изобщо много слуша, а да не говорим какъв напредък има в комуникацията с нас! Вече такива невероятни изречения прави, всеки ден ни учудва! (Вчера например я караме спешно с баща ми към поликлиниката и при паркирането татко закачи малко един бордюр, а Дарито се провикна - Деди сбърка!). Единствено болестите ни тревожат, че то си е сериозно положението, но в нашата група няма други дечица, които да отсъстват толкова много. Така че май си е наследствена работата, защото и двамата с татко й много сме боледували от гърло като малки, а не сме ходили ни на ясли, нито на градини...

Ани, ако не е задължително програмиста да е от вашия град се обади, ние сме от бранша Wink Иначе за парите - зависи какви функции ще искате от сайта, дали да е само информационен или да има някакво търсене...

# 272
Стискам силно палци на Гоги и прегръщам мама Боби PraynigПредайте и,че ще помогнем финансово ако се наложи,доколкото успеем.Дано всичко страшно се размине на малкото сладурче,а на мама да се върне скоро чаровната усмивка Hug

И Алекс има вече две боледувания от градината,а вчера го беше ухапало някакво насекомо и беше ужасно подут(като онази страшната цицина,но няколко на брой) ,та чак едното му ухо беше клепнало напред от подуването и ярко червено SadДнес беше за първи ден на градина след боледуването и ги е подлудил-рев цяла сутрин,нищо не е искал да яде,нито на обяд,нито на закуска и беше целият мокър,че не е дал да го преобличат.Беше прибран на обяд от свекърва ми,а аз още съм бясна-как може така да манипулира всички Twisted Evil
Но това са бели кахъри в сравнение с проблемите на Боби и Гого....

# 273
Стискам палци за Гоги. Дано да е някакво временно неразположение и да не се повтаря никога. Praynig Praynig Praynig

Дано всички ясленчета се адаптират вече и да не побеляват косите на мамите.
Дени и Таня, с вашите мнения се спуквам от смях. Дори и в трагичното, намирате хумор и го превръщате в комично. Продължавайте в същия дух. Hug Hug

# 274
И аз ще помогна с каквото мога!Ако кажат точна диагноза,ще разпитам и разтърся тук да видя дали не прилагат някакво ново лечение.Кажете от какво има нужда Гоги.Настръхнах като прочетох.Но понякога слагат диагнози,които в последствие се оказват мнооого погрешни.И се моля да е така!Миликата Боби,няма по-страшно от страха за собственото дете.Прегръщам я силно!

# 275
Стискам палци на Пилето и Гоги. Много прегръдки и кураж! Ще се моля да се оправя бързо, а ние с каквото можем ще помагаме!   Praynig  Praynig  Praynig

# 276
  • София
Ох, като прочетох за Гоги и чак не ми се отписа  Sad
Боби, можеш да разчиташ и на нашето семейство. С каквото можем ще помогнем  Peace Heart Eyes

# 277
Боби  Heart Eyes, дано всичко да се е оказало фалшива тревога, моля се и аз и ще отидем ей сега да запалим свещичка - нашата църква се казва Свети Георги. Ще помогнем и с пари, колкото можем...  Praynig  Praynig  Praynig

Дени, много образно разказваш - като виц ти е разказа. Абе, голям образ си... Laughing Ама сигурно на теб не ти е смешно...

# 278
  • София
Mилото сладурче, Гоги. Толкова е чаровен. Изпращам му и цялата положителна енергия на нашето семейство. На мама Боби много прегръдки и сила да се бори! Praynig

# 279
  • София
боби и гоги, силно ви прегръщам и се моля да е грешка тази диагноза Praynig Praynig Praynig

Sad newsm17 Weary

# 280
Много ме притесни информацията, която прочетох от последната страница!!!
Какво се случва? Силно се надявам да не е нещо страшно, да е просто по-сериозно боледуване, което да премине бързо и успешно!  Praynig
Боби,  Hug  Hug  Hug сили и кураж и дано целият този кошмар да изчезне в най-скоро време!

Някой ако има повече информация - нека напише, тогава ще се ориентираме по-добре кой с какво може да помогне!!!

# 281
Толкова тъжно ми стана като прочетох това. Много целувки на малкото сладко Гоги и сили на мама, заедно да се преборят с всичко. Не знам просто какво друго да кажа - ако можем да помогнем с нещо, тук сме.

# 282
  • Varna

Da sloga az edno gracko kafe. Dano i pri vas vremeto e hubavo kakto tuk.
 Stiskam palci s Gogi vsichko da e dobre Praynig Praynig Praynig.

# 283
Ох,дано с Гоги всичко да се оправи и да няма поводи за повече притеснения Praynig...засега се включваме с молби за здраве и изпращаме всичката си положителна енергия,но ако има нужда от още нещо-ще се радваме да помогнем.......

Имаше и доста още за писане,ама след такива новини не ми се пише нещо.........

# 284
  • София
Момичета,много,много ви благодаря
За съжаление диагнозата не е грешна-автоимунна хемолитична анемия,организмът сам си убива червените кръвни телца(които всъщност транспортират кислород до клетките и всички важни органи)
Но все още не могат да определят точния и вид,което е задължително,за да могат да започнат лечение.
Засега само го дупчат(и нас също за генетични дефекти)и проследяват ежедневно най-важните показатели,за да предпазят от колапс,бъбречна недостатъчност,сърдечен удар и т.н. като кръвопреливат,ако има ниски стойности
Добре е ,че попаднахме на много добър лекар,който ни обяснява всичко и се държи човешки
Иначе в онкохематологията е един ад-дечица от 7 -месечна възраст до 16 г.,които имат рак,левкемия,всякакви тумори и непрекъснато има писъци,крясъци ,кръв и...ние имаме късмет,че живеем на 5 мин от болницата и ни пуснаха да спим вкъщи и само ходим по 5 пет пъти на изследвания
Молете се заедно с нас да се потвърди една вероятна диагноза,която от лошите е най-добрата...т.е. има лечение;след 4-5 години лекараства и химикали може да се извади далакът и жлъчният мехур и нещата да се нормализират;в 70% от случаите има излекуване
Защото не искам такъв живот за детето си...не мога да си представя да няма детство и младост и..нищо и да прекара живота си в болница...а беше прекрасно..здраво дете
дори когато ви казвам сега или обяснявам на някого ...още не мога да приема и осъзная,че говоря за Гоги,че това се случва на нас,които го чакахме 7 години,минахме през куп операции,лекари и...и после радостта от раждането...разбира се всеки мисли така,никоямайка не може да се примири..
Спирам до тук и затова реших накрая да пиша,защото видях,че темата свършва..да не започвате така в нова...и защото видях колко се тревожат всички
Благодаря ви много,нямаме нужда от друга помощ,моля се да не стигаме до положение,в което да ни трябват много пари,защото тогава вече са най-страшните неща
Моля се само за детето си и за всички вас да бъдете ЗДРАВИ,защото само това има значение...

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 13:48 от pileto

Общи условия

Активация на акаунт