Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява психодрамата, обсъждана в разговорите?
Каква е базата за изчисляване на болничния отпуск при продължителен болничен?
Какви са препоръките за сутиени по време на бременност и кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява психодрамата, обсъждана в разговорите?
Психодрамата е форма на групова терапия, фокусирана върху саморазвитието и себепознанието. Той помага за справяне с травми, включително леки проблеми като тези, пред които са изправени тийнейджърите. В него участват както обучаващи се психотерапевти, така и хора без професионален опит в областта на психологията. Целта е да се придобие личен опит и да се обработят емоционални наранявания.
-
Каква е базата за изчисляване на болничния отпуск при продължителен болничен?
Базата за изчисляване на болничния отпуск се определя въз основа на 6-те месеца преди месеца, в който започват 45-те дни за раждане. Това включва всички видове отпуски, работни дни и болнични за общо заболяване. Обезщетенията се изчисляват въз основа на осигурителните вноски и предишния доход. При продължителен болничен отпуск базата за изчисляване се определя от месеците, предшестващи първия болничен лист. Това включва всички видове отпуски, работни дни и болнични за общо заболяване. Обезщетенията се изчисляват въз основа на осигурителните вноски и предишния доход.
-
Какви са препоръките за сутиени по време на бременност и кърмене?
-
Как се изчислява обезщетението по време на болничен?
-
Кое е по-добро за отопление на детската стая - климатик или радиатор?
Тези дни тооолкова ме мързеше да пиша
И по ред на номерата - честит рожден ден на мъжете Девички на Мим и Данинцето! Да са ви живи и здрави!
Невенчето, честита годишнина (на патерици отново)! Много семейно щастие!
Лорини, много готина кола!
Алекс, честит мъж! 

), но проблемът е, че аз съм на работа до към 18 ч. Ако са вечерни, може и да се навием. Иначе май ще се наложи да изчакаме до Студентския празник, че тогава някъде, живот и здраве, излизам в отпуск по майчинство.
И засега определено съм се ориентирала да раждам там. Предният път се запознах с една мама, която беше родила преди 2 седмици там (секцио) и беше мн доволна - отношението било страхотно, абе мн беше доволна... Така де. А Сладурчеста също беше ходила да разпитва там и тя беше останала доволна от разказаното й.. А аз ще се качвам да огледам по-нататък (то аз операционната ще тр да оглеждам де - кво ли пък да й оглеждам на нея
- нали ще съм секцио...). А аз на Илиева 1 път съм й звъняла за едни резултати, тя не ми вдигна, че явно е била в преглед и аз после забравих да й звънна пак.. Ама предполагам, че вече като ни запомнят като бъдещи родилки ще вдигат
Та мерси за полезното инфо! 

дано да познае