Гледам,че сте много разтревожени от ясленските приключения. То верно си е мини-сървайвър за децата. Все пак малко да ви успокоя, че аз нали вече втора година я пускам мойта госпожица.
По принцип малко или много нещата са се попроменили от едно време. Това е така най-вече, защото много родители не си мълчат, ходят до директори, оплакват се, някои стигат до там и телевизии да викат. Така че персонала гледа да се съобразява максимално с изискванията и да нямат кой знае какви гафове и издънки. Само се чудя каква им е финансовата мотивация, но всеки си знае. Но не им е лесно с толкова деца ревящи на главата и аз даже се чудя как успяват да ги овладеят. Всеки път ми връщат Гергана без да е омазана, без петно от ядене, направо незнам как го правят, вкъщи сме постоянно оклепани с нещо и тая пералня не спира да работи. Единствено болестите са проблема. Няма как да се избегнат. Само заради това бих предпочела бабите. Но моите са млади и работещи, така че няма как. Искам да кажа да не се притеснявате - просто им кажете какво искате - за гърне ли, за чиния ли и това е. За памперса може да се е наакал малко преди да го вземат и да не са забелязали. При тях всичко е под час, със железен режим, иначе няма как да има контрол над толкова деца.
Дени, напълно е нормално да е ревящ и да не е ял, някои деца не ядат по цяла седмица, докато свикнат. Просто адаптацията иска време и пренастройка. После ще му стане интересно,защото там много пеят, танцуват, театри идват да им играят, не е толкова страшно.

Разбира се много зависи от директора и от манталитета на учителки, сестри и т.н. Аз май съм случила също на ясла, защото кой знае какви забележки нямам.
Ани, поздравления, ама много ниски тия заплати, бе. Дано наистина да има развитие и кариера, че то и това не е за подценяване.
Хайде лек следобед и приятни разходки, че времето е приказно

и щом и не ги хранят...........май им е бая лесно на персонала.
шах и мат. На другия ден проверявам в менюто им - гледам наистина чушки били яли, ама пълнени, пък за мойто явно и каймата е пиле 

ама ме е срам да ти бухна и Калината при наличието на отбор юнаци
С другата леля няма такива разговори, напротив, само ми повтаря колко бил добър, да ни е жив и здрав, как си изяждал всичко и така. Та пропускам си ги ония приказки покрай ушите, защото и без това работното ми време е до 6, правих уговорки с шефа да се измести с половин час, нямаше проблем, а и на Румен не личи да му е притеснено от факта, че не са останали други деца наоколо...
/прати ми тел си на лични/ искам да те чуя