София - Дружбенски мами (3)

• 29 379
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!

Муцка аз давах хидрасек на прахче 3 пъти по 1 на ден и много бързо се възстанови.
Чай не съм давала защото тя отказва какъвто и да било.
Но и тя повръща на 2-3 пъти.За него давах натриев цитрат алфа сироп пак 3 пъти по2.5мл
Дано при вас всичко е ок и да не сте лепнали този вирус  Heart Eyes

# 226
  • София
Мерси Писанкеbouquet
Майка ще я заведе на лекар след обяд за всеки случай!
Това прахче, го разделяш на три дози или даваш по едно прахче на ден в продължение на три дни?

# 227
Прахчето го даваш 3 пъти на ден по 1 прахче 2 дена  Peace

Ама и аз как го обясних  Embarassed

# 228
  • София
Значи общо за деня са  три прахчета, нали? newsm78

Ако знаеш току що какви красиви китчета си дръпнах...Един рожден денски и един зимен...Мммм красота! Mr. Green

# 229
Да 2 дена по 3 прахчета  ooooh!

От къде ги дръпна я кажи сега   Hug

# 230
  • София
Зимния с пингвините е KK-Playful Penguins, а другият е  Joyful_bychoukette.
Ако не се лъжа това е едно от линкчетата...ама не етова китчето..
http://www.freebies.ch/displayimage.php?album=7&pos=23

Я, по-добре дай мейлче да ти ги изпратя! Mr. Green

# 231
Муци,Пълна ти е кутията на ЛС  Naughty

# 232
  • София
Готово Писанке! Позачистих... Joy
Китчетата утре ще ти ги пусна, че не успях
днес.

Приятна вечер момичета!  bouquet

# 233
Добро утро мацки  Hug

newsm59 newsm38  Gift Kissing Heart

днес племенникът ми става на 1 годинка  Hug
Та утре съм на купон Simple Smile Вие къде ще скитате почивните дни Simple Smile

Хубаво време ще има чак до към края на ноември  newsm44

Нети-как е малката.Межди др Лъчи беше 3 седмици с хрема и нищо др не му помогна освен Тобрекс-това са капки за очи,но стават и за нослета.

Лек ден на всички

# 234
  • София
Здравейте маминки!

Светлушка, хубаво да си изкарате утре на купона!

Тези капки и аз съм ги ползвала за Алекс.
Доволна съм много, но мисля, че името беше Тобрадекс. Струват около 10 -11 лв. Peace

Ние ще си почиваме в къщи най-вероятно уикенда, че вчера лекарката изписа разни капки и прахчета.
Абе дано се оправим до неделята!

# 235
Аз пък тоди уикенд вече твърдо съм без дете, ще си почивам.Е, не точно.Ще ходя да гледам булчински рокли и аксесоари по Пиротска, ще пия безразборно кафета с близки и далечни приятелки.Ще си видя отблизо мъжа в събота през нощта luvbedама цялата нощ, а не набързо и тихо /като престъпници/.В неделя съм на лекции.Така че чаааак в неделя следобяд ще съм свободна, ако някоя от вас иска да ме ангажира за срещичка на кафенце и водичка Joy

# 236
Добро утро мацки!

Муци оправяйте се бързо ,че 3ти наближава .Скоро май няма да се видим както е тръгнало с тези болести #2gunfire

Ако в неделя сте по добре звънни да се видим че ще се забравим пак че е нета да подържаме връзка  Joy

jeniqa супер.Ще си починеш та и мъжа ще зарадваш  Whistling

svetlu6ka , весело изкарване на купона  dazzler1

# 237
Женя- внимавай Ния да няма братче или сестричка  Joy И дано харесаш рокля...М/у др на Евлоги Георгиев,малко преди НДК,има мн хубав сватбен салон.
Муци ще разказваш и ти за ден-ден Simple Smile

# 238
  • София
Здравейте, момичета. Аз малко се позагубих в последно време, но сменям работата в момента и ми е малко напрегнато, та затова.

В събота и неделя ще имаме гости и няма мърдане от вкъщи. Hug Симбата засега цял месец се задържа на детска, само тия дни малко нослето се разтече, ама засега устискахме положението.

Муци, стискам палци Алекс да се оправя по-бързо и в понеделник да е най - веселата рожденичка!

Жени, а ти, умната, голяма си палавница  hahaha Само така!  Joy

Светлушка, щур купон да си спретнете:)

И всички малчовци - никакви болести, а на разходка навън на слънце!

Хубав петък на всички  newsm51

# 239
Здравейте, момичета, изпокрили сте се, та се наложи да си търся темата на ново.
Прочетох нещо за фотошоп...Муци, ти сигурно разбираш.Моля ти се, отърви ме от незнанието, че имам голям проблем.Искам да добия представа от една рокля, която е в тъмно-синьо и много ми харесва.Мисълта ми е, че ми се ще да я видя в бяло, за да разбера дали е моята рокля.Можеш ли да ми помогнеш как става това с фотошоп, предполагам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт