Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 997
  • 391
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нефертити, а защо не си направиш профила с глюкозата.Той и без това е задължителен за бременни(но рядко лекарите се сещат),но не си спомням точно в коя седмица се правеше.Аз също се изследвах в 20-та.Моята захар винаги е била на границата и пиех Сиофор преди да забременея,че беше свързано и с обулацията.
 Като направих този профил с глюкозата,се оказа че положението не е сериозно,но трябва да съм на диета.Там се мери и инсулин освен това.
По -добре да си наясно ,за да си спазваш диета и да нямаш проблем,ако нещо изникне.
Мен ме е яд,че тук не ме следиха и аз се изкушавах да похапвам сладко и накрая бебо се роди с ниска кръвна захар и беше на системи.

# 271
Нефертити, а защо не си направиш профила с глюкозата.
Исках да го направя, обаче лекарката ми каза че се правел в 24 г.с., разбрахме се ако в сряда или четвъртък захарта ми е пак на границата да го направим и по-рано.Засега ще чакам срядата и тогава като видя колко ми е кръвната захар отивам да го правя и него

# 272
  • София
ще стискам палци да е наред,че бременна на диета не си е работа. Mr. Green Hug Heart Eyes

# 273
НефертитчеHug. Дано следващото изследване да бъде оки-коки. Всичко да бъде наред.  Hug
Фив, браво младата лейди.  Heart Eyes

От няколко дни няма да ви казвам като какъв потурник съм се хванала, че се разхождам. Гащник и половина. За да не ми стягат панталоните на тумбака, ги смъкван по-надолу, а отзад потурите няма на какво да се задържат. По случая ходя с ръце в задните джобове. Та днес поправих за известно време (дано да е за повече от месец) положението. Взех един панталон за бременни. Изборът е размер S и всякаква номерация над XXL. Поне панталонченцето държи топло. И с известна скромност даже мога да отбележа, че имам приличен вид с него.  Mr. Green Та е те така - изфуках се.  Mr. Green

# 274
Браво за хубавите резултати, само така да са за напред.
Нефертити , не се притеснявай всичко ще си дойде на мястото.И аз пия някакво хапче за инсулина от една седмица пък до преди да знам нищо не съм пила. Не се лишавай прекалено- все пак нищо не значи като е на горната граница.Може само сладкото да го ограничиш.
Мойта беба ще става каратиска  Mr. Green Вечер такива упражнения прави... Heart Eyes
Момичета да ви се похваля , моя мъж се справи с инжекцията bowuu (не припадна Joy), ама ми стана синка на мястото ooooh!

# 275
Срамота,толкова бременни,а темата отишла най-отдолу  Naughty
Айде една по една да драснете по един ред и да кажете как сте  Hug

# 276
  • на дъното
Хайде аз като най ранобудна  Simple Smile.Все още нямам материал за отчета,но след малко тръгвам по лабораториите в едната стерилна в другата микробиология в третата кръв и на края на гости при личния лекар за направление.В края на седмицата ще ви се отчета,а шушулчо раздава здрави ритници него ще го видим в четвъртък.
А сега са другите наред.Лек ден на всички Hug

# 277
Пусто, каква носталгия ме гони по тази тема. Ама ще да почакам де. Grinning
Асенко, и тук - ха честито, слънчо!Така го чакам този април вече. Рони,  Hug
И като казах Рони, как вървят интимните отношения с тоалетната чиния? За другото виждам, че си бомба! Все така ще е до края!  Peace От личен опит съм наясно колко важно е да си сигурен в доктора си. Затова се радвам за д-р Димитрова.  Peace И специални поздрави на моето любимо другарче!  Hug
Фивка, искам специално да те поздравя за шийката! Радвам се, че пазите идеалния размер.  Hug
Нефертити, милинка, не разбирам нищо от проблема, ама искрено се надявам при следващите изследвания вече да нямаш повод за притеснение.  Hug
Силвинце, чакаме и твоя отчет към края на седмицата! Представям си какво напрежение е за теб докато излезне всичко! Имаш моята силна прегръдка до тогава! Hug

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 18:32 от svetlana_78

# 278
Аз днес пак си правих изследвания, не изтраях до четвъртък, резултатите са идеални поне засега , моля се и  напред да е така

# 279
 Hug Nefertiy, радвам се за теб и съм сигурна че всичко ще е е наред и за напред!

# 280
  • София
Браво Нефертити,само така и занапред! Praynig Hug

# 281
  • София, "Младост 3"
Аз днес пак си правих изследвания, не изтраях до четвъртък, резултатите са идеални поне засега , моля се и  напред да е така
не се притснявай
следи се и без страх - аз минах по този път, бебчо нищо му нямаш, но пък аз си останах с неоткрит хиперинсулемия...
та дори да родиш и да е ок кръвната захар - направи си инсулинов тест и после...щото човек не знае...
мен кръвната захар ми бе ок, но инсулина....и така напълнях, че станах мама-слон....
успех и споко - ще видиш, че ще бъде ок всичко

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:06 от catnadeen

# 282
  • София, "Младост 3"
Силвенце, чакам новите отчети на млакия красавец...много е хубав, но ти си го знаеш...
нямам търпение да го видя и ех как ми се пощипват бузета

Светленце, твоето бебоче е прекрасно, не успях да го видя и нащипя на живо, но моля те поощипи го от леля му Надка...

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:04 от catnadeen

# 283
Нефертитче,  Hug Hug Hug. Браво за хубавите резултати, а търпението не го мисли сега - спокойствието е по-важно!  Heart Eyes
Аз чакам отчет от Талето и Лейдито.  Praynig Praynig Praynig

Наде, извинявай. Съвсем ли нямаш начин да използваш бутона за проверка на правописа. Понякога откровено нищо не разбирам какво си искала да напишеш, подразбирам само добрите ти чувства, каквито са и нашите към теб. Но ми се губи основното в писанието ти. Позволявам си да ти го напиша това и дано да го приемеш с разбиране и без обида. Peace

# 284
  • София
Браво за хубавите резултати на Нефертичето!  Hug Да се отчитат по същия начин и Талето и Лейди!  Praynig Другите бременлинки, и вас ви искам с прекрасни и безпроблемни шкембенца и съдържимото в тях! Heart Eyes Laughing Heart Eyes

Рони, честити ти гащи, мацко! Кога ще ми дефилираш с тях? Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:56 от Angela

Общи условия

Активация на акаунт