Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Какви са обичаите по време на Рамадан?
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Жените обсъждат количеството килограми, които наддават по време на бременността. Някои от тях споделят, че са наддали между 10 и 12 кг, докато други са наддали повече, като един случай достига 35 кг. Въпреки това има и различни преживявания, като например една жена успя да свали повечето от теглото след раждането.
-
Какви са обичаите по време на Рамадан?
-
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
А Даяна ще я взема, щото нали знаеш- ние черните трябва да се подкрепяме 

,а с тва за бледоликите-пла4еш за съда по правата на 4овека,може ли така да ме дискриминираш
-така 4е за всекйи слу4ай се готви,ако у вас няма място -заминаваме у Хасаке 
Вечер се прибирам в къщи и се започва едно нескончаемо подвързване на учебници, на тетрадки, лепене на етикети, пренареждане на бюра и т.н..Ма това е то-три ученички!Какво да се прави?И това при положение, че през деня майка ми е обикаляла да купува учебни тетрадки, сборници, пособия и т.н..Ако и за последното на мен се падаше честта, не знам, какво щях да сторя...Да ви се похваля- отървах кожата от перспективата да обучавам по немски 6 часа седмично шестокласниците в нашето даскало.На родителската среща на каката бях страхотно изненадана/КЕФ!!!/, че най-накрая са намерили човек с необходимата за целта квалификация и стаж...
А и малко ми е чудно, за разлика от други години, тази започнаха директно със сериозно учене и доста домашни..
/Хайде момичета, по-активно го давайте, на топличко у дома, пред компа