София - Дружбенски мами (3)

• 29 391
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Муци- не сме ходили още. Бяхме на разходка,постлахме едно одеалце на тревичката и децата си играеха,така 4е магазинчето остана на заден план Simple Smile
А за времето трябва да се използва,че зимата  #Crazy Само че Нети и Женка ги няма никакви във форума днес Simple Smile

# 211
  • София
Сигурно са на пазар? newsm78 А, може и да си им омръзнала... hahaha Joy Шегичка! Вярвам носиш на шегички....или пък не... Embarassed

# 212
Нося и на майтап и на бой  smile3532

# 213
Муци ,супер си го измислила.Вярвам че на децата ще им е много интересно.
А Алекс сигурно ще е много доволна Mr. Green
Най важното е че и директорката е разрешила,
 че по принцип все е някаква нацупена  Thinking

После ще покажеш снимките .
Дано да сме здравички и да е хубаво времето та най накрая да се видим може и петък след градината или през почивните дни  Peace

# 214
  • София
Светлушке, за боя няма да пробваме...за сега.....

Писанке, как няма да сте здрави...Нали съвсем скоро бяхте болнички. Стига толкова болести за тази година викам аз! Naughty
Иначе за петък става, около  16,30-17,00  на голямата площадката
можем да се видим.
А, за рождения ден мислих мислих ....но ден понеделник, нито да събереш дечица, нито навън някъде...пък съботата много след празника ми се видя, преди това не се празнува и стигнах до тази гениална идея! Дано всичко да мине добре и дечицата наситна да се забавляват! Praynig Hug

# 215
ОХхх и аз викам стига с тези болести ама с тази ясла всичко ни се лепи.
Надявам се да изкараме пълна седмица.Ако е хубаво времето в  петък ще се видим
 аз към 16:30 -16:45 я взимам и може да се видим на площадката.
Въпреки че от както почнахме ясла не иска да играе никъде и само висим
 по пейките и дишаме чист въздух.Но знаеш ли пък може да се заиграе с Алекс  newsm78

# 216
  • София
С Калата поне не си ли играе? Нали се знаят от преди...  bouquet

# 217
Привет от мен  Hug
Моята Шуша нещо се е разсополявила Cry
Надявам се да се дължи на едно зъбче, което е пробило,
защото до преди седмица борихме един вирус
и не искам отново!!!

Светли, не съм те търсила, защото не искам да рискувам
да лепнем на Лъчи някоя гадост!

Целувки на всички  bouquet

# 218
Нети- дано Ева е по-добре и е само хрема. Оправяйте се бързо. А ако е само хремава няма да е заразно и може да излизаме,те нямат бог знае какъв контакт.
 Hug
Ако утре сте по-добре ще се видим,надявам се,целувки  Hug

# 219
Муци ами то ние не сме се виждали с тях по площадките че и той е болен от 2-3 седмици .
А като излизаме сами с малката се разхождаме и посядваме на някоя пейка а не стоим на площадката  Simple Smile

# 220
Тук съм, най-накрая се добрах newsm51Мотам се по цял ден като луда с детето напред-назад.Най-вече при една приятелка.Детенцето й много се разболяваше и вчера му махнаха третата сливица, че иначе два дни на градина, две седмици вкъщи.Та ходим при тях да пием кафе и на разходка.Светлушка, нещо с това 12 часа хич не се оправям, Ния все спи и ми е жал да я будя.Ще видим утре как ще е.
Муци, чудесно си го замислила, дано на Алекс й хареса, всъщност убедена съм, че ще й хареса.
Айде, мацки, че готвя и ще ми загори зелето.

# 221
Добро утро мами!!!   bouquet

Женя- съжалявам,че не те устройва в 12,но на нас такъв ни е режима, а и без др сме навън до 2,така че може по-късно да се включиш.
Нети- дано Евето е по-добре днес и се видим за разходка.Може и да успеем все пак да стигнем до магазинчето  Joy
Муци-как върви подготовката за РД?
Дано всички хлапета са здравички  Praynig

Лек ден  Hug

# 222
  • София
Здрвейте мили момиченца!

Аз денска закъснях за работа, стачки наколо офиса, абе луда работа.. #Crazy

Светлушка, всичко е съгласувано и организирано. Тази сутрин обаче Алекс се оплака, че я боли коремчето и имаше леко разстройство. Само да не вземе да се разболее, че ще стане гадно. Дадох и Ентерол  и ще си остане в къщи. Майка ми ще и прави чайче от дренки, шипки и т.н и мисля, че ще се справим.

Писанке, вие какво давахте за разстройството и повръщането. Да не сме прихванали като вашето вирусче! newsm78

# 223
Муцка- много съжалявам,дано е временно и всечко да е наред  Hug Hug Hug

# 224
  • София
А, дано.....  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт