Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
daniele, какво му е на кало?

честито на имениците!    bouquet

миа е на ясла от днес и ще пращам баба и да я вземе около 10 ч....

имаме проблем - не иска да си носи новите есенни обувки.....иска си сандалите, знам че е смешно, но.....ще и тряабва време да свикне май.... днес са я пуснали сас сандалките вътре, понеже татко й казал, че не си ще и пантофите....

толкова от мен  Crazy

# 31
Честит имен ден на всички именници днес!

Шуши, честит рожден ден и на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и да ти прави такива приятни изненади!

Пожелавам бързо оздравяване на Евка и Калоян!

Ванилка и Ивко така прави с обувките като преминаваме в следващ сезон, и затова като походи един ден с неподходящи и ги прибирам в шкафа и на следващия ден намира само тези които може да ползва и така нямаме проблеми! Дано и вие да имате успех скоро, че с тези дъждове, хич не е за сандалки. И да пишеш как е минал първия ден на Миа!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 11:28 от А н и

# 32
  • Русе
   Привет от нас със Дарито!
   Честит имен ден на Люба и другите мами, празнуващи днес!
   Ние сме у дома от понеделник, Дарито е с кашлица и хрема, положението й се влошава, но не й изписаха антибиотик, защото имат шарка в групата. След като чакахме 2 дни се надявам, че днес вече ще й изпишат каквото трябва. Много ми е притеснено дали не е направила бронхит, след 2 часа сме на лекар.
   За капризите за дрешки и обувки и аз мога да разказвам много. Тази сутрин ми беше много трудно да убедя Дарито да стои с новия си анцуг  Tired Отделно дето тя не е добре, нервничи и скимти жално, първо иска нещо, после го блъска, не се храни, абе направо ужаст! За капак вчера вечерта и татито вдигна температура, тази сутрин беше кисел и разсеян, забрави си тука документите за колата...
   Дано Макси, Евка и Калоян да оздравяват бързо! 
   Много  Hug  за Люси! Бъди силна! 
   Успешен старт в яслата на Миа!

# 33
  • София
благодарq ви мамчета!

Миа е много добре, казала сестрата и отпратила баба Лили да q взема чак по обед, да хапнела там.....qвно така е преценила, но се радвам. .....казала, че първия ден на всички им е интересно, но на следващиет можело да се побунтуват. ....дано ние да не сме в числото, де....

ани, утре крия сандалите утре и тва е! Crossing Arms

благодарq ви за милите пожеланиq, мамчета.   bouquet

евка и дари да се оправqт скоро! целувки на всички!

евка и дари да се оправqт скоро! целувки на всички!

новиниWink

сетсрите много са похвалили миа от днес, казали са, че е добро дете и послушно, не си е искала закуската, но изяла обяда, хахахах! носила си е конче и една принцеса в яслата и сега баба и дядо й яприбират към къщи, живи и здрави да са! това от мен!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:59 от ва ни ла

# 34
Присъединявам се към софрата на Люба, че не знам как ги публикувате тия снимки на вкусотии, но имам най-доброто желание да ви почерпя, че и аз съм именячка днес  Blush Ето тук от емотиконите, каквото можах взех  cook newsm24

На Люба специални поздравления   bouquet

# 35
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
МНОГО КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ!!!

Шуши, Честит рожден ден на мъжо ти! Дано все те глези и изненадва романтично  Peace

Макси все още е с температура, но поне от време на време спада и изкарва някой и друг час без Т. Лекарката вчера ни изписа имуностимулиращи капки, нещо хомеопатично е, и някакво лекарство, което е във вид на таблетки - стривам я и така му я давам... Та още поне 10 дни ще се мъчим с пиенето на хаповете, иначе сиропчетата по-лесно успявам да му ги дам.

Вярно, че започва сезона с болестите, ама дано децата ги подминават тия вируси  Praynig Дарито и Евка бързо да се справят с болестите  Praynig  Praynig за тях  Hug

Ванилка, дано Миа ходи на ясла с голямо желание и интереса й не спада  Peace
А относно обличането - и аз мога да напиша одисея... Макси по три часа си избира дрехи - това, не това, това, неее не това.... но за обувките пък, е като е решил, че ще ходи само с едни маратонки, и това е. Цяло лято изкара с маратонки почти - голямо чудо беше ако поиска сандалите или чехлите  Whistling и то задължително трябва маратонките да се скрити или изпрани, за да обуе друго... Абе капризчета малки  Mr. Green

Люси, много  Hug от нас. Мамчето бързо да нормализира показателите и успешно лечение на всичките й проблеми  Peace

# 36
Диагнозата ни е бактериална ангина - 6 дни поддържаше нон стоп 40 градуса температура, която по никакъв начин не можехме да свалим; разстройство, кашлица, гърло с налепи, сополи и за капак - отвратителен конюнктивит (в събота му тече и кръв от оченцето, както си плачеше, изведнъж сълзите му станаха кървавочервени). Ужасно е. В болнични съм вече втора седмица Sad

# 37
Здравейте и от мен,

Върнах се. Бях в Милано и правих кат миланци -  ядох пица, пих кафенца (ух, тва ми беше любимото), пазарувах (и тва ми беше любимото де), гледах Формула 1, тъпках се със сладкиши (ейй, тайната е в тестото, много ги бива в тестото тия италиански братя), ходих, бродих, Леонардо Да Винчи, Караваджо, катедрали, базилики и прочее култура... Снимки имам хиляди милиони, но не са качени. Ще пусна линк като ги кача, под тях винаги пиша обяснения, та който иска ще чете.
Руми, тия канелони ли, какво там ми спомена, не ги намерих.. Още мисля за тях, ще ги търся тука..

Аркова е в странство, да, вчера ги чух, добре е минал полета и те са добре, тукашно 6 вечерта отиваха на басейн, та явно им е топло.

Люси, стискам палци на майката и на теб бързо да се възстанови жената.
Даниеле, съчуствам ти, че Калоян е болен. 
Дано дадете хубави новини скоро.

Ани, четох за твоя проблем с роднините по права и сребрена линия, но още не съм си оформила ясно и точно мнение. Само знам, че майката е преди всичко (и тук така сте ми казвали) и колкото баби Мимита да се изсипят на Ивко на главата, теб няма да те заменят. Детето също трябва да знае кой е важният, т.е. кой дава насока на живота. И Сиска е права, че в определен момента требе да поореже малко нещата човек - влияние, възпитание, ценности, дето му се наслагват, дори да се стигне до "непристойно", както ти се изрази поведение.

Анна, честит първолак Мони. Страшна е снимката с Евка на чина.

Шуши, честито студенство. Браво на теб! Simple Smile Още не съм прегледала репортажа за Рим, но няма да пропусна. Аз си имам приказка: що е италианско, все е хубаво. 

Давайте новини за децата по яслите, че след една седмица има да ви надувам главите тука, като ни дойде момента.

И накрая бройте ме за среща, ама ще дойда ако разбера къде е. То май не е посочено още, нали?

# 38
  • София
даниеле, голяма прегръдка за вас Hug

# 39
Здравейте!
Честит имен ден на празнуващите-да сте ни живи и здрави и винаги усмихнати и доволни!
Шуши,честит празник и на вас-да си го изкарате подобаващо!
И Алекс е в отбора на болните дечица,но с тези резки температурни промени,хич не се учудвам от сополи и кашлици SadДнес се гледа с баба си и сигурно е много щастлив от този факт Wink
Той ходи на детска градина вече втора седмица и хич не е доволен-сутрин се изпращаме с рев,и на сила SadПосле се успокоява и няма проблеми,но на мен си ми е гадно,и ме мъчи едно чувство на вина,че му причинявам това против волята му.В тези две седмици се установи,че се плаши от акордеона на музикалната учителка и от куклените актьори за първият учебен ден.Сега и с това ще се борим.
Люси,голяма прегръдка за теб и много стиснати палци за майчето ти-дано възстановяването мине успешно и всичко лошо да е скоро само спомен Praynig
Ани и за теб прегръдки-и аз бих се ядосала в тази роднински настроения Twisted Evil
Дени,добре завърнали се и си чакаме снимките Simple Smile
Даниеле,много ми стана мъчно за Калоян,и за Евка и Макси-бързо да оздравявате всички!
Анна,честит ти ученик-много сте сладки на снимките Heart Eyes
Честито и на другите първолаци-на Страйпърчето и Нанчи!
Сигурно много неща изпускам,но дългът ме зове и отивам да се трудя.
Поздрави и целувки!

# 40
Люба да си жива,здрава и много щастлива жена!!!Честит имен ден на всички именници!

1dating newsm38 beer3 smile3510 Хайде да ви почерпя малко но от сърце-нали толкоз си мога Laughing

Ей Люба да знаеш че скоро ще идвам при теб на уроци да ме научиш как става тая работа със снимките.Плащам както ти е удобно Joy

# 41

За всички болнички дечица! Става ми много кофти за душичките дано се опряте милички!
А на мамите много сили!
Даниеле  Вифче, Ани Мимето Hug
Честит имен ден на всички именици!!! Страхотно изкарване и много красиви подаръци!

# 42
  • Русе
  Ехо!
  Ние сварихме да се приберем от лекарката преди големия дъжд и Дарито още спинка сладко. Доки-то каза, че детето за сега не е за антибиотик и да чакаме до петък  Thinking Ще й давам разни сиропи, пък да видим какво ще стане. То не, че се натискам много за силни лекарства, ама като й слушам кашлицата не ми звучи много добре... И тъкмо да се зарадвам, че все пак Дарито няма бронхит и сестра ми ми писа от работа(работим в една фирма), че съм в списъка с предложените за съкращение ooooh!
   Та такива работи при нас...
   Дени, качвай снимките, че май ще имам много свободно време скоро и ще има ди си гледам  Wink

# 43
Честит имен ден на всички именячки и именници.
Честит рожден ден на съпруга ти Шуши.
Дано всички мъници да преодолеят болести, вируси и бактерии и да не тормозят мамите си. Но с това време какво може да се очаква- от къси ръкави директно на якета.
Миме, дано пък те оставят на работа. Но засега най-важно е Дари да се оправи.
И ние сигурно ще съкращаваме персонал, но дано не се стигне до там. Ще видим какво ще стане и този месец и дано потръгне работата.

# 44
Добър вечер и от нас /по-скоро от мен само, че малкият спи вече/!

След дълго отсъствие и ние сме на линия. Първо да поздравя всички именници днес - малки и големи! Да сте много щастливи, мъничетата най-вече здрави, игриви и усмихнати! Сега да ви почерпя и за празника на моя мъж - и той носи името Любомир!

Сега да честитя на всички имали скоро поводи за празнуване и най-вече на двете мами сдобили се с прекрасни принцеси! Да са ви живи и здрави!
Тото трябва да тръгва другата седмица на ясла, засега не го приема по никакъв начин, защото не знае какво е, но ще видим. В интерес на истината таткото ни е далеч по-уплашен и от мен и от него взети заедно. Все още малкият не говори и това ме притеснява, че трудно ще го разбират там. Иначе имаме голям напредък - махнахме памперса не беше лесно, но не беше и толкова трудно колкото очаквах впредвид на голямата му привързаност към този аксесоар, понякога иска да му слагам пак, но нищо не прави вътре, казва ми да го махна и тогава пишка на гърне. Храним се като за световно - все едно за първи път вижда храна, това не му пречи да не мърда от тия 12 кг, но на височина го слага - вече е 95 см. Включително миналия месец като бяхме при моите родители и ни бяха на гости един колега на баща ми с жена си и двамата поне по три пъти възкликнаха по време на обяда: е, не може да яде толкова това дете! А аз: може, може и повече може! Иначе прекарахме по-голяма част от лятото на гости при баба и дядо. много му харесва там, особено животните. За кратко време израстна много психически - вече общуваме като големи хора с тази подробност, че разговора трябва да предполага отговори с да и не от негова страна или двусрични думи. Това е накратко за нас!
Успях да разгледам набързо повечето снимки! Много хубави деца видях и мами също! Ние не успяхме да отидем на почивка тази година с изключение на един ден в Бургас /родителите ми живеят наблизо, а Любо дойде да ни прибира, но имаше работа в Бургас, та и ние отидохме?, но на който съм казала как изкарахме на морето си умира от смях с нас. Остави ни двамата с малкия на плажа с пълен комплект пособия и точно след 5 мин, това дете осъзна, че пред него има море, което е най-страшното нещо на света, каза, че не иска да стои повече и аз какво събрах всичко, помъкнах уплашеното, ревящо дете и се изнесох от плажа, а то не се успокои докато не излязохме и от Морската градина. Та прекарахме около 3 часа на 200 м от морето на една пейка между блоковете и един мизерен пясъчник, чакайки татито да дойде да ни вземе и завързвайки контакти с местното население, което гледайки ме с всичкия багаж, помисли, че са ни изгонили от квартира и се юрна любезно да ми предлага стаи за почивка. Това беше.
Иначе по дискутираните теми мога да взема отношение със специални сантименти към свекървенската тема. Ани, аз ще се опитам да те успокоя - моята свекърва опитва подобни неща с тази разлика, че иначе не поглежда и не се грижи за детето /живеем заедно/, но оставяйки с него се опитва по всякакъв начин да измести всички от сърцето му. Имаше един период, когато детето лесно се поддаваше на подобни манипулации /баба му разрешава всичко да прави, купува му вафли и солети, а мама е лошата - дава ми да ям неща, които били полезни, кара ме да си лягам и т.н/, повярвай ми за толкова кратко усети как стоят наистина нещата, че сега не иска да се доближи до него и вика къшш /научи го на село/. И това без никаква съзнателна намеса от моя страна. Съдейки по себе си - едната ми баба /горката си счупи крака преди няколко месеца и не е хубаво така да говоря, защото е доста зле/, но постоянно се опитваше да се изтъкне с подаръци, пари, шоколади, това съм го усещала от най-ранната ми съзнателна възраст и грях ми на душата винаги съм обичала повече другата си баба. Така че децата усещат в даден момент всеки опит за манипулации и чувствата им към майките им са една особена категория, в която опитите за намеса рядко са успешни. И други примери мога да ти дам, но и без това изписах сума ти място от темата и едва ли някой ще има нерви да го прочете.

Така, че лека нощ на всички, а аз да се захващам най-сетне за работа, че това го пиша от два часа.

Общи условия

Активация на акаунт