Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от филма "Първи плач"?
Какви са препоръките за обувки и дрехи по време на бременност?
Какви са разликите между планираното и спешното цезарово сечение при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от филма "Първи плач"?
Филмът "Първи плач" представя истории за раждания в различни части на света. Наблюденията на един от участниците във форума се фокусират върху манипулираните кадри и музиката, използвани за различните раждания. Той изразява предпочитания към естественото раждане, но също така изразява любопитство да види какво ще му предложи филмът до края.
-
Какви са препоръките за обувки и дрехи по време на бременност?
-
Какви са разликите между планираното и спешното цезарово сечение при раждане?
Планираното цезарово сечение се извършва предварително и е продиктувано от медицински показания или по желание на майката. Това позволява подготовка и планиране на процедурата. От друга страна, спешното цезарово сечение е необходимо при спешни медицински състояния, когато са налице рискове за майката или бебето, които изискват незабавна реакция. Въпреки че спешното цезарово сечение може да бъде животоспасяващо, планираното цезарово сечение осигурява по-голям контрол и планиране на раждането.
-
Какви са разходите за цезарово сечение и какво включва?
-
Кога трябва да се издаде направление за хоспитализация по време на бременност?
Бяхме доста голяма тумба от нашите и както винаги времето мина бързо в сладки приказки

"Приятно ми е - Куин Антонова Едикоя си, а това е брат ми Принс". То хубаво да си фен на някой ама така съдбовно да натовариш някого с вкуса си... И аз харесвам Куин, но детето пита ли го някой. Поне да бяха фенове на Дорс че да има българско име (Дора примерно
). Нашата щерка както ще я кръщаваме с М, смятам че Металика е добра идея 

Чувалчето е върха. Да бях поръчала и аз, нищо че е синьо, ама нали все сестра ми занимавам с моите поръчки, ще ме бие вече. А блузката ти стои чудесно. Като прочетох описанието си представих някой бухнат блузон. Много си сладка с коремчето
)
Ако не затруднявам някого, ще ми пуснете ли линк към сайт, откъдето мога да го дръпна...и... със субтитри ли е вече или гледате непреведения?
Всичките обувки ми стягат, краката ми са оттекли, даже посиняват там, където е ластика на чорапа или лепката на обувката... 
На мен ми мина за 1 ден, ама малкият продължава да не е добре - тъкмо мислех, че е оздравял и днес ме изненада с температура, която нещо не иска да спада

А все пак наистина ми се иска да има и среден вариант...