Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 723
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Галче, честита ти книжка и със здраве да си я ползваш.  Wink

# 241
Ей ме.  Simple Smile

Честито, Галя, за книжката! Simple Smile Безаварийно шофиране!

Абе аз се уморих от писанията си, представям си на вас ква досада е...

Мартин биде заведен от баща си. Влязъл е без проблем, пак почти забравил да каже "Довиждане". Показал на баща си: Ей това е мойто шкафче, ей тва са моите пантофи, а ей тва е на мама плика (за плика, в който сложих резервни дрехи, памперси и т.н.)
В 10,30 Виктор се обадил. Лелята казала, че всичко е наред, играел и ходил след нея (явно я приема за личен аниматор) и докато била на телефона Виктор чувал Мартин как я пита "С кой говориш?" Simple Smile

Можете да предположите, че след тези новини, заедно с новината за увеличен лимит за гориво на месец, усмивката ми е малко по-широка, а духа по-свободен.

Да видим кво ще стане по обяд като се взимат. Обещавам за вместя репортажа в едно изречение.

# 242
  • София
Гале,Честита книжка!Да си я ползваш със здраве дълго време!
казаха че си е свалила обицата и са я търсили почти целия следобед е слава богу с успешен край.
В нашата ясла не пускат с бижута,това е друго изискване от дългия списък.Една приятелка се ядосваше,защо била дупчила ушите на дъщеря си,като няма да може да и слага обеци. Неде,те затова вечер ни правят на луди калинки,защото цял ден в яслите са кротки и спокойни.Има вечери направо не го изтрайвам,беля след беля,от щуротия в щуротия.А през деня няма по-послушен от него.
(явно я приема за личен аниматор)
Дени направо ти се възхищавам на възможността винаги да правиш страхотни сравнения.Забравих как беше по литературно му.Моето богатство на езика е много малко,а изказите ми вече са съвсем опростени.

# 243
Забравих как беше по литературно му.Моето богатство на езика е много малко,а изказите ми вече са съвсем опростени.
Добре че си го забравила, че нямаше да те разбера.  Grinning Няма нищо по-хубаво от простия изказ.

Едно изречение: Виктор е взел Мартин, играл е, не е плакал, обядвал е. Юпииииии.........  261uu

# 244
  • София
Добре че си го забравила, че нямаше да те разбера.  Grinning Няма нищо по-хубаво от простия изказ.

Едно изречение: Виктор е взел Мартин, играл е, не е плакал, обядвал е. Юпииииии.........  261uu
Е не така де!Липсва ми настроението в сравнението.Простите ги остави за мен,ти си карай по твоя начин.Всичко това го казвам с най-добри чувства.Но като ви чета вас и имам чувството,че с моята работа и ограничените ми контакти съвсем затъпявам Embarassed.

# 245
Благодаря ви за пожеланията сега следва по трудната част да си намеря таратайка, ако някой има нещо малко и ненужно да свирка и да се кача сама да видя как се шофира - до сега с помощ е добре ама послееее...не ми се мисли. Писах и на дядо коледа и връчих даже писмото на моето мъж та да видя дали ще ме огрее.
По този повод днес аз черпя за книжката а един колега за нова кола и преди малко в стола се провежда следния разговор:
- Честита ти нова придобивка!
- О мерси и на тебе книжка!
- А имаш ли стара за ходаряване!
Е просто колегите изпадаха от смях ви казвам. Ми кво аз да си питам може и да има аз от де да знам ако не питам.... Mr. Green

Дени браво на Марто дано е все така спокоен, а и щом се е хранил да се успокоиш, че си е твоя ящен син.

# 246
  • София
Гале,много правилно си попитала.С питане нали знаеш...И аз си поръчах на мъжа за рожденния ден кола,но след обещанията,миналата седмица ми казаха че ще почакам,защото моята кола ще се трансформира в микробус.Обаче тъй като той сега е без книжка,аз взех семейния автомобил под моя опека.Та засега съм му казала,че може да не мисли за кола за мен,а направо да си търси нещо за него. И  без това е на мнение,че колата след като я ползвам аз после ще е читава.

# 247
Роска-марти, при нас това със стъкълцето го направихме в лабораторията, като от там ни дадоха стъкълце. Но май е по-удобно да се направи в къщи, че моя се уплаши кво ще го правя там. Иначе на нас ни искаха ако, пишо, взеха му кръв от пръстчето и това със стъкълцето. А ако тръгвате на ясла /не градина, че не знам къде сте записани/ - в нашата искаха и васерман на един от родителите.
Между впрочем вие къде сте на ясла? Ние сме в Звънче, на Нептун...

В Д.Я.Роза 7 на нас не ни искат васерман казаха че не е задължително
моята докторка много ме ядоса - не каза че трябва и пишо нито че трябва това  със стъкалцето добре че питах че иначе сигурно щях да се разхождам няколко пъти до лабораторията
Честито на Галя за книжката и да бъде един много разумен шофъор че има всякакви нагляри по пътя и като те видят жена си мислят че могат да те прекарат както си искат (това в кръга на майтапа ама то нали знаете добре че майтапа че да си кажем истината)

# 248
  • София
е, честито галче!

ама мен ко питаш, не ти трябва малка и стара колагепвай бмв-то, хем автоматик нqма да мислиш за лоста / е после съвсем ще се отучиш Mr. Green) и все пак, аз така бих направила Laughing

радвам се за марто, че се чуства ок, това е облекчение голямо, нали? Simple Smile

