Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 015
  • 391
  •   1
Отговори
# 120
Момичета днес в 16:30 отивам на доплер, стискайте палци.
Рони също да се отчита как е минало Hug

# 121
fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 122
Чакаме и двете ви да се похвалите   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 123
Доплерът да ти отчете хубаво захранване на бебата, Лейди!  Hug

Ами върнах се от преглед. Фъстъчето си отговаря на седмиците.
Обаче съм с предна плацента, която си е намерила най-неподходящото място за прикрепяне - шева на операцията. От този факт никак не съм доволна, въпреки че лекарката ме успокои, че това ще бъде въпрос за следене при напреднала бременност. В случаят нищо не мога да направя де. Така че тези дни ще попрочета разни работи във форума и в чичо Гугъл (демек пак от форума) и ще се настройвам за следващия си преглед на 10-те октомври. Поне се надявам да не попадна на много мнения на жени от агенцията "Една жена казА".

# 124
  • София
Чакам с нетърпение добрият отчет на рони Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и пожелавам на всички много късмет и хубави резултати Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 125
Рони, всичко ще бъде наред .С по- чести прегледи , следене и накрая ще видиш как ще гушкаш едно сладкишче .То ако е без премеждия няма да сме ние. Нали знаеш Grinning. Всяко зло за добро, казали хората ! Hug Мисли позитивно .

# 126
  • София
рони, писали сме заедно. Hug От все сърце ще се моля да нямаш проблеми и шушулката все така успешно да напредва  Praynig Praynig Praynig

# 127
Здравейте, върнах се и всичко е ОК за сега.
Рони не се притеснявай, всичко ще е наред и няма да има проблем  Hug

# 128
Рони, имам една приятелка с 2 момченца, и двете са родени със секцио. Като беше бременна втория път, плацентата точно така се беше закрепила на шева от секциото и известно време беше ниска, обаче впоследствие се вдигна нагоре и не й е създавала проблеми:) Така че споко:) По Заимов срещнах един мъж, който ми докладва за днешния ти преглед:) Излъчването му е различно- има светлинка в очите. 

Лейди, браво за доплера, все така и занапред! Малко остава!

Нефертити, какво стана с твоя БХС? /може и да си писала, ама не помня да съм прочела/.

На всички коремчета- погал Heart Eyes

# 129
Нефертити, какво стана с твоя БХС? /може и да си писала, ама не помня да съм прочела/.
Чакам си резултата и параноясвам... /надявам се в понеделник най-късно да го науча вече/. До днес си мислех че в сряда съм на преглед, а днес се оказа, че съм в петък, което ме изнерви допълнително. Луда работа... Обаче упорито вярвам, че този път всичко ще е идеално

# 130
  • Варна
лейди радвам се, че всичко е наред.
ронка за твоето прикрепване на плацентата не съм компетентна, но ще стискам палци да не ти създава проблеми  Heart Eyes

# 131
Благодаря за пожеланията, другарчета!  Heart Eyes
Ники, и лекарката каза че ще се вдига плацентата. Но който много чете с много ненужни глупости успява да си напълни главата. Блажени са незнаещите.
По Заимов срещнах един мъж, който ми докладва за днешния ти преглед:) Излъчването му е различно- има светлинка в очите. 
Ми бил си видял той новата зъболекарка, която му се усмихвала. Как да не си добави човек блясък в очите!  Grinning

# 132
Ей, коремчетата - ШЪ вЪ кажЪ на Херката да ви изключи Гугъла.

РониHug Много силно стискам палци и всичко да е наред. Рени е права
То ако е без премеждия няма да сме ние. Нали знаеш Grinning.
.

Лейди, браво за прегледа.

Фивка и Нефертити, хайде скоро и вие да напишете добрите новини от вашите прегледи.

remybussi

# 133
Рони, това с многото четене може да бъде наистина влудяващо. Аз както знаеш съм спец в тази област. И аз не съм много компетентна, но пък искрено вярвам, че всичко ще е наред. Сега ще си призная колко пъти през бременността ми се сещах за едни твои думи. Когато ми откриха бактериите и аз бях много уплашена, тук писах, че ако Бог е с мен, няма бактерии които да могат да объркат нещата и ще си гушна бебето един ден. Ти ме беше цитирала и беше написала, че това е най-вярното. То важи и за теб,слънчо. Знам, че Бог е с теб.  Hug Hug Знам, че това не те успокоява много, но пък и нищо не би могло докато не гушнен мъничкото слънчице. А то ще стане.  Hug
Жабче, как ти серадвам ако знаеш!  Heart Eyes Погали през тумбачето двете мънички жабчета от мен.
Лейди, браво за добрите новини. Още мъничко остана, милинка!
Нефертити, всичко ще енаред с резултатите, ще видиш!  Peace

# 134
Рони, аз имах същия "проблем" след първото секцио плацентата ми е закрепена по същия начин точно по шефа е да наистина в началото на бременността беше ниско разположена но мисля че още към 14 г.с. си зае правилното разположение така че не се притеснявай всичко ще е ок и на финала едно сладко вързопче Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт