София - Дружбенски мами (3)

• 29 529
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от мен!

Женя
, давай роклето, пък Писанака и Зайка също ще се
включат. Все ще успеем да я белосаме... Joy А, иначе аз обожавам роклите на къща Романтика. Имаха преди магазин малко преди кръстовището на Хр.Белчев и Патрирха. Божествени рокли... Crazy

Светлушка
, как мина партито? Да ти е живо и здраво племеничето и много да ви радва!  bouquet

Алекс е малко по-добре днес, но е доста отпаднала!? newsm78 Поне си хапва днес нормално. Вчера яде само няколко лъжици попара за целия ден #Crazy Нооо.....ще се справим до довечера, че утр е големия Ден! Mr. Green

# 241
Муци, тук ли си да ти пратя линка?Направо ако ми помогнете момичета ще ви разцелувам.

# 242
Муци, аз ти пращам линка с роклята, а ти когато имаш време я погледни http://www.marysbridal.com/bridal/4q305.htm

# 243
 jeniqa,  роклята е страхотна.

# 244
Благодаря, аз имам още няколко такива модела, но искам първо момичетата да ми кажат има ли варианти да си направя аз цветовете, че искам да е от два цвята комбинация.Пък после ако успея сама ще си избера и най-красивата, че сега съм раздвоена.

# 245
Страхотна рокля  Hug

Имаш ли я в по голям размер че не може да се свали от сайта за да се обработи .Освен с принт скрийн newsm78
Сега ще опитам  Peace

Муци ,радвам се че оздравявате  бързо Hug

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 21:50 от Mama Pisana

# 246
Ето и резултата  Peace

# 247
Mama Pisana, ти си просто чудесна.Много ли е сложно да ми обясниш как се прави, че да не ви тормозя или пък да кажеш къде е написано на едно място, че в темата за фотошоп има прекалено много информация, която не ми трябва и съм просто много боса в това отношение Blush

# 248
Не е сложно . Първо си селектираш това което искаш да промениш като цвят.Примерно със Laso Tool правиш селекцията или някое от производните му След това отиваш на Image>Adjustments> Hue/Satiration

и там вече си играеш с плъзгача докато получиш цвета който искаш  Peace Същото върши и Image>Adjustments> Replace Color
Надявам се да съм обяснила добре  Peace Hug

# 249
Много благодаря, утре ще се помъча.И после ще ви покажа между кои точно рокли се двуумя, ще се радвам да чуя мнението ви.

# 250
  • София
Едва сега успях да поседна...
Женя, роклята е просто прекрасна и гледам Писанка се е справила блестящо с белосването. Mr. Green Писанке, и ти май сменяш темите вече, а... Joy Шегичка! Много ми харесва резултата в бяло.

# 251
Муци,честитата ти рожденица!
Много здраве,усмивки и най веселото детство и пожелавам!Да расте обичана и любяща Hug  bouquet newsm59  ura  Gift  party023  bigdance2 Tada

# 252
О, Муци, днес при вас е един голям празник  bigdance2Да ти е жива и здрава малката принцеса!И много, много да те радва, и съвсем мъъъъничко да те ядосва!Дано в градината стане много весело и Алекс да си изпразнува чудесно!

# 253
  • София

Честит рожден ден на Александра!
 а това е за мама Муци

# 254
  • София
Муци, Честит Рожден Ден на малкия сладур Алекс!!!    ura  Gift baloni bdbaloni baloni newsm59 baloni

Да ти е жива и здрава, щура, весела и засмяна, много умна, късметлийка за радост на мама!!!

Общи условия

Активация на акаунт