На всички болни дечица желая бързо оздравяване!
Аз вече стягам багажа - в петък тръгваме за Ливорно, от там ферибота за Сардиния - нямам търпение вече
. Лека вечер!

Неде-благодаря,тая година няма да мога да ходя,че и един ден нямам своБоден с тая къща,но като приключим ще се ходи някъде
,а иначе за разкази аз съм си оставила половин Малайзия ,един Хонг Конг и още Лондон да ви показвам и разказвам
и чай

/малко грубо прозвуча/... Мислих да го оставя в нашия детски кът, но там започват от 10 часа, а аз ще тръгна в 9... Май ще трябва да "изнасиля" татито да го води на работа...

/,на мъжа на Бубката/бяхме са затъжили,ей / и ЧРД на мъжа на Шуши!

.......Даниелка пиши как е Калоян.....пък и ти как си?Виф-че,а мислила ли си,че може да е свръхчуствителност и да преживява всеки път липсата на татито/дано не звуча налудничаво,ама ти самата си споменавала,че обикновенно е болен Макси,като го няма татко му...../и що не пробваш да го заведеш на класически хомеопатда не звуча пак като реклама на хомеопатията-ама помага/.
Но пък поне съм спокойна, че му е добре там, а и има видима промяна в него, почна да говори повече, стана по-контактен!

При нас взимането на обед казаха, че е индивидуално за всяко дете - Кики много бързо свикна и още на 3-4-ти ден я оставихме по цял ден. Но най-странно ми е за памперса - че тяхната задача е да се махне памперса - напротив при нас все гледат лека-полека да се махне този атрибут (естествено когато дедето е готово) Но общо взето лелките се радват на деца без памперс