Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 024
  • 391
  •   1
Отговори
# 225
Фивче, Нефертити, не се ядосвайте.  Hug Добре е, че другите нямат нашите страхове. За самите бебета е по-добре, ако има възможност да си имат стая. Това е и един широко демонстриран модел - чрез лъскави филми, каталози за обзавеждане ... Хората са измислили бейбифони, системи за нощно наблюдение на дребосъци, апаратчета за контрол върху дишането им.
Все пак не съм сигурна, че когато малкият човек се появи, големите имат възможност да диктуват правилата.  Wink
Тале, хайде още малко да устискате - един месец ще мине и сме готови да честитим.  Hug  bouquet

# 226
Здравейте момичета!
Това си ми е любимата тема и немога да се разделя с нея. Надничам всеки ден да се запозная с тревогите ви и да се огледам за нови попълнения. Време е...
Фивче, и аз немога да си представя бебето да е в друга стая, но се страхувам и да не отида в другата крайност. Неискам да стане прекалено зависима и разглезена.  Затова колкото и да ми е трудно оставям само по мъничко Дени при нас на спалнята и после с огромно нежелание я слагам в леглото й. Искам да я усещам непрекъснато, но това вероятно би създало проблеми. Незнам...ужасно е трудно, но гледам да балансирам някак си. Всеки сам си решава, макар че при нас се налага да се противопоставяме на чувствата и желанията си, за да осигурим повече самостоятелност и пространство на бебчетата си.
Гушкам ви всички и бъдете силни, смели и спокойни!
 Heart Eyes Hug

# 227
Фивче, Нефертити, не се ядосвайте.  Hug Добре е, че другите нямат нашите страхове.
Аз и заради това се въздържах от коментар. Когато сестра ми бременееше прочетох книгата на Спок, това което най-много ми хареса от цялата книга е:
Само вие и единствено вие знаете какво е най-добро за вашето бебе  - цитирам по памет. Аз лично смятам да се придържам към това на 100 %

# 228
  • Бургас
Здравейте, сладурки !
Аз май отдавна не съм писала, ама нещо все не мога да се събера. Сега Мими е за малко с баба си и аз си пия 3 в 1 и зяпам БГ Мамата. Но това блаженство е за кратко ... Mr. Green
Като цяло нямам големи оплаквания, като изключим ужасните болки в кръста, ще си ги търпя явно, поне докато родя.
Онзи ден леко се притесних , като докторът каза, че бебо изостава с една седмица , ама пък после видях в babymed , че мерките си отговарят. Разни ехографи, разни мнения. Обаче ако не бях правила амнио и ФМ сигурно щях да съм много по-шашната.
Радвам се, че всички бебета са добре и още са си в коремите на мамите  Hug
И наистина, както Nefertity   цитира, всяка мама си знае кое е най-добре за бебето  Heart Eyes
Моята Мимка май доста съм я разглезила, спим заедно, неразделни сме, направо не знам как ще се справи с промяната. Смятам да я отделям в друга стая, в краен случай с баща си ще е там  Wink
Целувки на всички коремчета, че ме зоват вече   bouquet

# 229
  • Някъде там...
Лейди, имах предвид да не вадиш рязко иглата, а да дръпнеш първо леко. Ако се появи кръв, значи си попаднала на кръвоносен съд и трябва леко да завъртиш иглата настрани и тогава да извадиш, така ми обясни сестрата в клиниката.

# 230
  • Варна
Аз и заради това се въздържах от коментар. Когато сестра ми бременееше прочетох книгата на Спок, това което най-много ми хареса от цялата книга е:
Само вие и единствено вие знаете какво е най-добро за вашето бебе  - цитирам по памет. Аз лично смятам да се придържам към това на 100 %[/color]
Аз не мога да си държа устата затворена  Mr. Green, така че и на живо да си говорехме пак щях да им го кажа. А този цитат е много полезен. Мога да изкажа мнение, но не и да го налагам.

# 231
 preggo 29 април 2009 г.

# 232
asja,Честито мила   newsm51!Много се радвам за теб !Тук помеждудругото някой те беше заподозрял  Laughing.
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!! На пролет с едно живо и здраво съкровище!!!

