Хайде да взема да се разпиша докато Ники още спи. Пък и по едно кафе да сложа:

с пожелание за лек и приятен петъчен ден!
Галя, честита книжка! Успешно и безаварийно набиране на шофьорски опит!
Ели, не се притеснявай за стотинката. Наистина често се случва, но за твое успокоение се обади на педиатъра на Криси да ти каже как се процедира в такива случаи.
Руми, не си хаби нервите за такива неща. Подходи малко по-хитро спрямо него. Разбери какво ще го провокира да носи пак гащите с кеф и да пика на гърне или тоалетна чиния.
Никола има слипове с влакчето Томас и много държи да ходи с тях и на всеки се хвали, че гащите са му с влакче. Даже вчера за скоч пробата за глисти го помолих да покажем гащите на докторката колко са красиви, иначе какъв рев и тръшкане ме чакаше..... не е истина!
Като видях, че не иска да чуе за гърне обърнах плочата от другата страна: "вече си голямо дете и можеш да пишкаш като възрастните на тоалетна чиния". Голям кеф му е да пишка на тоалетната седалка и като се изпишка или изака и не слиза веднага ами си седи и се хили. НО всичко това стана когато той се почувства готов и САМ реши, че го иска....
Преди това нали правих опити, но безуспешни. Хем знам, че не бива да се пришпорват нещата, хем го направих. Имаше си и последствия от моя инат - Ники не искаше да обува гащи, защото го беше страх да не се напишка без да иска и да му се разсърдят влакчетата!!!!!
Та, мисълта ми беше да не се тормозиш излишно за това. Изчакай малко, виж как стоят нещата, какво би накарало Коси с кеф да ходи с гащи и да си пишка извън тях! Измисли нещо, с което да го заинтригуваш. Стискам палци бързо да го преодолеете този проблем!

Хайде стигат ви толкова "умни мисли"!

Макси се разстрои от едно детенце, което ревеше докато го обличат и се вкопчи в мен и влезе ревящ, неее - дерящ се и насила набутан от госпожата... Болна съм, възпалени са ми синусите пак
просто не е бил готов. Имайте търпение

А тъкмо беше отвикнал от тия шоколади, ама сега само тях си търси
Незнам какво да правим - да вземем да се организираме да и помогнем финансово ли как ли?