# 249
Ванче това с беемвето ще е крайна мярка ако се подмотва и не ми купува за мене нещо мъничко - сигурна съм, че само мисълта, че може да се наложи ремонт на любовницата (така нарича колата) и ще предпочете да се бръкне за нещо което да си жуля и експериментирам къде е задна и как аджеба се паркира  Mr. Green

# 250
Добър вечер,
Да продължа и аз по яслената тема. Третият ни ден мина сравнително успешно - на влизане плака доста, но той си тръгна от вкъщи разплакан, защото реши, че иска да гледа Ну, погоди, а вече закъснявахме. Но после се успокоил, лошото е, че пак е повърнал - никога досега не ми е повръщал от рев. Казах ми утре да не му даваме вкъщи да закусва, а като отиде там. Много го хвалили - как се хранил сам, как пишкал сам и колко кротичък е само книжки да има за гледане. Хванах му цаката обаче - питам го какво правихте на детската и той почва да мляска и според него цял ден само се яде там и той разбира се е много щастлив от този факт. А днес направо е очарован - имало кюфтета, а той като види кюфте и очите му стават квадратни от мерак. По случая научил да казва кюфте и вика, че е папкал "тюфе". Ако го слуша човек как говори за това ядене в детската все едно по цял ден вкъщи го държа гладен. На всичкото отгоре човека муфтил от лелите втора закуска там и втори обяд и баща си и баба си като се прибере в къщи. Но се появи и един проблем - не иска да спи на обяд след като го вземем от градината. Надявам се като почне да ходи по цял ден там да си нормализира режима.
Другата седмица обаче няма да е на градина. Заминаваме двамата с мъжа ми на командировка в Черна гора и баба му ще го гледа за първи път самостоятелно. За жалост моите родители са много далече и няма възможност да го заведем там. Малко ми е притеснено, въпреки че сестра ми ще идва след работа за през нощта. Дано да се справи /баба му де/.
Галя честита книжка - със здраве да си я ползваш и безаварийно.
Лека вечер /че пуснаха топлата вода бяхме в профилактика няколко дни и да ходя да измия качествено най-сетне/.

# 251
Галче, честита книжка! Пожелавам ти скоро да имаш возило, защото се забравя наученото...

Hug на всички новобранци ясленчета! Утре им желая спокоен и игрив ден!!!

# 252
Галя, честита книжка! Леко и безаварийно каране! И дано Дядо Коледа да ти подари нещо мъничко и хубаво, каквото искаш.

Днес съм кълбо от нерви. Сутринта Криси омаза всичко в кухнята с коктейл от оцет, чай и захар. По-късно пак се проявяваше, но докато сменях Ема той глътна стотинка. Никога не е гълтал дребни неща и аз не се притесних, когато го видях да подвърта една монета от 5 ст.
Казах му да я остави и довечера да я даде на брат си. Но той толкова и ме послуша. Малко по-късно го видях да преглъща.
Направо се панирах. Майка ми и мъжът ми смятат, че не е страшно и ще я изхвърли в близките дни. Че се случвало често с малки деца.

Ох, не знам.
По цял ден само викам след него и му преча да прави бели. Забелязах че въпреки това е започнал да се привързва много към мен. Станал е много гальовен. Това е най-сладката награда за това, че си седя в нас и се гледаме.
Лека нощ на всички. отивам, че Ема плаче.

# 253
Стайпър, дано скоро стотинката излезе безпроблемно.
Забелязах че въпреки това е започнал да се привързва много към мен. Станал е много гальовен.
И аз забелязвам такива прояви при нас последните три дни. То е целувки, то е прегръдки...
Галюшанка, честита книжка и да се похвалиш с коледния подарък преди Коледа Wink
За яслите немога да дам мнение, понеже ще се гледаме чаааак до 3+ годинки.
Ани успех на интервюто, но хубаво си помисли преди да рискуваш с нова работа. Peace
Честита бременност и на Пепсън  bouquet

# 254
Ели, дано се оправи от самосебе си проблемът! Но за всеки случай аз бих звъннала на педиатъра.

Галюшана, ЧЕСТИТА КНИЖКА! С кеф да си я ползваш!

А н и, успех! Дано се окаже желаната от теб възможност!

Аз чета яслените преживелици и лекичко потръпвам, че не знам какво ни чака... то не знам и кога - срокът за ремонта в нашата детска е удължен до 15-ти официално, а до кога ще свърши...

Оттук надолу се получи цял параграф за пампата, извинявам се и  ignore2 ако не ви е до тая тема, ама на мен ми е болна в момента  Confused :
Нашата драма с пампата продължава - Косьо упорито отказва не само да каже, че има "пиш", но и изобщо да ползва друго /гърне, тоалетна/ освен гащите си  Sad и изобщо не му дреме, че е мокаър или окакан до ушите  Shocked Close Виждам как се връщаме към пампата с пълни сили - първо тази за обедното спане, а днес като захладня и за разходката навън smile3511
А не е като да не може да се контролира - днес баща му беше решил да го играе доброто ченге и му казал, че ще му даде шоколадче, ако се изпишка - елате да видите как сам дойде за гърнето и пишка, макар хич да не му се пишкаше в момента  Rolling Eyes Аз опитах да му се карам, но това изобщо не му повлия и приех тактиката да се правя, че не се впечатлявам особено като се е подмокрил - сменям го без коментари и гледам да го питам без да го моля ще ли да благоволи да ползва 00... ама досега полза - никаква.

Общи условия

Активация на акаунт