Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява психодрамата, обсъждана в разговорите?
Каква е базата за изчисляване на болничния отпуск при продължителен болничен?
Какви са препоръките за сутиени по време на бременност и кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява психодрамата, обсъждана в разговорите?
Психодрамата е форма на групова терапия, фокусирана върху саморазвитието и себепознанието. Той помага за справяне с травми, включително леки проблеми като тези, пред които са изправени тийнейджърите. В него участват както обучаващи се психотерапевти, така и хора без професионален опит в областта на психологията. Целта е да се придобие личен опит и да се обработят емоционални наранявания.
-
Каква е базата за изчисляване на болничния отпуск при продължителен болничен?
Базата за изчисляване на болничния отпуск се определя въз основа на 6-те месеца преди месеца, в който започват 45-те дни за раждане. Това включва всички видове отпуски, работни дни и болнични за общо заболяване. Обезщетенията се изчисляват въз основа на осигурителните вноски и предишния доход. При продължителен болничен отпуск базата за изчисляване се определя от месеците, предшестващи първия болничен лист. Това включва всички видове отпуски, работни дни и болнични за общо заболяване. Обезщетенията се изчисляват въз основа на осигурителните вноски и предишния доход.
-
Какви са препоръките за сутиени по време на бременност и кърмене?
-
Как се изчислява обезщетението по време на болничен?
-
Кое е по-добро за отопление на детската стая - климатик или радиатор?

От сега съм казала на таткото, че искам второто да е момиче.
да са ни живи и здрави принцеските
, но съм кака-имам по-малък брат. Дано ви се изпълнят поръчките за второ бебче
И аз така искам - първото момченце
И ще си има двама батковци да я пазят и глезят