Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 982
  • 391
  •   1
Отговори
# 90
777 абсолютно няма значение колко е голям корема, единственото което се гледа (по време на ЖК) е височината на матката. Изобщо не се притеснявайте за размера.Аз с миналата бременност ( и с тази де) имах адски малък корем пък родих бебе в 37 г.с. 3320гр. 53 см. Така че това не значи че ако ти е малък корема ще е малко бебето.
Момичета , гледам има някои мами със секцио.Може ли малко инфо как мина при вас- нали и мен ме гласят а ме е страх...ама в името на бебка ще трая Crossing Arms Ако ми дадете инфо каква упойка са ви слагали, къде раждахте и как се възстановихте (говоря за първите дни)- аз няма да мога да "гледам" как ме режат за това се чудя какво да правя , хем не искам пълна хем от тази в гръбнака...абе не знам ама моя док ще се види в приключение с мен Crazy

# 91
  • Варна
Току що лично проф. Кременски ми се обади за резултатите ми от БХС. Рискът от Даун е много нисък 1:15 000, а за другите заболявания 1:10 000.

# 92
 smile3501 smile3501 smile3501Браво за хубавите резултати Фивче!Моите бяха 1:5200 и все пак бяха добри а ти- Peace

# 93
Току що лично проф. Кременски ми се обади за резултатите ми от БХС. Рискът от Даун е много нисък 1:15 000, а за другите заболявания 1:10 000.

smile3501 smile3501 smile3501

# 94
Това се казва хубава новина, много се радвам Фивърче

# 95
Фивче, и от мен smile3501 
Вярвам, че проблемите за теб са вече само в миналото!

# 96
  • Бургас
fever  - наистина на страхотни резултатите  Peace  Малко свеж въздух  Wink
Аз си мисля, че за тези цитонамазки е важно да ги изследват в добра лаборатория,  не толкова кой ще ги взима. Е, хубаво е да му имаш доверие. На мен лично д-р Алан Начев ми прави колпоскопия и цитонамазка в МД и най-вече там имам вяра на изследванията. След това вече в Бургас си правя всяка година.
catnadeen ,  KikiNiki  - благодаря за информацията  Hug Хич и не съм си мислела да мина без пари, то е ясно, в днешно време... Аз, ЖЗ, смятам нормално да раждам, а лекарите по-ги мързи да се занимават, затова може и като втори вариант във Вита да питам. Чувала съм хубави отзиви.
Днес разбрах, че и в Бургас може да ми вземат кръв за стволови клетки и това доста ме успокои, да не се притеснявам, ако ме напъне по празниците, например  Laughing

# 97
Браво Фивърче за добрите резултати Hug Сега само спокойствие и силна храна  Laughing

# 98
  • Някъде там...
Фивче, браво за добрите резултати.  Hug

Хайде и аз да се похваля - правих ФМ, на мушмороците всичко им е наред, въртят се като пумпали, а едничкото върви малко по-голямо от другото. Добрата новина е, че съм с високо разположени плаценти, направо си отдъхнах.  Laughing

# 99
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug
И друго да ви кажа - като му казах, че бременността ми е проблемна и съм в болнични и той ми отговори; Така ли, какво й е проблемното сигурно стоиш вкъщи и гледаш телевизия  Joy. Да уточня, че за първи път осъществявам някакъв контакт с професора и въобще не е запознат с моя случай. Много любезен ми се стори, обясни ми и кога е най-добре да се направи преглед за спина бифида и цялостен оглед на бебето.

# 100
  • София
Фивче,Жабче - много се радвам за добрите новини около вас!

# 101
Ех , браво на близнаците- много е хубаво да си мама на близнаци. Hug Жабче а какви са близнаците - еднояйчни или двуяйчни? Сори ако ми е тъп въпроса Embarassed

# 102
  • Варна
Жабче много се радвам, че всичко върви добре  Hug

# 103
 ЕЕей, Фивърче, това се казва резултат:) Все така и занапред! Моят беше 1:2650 или нещо от тоя род и ми беше голямо спокойствие, докато чаках резултата от амниото.  А такъв резултат 1:15000 даже не бях чувала да има Shocked
 Жабче, все така да са добре малките жабенца:)

Лейди, нали ти казах- не му се шашкай на секциото, щом чуеш плача на бебка, летиш в облаците от щастие. И двата пъти ми правиха спинална успойка. След убождането изтръпваш и не усещаш тялото си от кръста надолу. След около 10-ина минути вадят бебето и после не помня какво са ме правели- аз си ревях от щастие. Първия път треперех много- било от упокйата и било нормално ми казаха тогава- е да, ама втория път нито треперех, нито ми беше студено. Коренна разлика. Първия беше в Т,Кирова, втория- в МД. След второто секцио не съм имала почти никакви болки, вечерта станах, през нощта ходих 2-3 пъти самичка до ОО, още първата нощ можех да се въртя наляво и надясно без да усещам болка- първия път чак като се прибрах в нас и с помощта на 2 възглавници от 2те ми страни успявах да се завъртя. Бебето си го взех при мен веднага след като ме качиха в родилното, т.е. 24часа след раждането и си остана при мен денонощно, и абсолютно бях в състояние да се грижа за нея. Затова съм доволна от Дяволов. Имах база за сравнение.  На 5я ден тичах по коридора все едно не съм рязана...и ги помолих да ме изписват, защото не виждах смисъл да седя там /родили със секцио ги държат 7-8 дни в МД/. Мъжо като ме видя на другия ден след секциото, сам се учуди, че много добре се движа, понеже беше плътно до мен предишния път и лично той ме вдигаше на 3я ден...
И няма как да "гледаш" докато те режат, има параван пред теб и виждаш само анестезиоложката и разни сестри, които пърхат наоколо и си клюкарстват Mr. Green

# 104
  • София, "Младост 3"
Лейди, аз треперя от идеята да раждам пак...а дори не съм била много "бавна"....
болката при всеки случай е поносима - било по време на раждането, било след раждането....другото...ми страх винаги можеш ад си намериш - дали за бебето, дали за себе си...
бъди спокойна - ще има кой да се погрижи за вас с бебчо, ти само си го мъти и го пази

Фивърче, браво на маминото мишле - нямам думи колко се радвам и за теб
не съм ти писала, но съм страшно щаслива - Светлето и РИтка провлачиха крак и сега чакам поредното дългоочаквано и много изстрадано бебе
с теб сме - почивай и се пази, другото ще ес нареди едно по едно, нашата любов ще те пази

Жабче и за теб мила важат горните ми думи - ще те пазим и всички други, които с теб са в Проблемното - тези наши бебоци ще се преборят ей! вярвам в тях и в силата ти да ги дочакаш максимално спокойно напук на страховете и проблемите
а ние ще ви чакаме търпеливо

Общи условия

Активация на акаунт