# 233
Адашке, така се радвам  Hug Пожелавам ти най хубавата, лека и безпроблемна бременност , която да завърши с едно (или две) прекрасно бебче.
А сега да кажа, днес (преди малко) се върнах от Втора градска и ни показаха как се бие инжекцията. Обаче незнам така ли трябва но после за няколко секунди ме болеше мястото (след като вече беше извадена иглата) а и имаше малко кръвчица по памучето- явно там не спазват тва правило с ваденето Rolling Eyes . Аз не гледах де , ама мъж ми гледа за да може той да ми ги прави. Милия ми той , да знаете как изглеждаше като видя 2-3 човека около мен с инжекция в ръка  Laughing. Той по- принцип припада от инжекции, но ми стана много мило че ще ми ги прави той въпреки непоносимостта си от инжекции. Hug На какво ли не е готов човек за любимите си същества Heart Eyes

# 234
  • София

eхааа,страхотна новина.Много се радвам,много те гуша и ти желая живо и здраво бебенце! Heart Eyes Hug Praynig

Лейди,мен също ме болеше след боцкането,даже се е случвало по няколко часа да ме наболява после.

За спането на бебчо = аз също не мога да си представя този вариант .Аз да има как,само до мен ще спи.
Имам обаче приятелка,която е също мама на ангелче,освен това имаше проблеми и забременя след доста години опити,а бебо си спи в друга стя от първият ден.Тя много му трепери и много се грижи за него,но явно така е по-добре според нея.
Всеки сам трябва да решава кога,как и какво ще прави с детето си.Аз хич не обичам да ми се месят или пък аз да се меся.Когато искам ще го захранвам,с каквото искам ще го храня и както искам ще го обличам. Crossing Arms

# 235
  • Варна
asja честито

Желая ти безпроблемна бременност и здраво бебче в края на април!

# 236
Asja!!! Ура! Особено съм пристрастна към априлски бебоци. (Рони,  Hug). Всичко да върви като по вода и да гушкаш сладък вързоп като му дойде времето.

Фивка, Нефертити, аз отчетните ги ползвам само за информация и сверяване на часовника. Такива безсмислени спорове се разразяват там (ако не знаете, да ви информирам, че ако родиш секцио не си истинска жена, защото не усещаш как раждаш бебето). А пък има и едни спецове, ама по всички въпроси са компетентни тез жени, бе Crossing Arms. Вие си знаете и чувствате най-добре. Пък и да повторя Рони - живот и здраве, бебето си показва (ама съвсем ясно, недвусмислено и изискващо  Mr. Green) какво иска. Ние се преместихме от стаята на 3 месец на Невена, ама там още има един диван, та като се кърмим нощем си откарваме двете до сутринта.

Лейди, Талето - стискам палци да държат шушулките колкото време трябва. Лейди, да минават бързо боцките.

# 237
  newsm44 newsm68

Знаех си, знаех си, направо бях сигурна! И съм много щастлива за теб! Желая ти спокойна бременност и успешен финал с най-сладкото и пухкаво бебенце на финала! Сега чакаме да ни кажеш как си, как е малкото човече?

За спането на бебока- Бела спи при нас, но от самото начало си е в нейното креватче. Когато се кърмим си я взимам, нацоквам я и си я връщам в леглото. Аз всъщност първите дни си я оставях в леглото между нас, ама педиатърката ме наплаши, а тогава малко ми трябваше да ми говори как може да я задушим и аз с голяма мъка започнах да я връщам в нейното легло. А  честно казано сега така ми е по-спокойно и по много други причини. Когато порасне още малко и й направим стая, ще се премести да си спи в нея. Все пак и мама и тате имат нужда от усамотение понякога Mr. Green А пък и какво точно пише в отчетните 5 месеца преди раждането няма много общо с това, което ще е след 5 месеца. Като останат недоспали няколко нощи+ препускали по коридорите, разнасяйки бебето от стая в стая, накрая някоя нощ ще си заспи в кревата при мама и така докато направи годинка- две.

# 238
Ася ,честито мила.Желая ти лека и безпроблемна бременност.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • Някъде там...
Ася, много се радвам. Заповядай в априлския отбор!  Hug  Лека и максимално спокойна бременност ти желая!
Съмнителна ми беше с това четене в априлската отчетна и тайно се надявах да е това, което си мисля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт