София - Дружбенски мами (3)

• 29 552
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Муцка, мерси.Пак ще го потърся като ходя следващия път, че  за зимата още нищо не съм й купила.Има некви дрешки де, ама не мисля че ще ни стигнат, че както бавно съхне всичко... Close

# 76
  • София
Женке, купуваш си една сушилня и си решаваш проблема! Mr. Green А между другото съм се наканила да пускам зимни дрешки дето са ни малки в продавалника.
Не знам какво търсиш, но ако искаш да може да видиш.
Всичко е много запазено и слагано по няколко пъти (щото аз се престаравам в пазаруването понякога) и хич не мисе разделя, мама нямаме никакво място в къщи и гледам запазените дрешки да ги включо в оборот. Joy
Та ако решиш пиши ми на ЛС или направо идвай на гости. То вярно ,че твоята сладурана е доста по-мъничка, ама знам ли.. newsm78

# 77
Естествено, че искам да видя.От кога са ти дрешките?Имам предвид да не са ви от миналата зима, че май ще са ни големи newsm78Абе нищо бе, дай да видя какво си пуснала в продавалника.Дано станат.Аз така или иначе й ги купувам малко по-големи.

# 78
  • София
Добро утрооооо!

Сколасах да се появя. Ето кафенцето от мен днес

След пет дена на Аугментин Кало отново е на градина. Единствено се ядосвам, че не му купих антибиотика по-рано, а го мъчих четири дена на Бисептол, който оказа се грам не помогна.
Засега наследникът не реве, помрънква малко, ама като види София на Писанка и ме забравя тутакси. Те нали двамата си ходят сериозно  hahaha

Аз съм в процес на търсене на зимен панталон и в процес на чудене къде има добре и сравнително евтин златар. Имате ли идея? Трябва да си поръчам халка, че нашите са сребърни.

# 79
  • София
Женя, основно от миналата зима са. До колкото си спомням имаше комплектче шушляково едно или две, шапки, шалчета....и другото не го помня. Пиши ми кога ти е удобно. Не съм пуснала още нищо щото нямам време да меря и да снимам. Само едни пантофки съм пуснала и това е, но те са големи
за вас.

Нана, добре, че сте оздравяли вече.
Ама и аз хич не го любя тоз АБ и все гледам с друго да лекувам. Обикновено се отърваваме със Суметролим.

Ти за теб или за дечко панталон търсиш?
Преди няколко дни ходих до магазина на Брод и Ко в Хаджи Димитър и  имаше моделчета за мами. А, ако е за детето, пак от Хаджи Димитър, ама борсичката Даяна и Ники, взех много хубави шушлякови панталонки с подплата на щерката.

Минах и през втория етаж на Европа-та до вас и там имаше доста сносни  дрешки, ама не знам какво търсиш точно! newsm78

За златар не мога да ти помогна...От няколко години установих, че не ми е по-добре като не нося злато. Peace

Хайде приятен ден и до събота или неделя?
Да уточним часа и хайде на кафе ...

# 80
  • София
Нана, добре, че сте оздравяли вече.
Ама и аз хич не го любя тоз АБ и все гледам с друго да лекувам. Обикновено се отърваваме със Суметролим.

Ти за теб или за дечко панталон търсиш?

Суметролимът си е Бисептол. Просто това му е търговското название. На Калоян нищо не му помогна.
За мен търсех панталон, защото все пак съм яка българка и в повечето обикновени магазини като питам за панталон първо ме гледат  така Shocked, а после казват: Ми нямаме голямо нищо!
Не че съм динозавър, но определено ще ми трябват 2 панталона тип тийнейджърски, каквито шият в момента.
Както и да е панталони намерих - тамън два.  Wink

# 81
  • София

Ние с Вели днес се разходихме до Дружба 2. Игра си в градинката на параклиса. Отбихме се и в клубчето -Тайната градина.
 Бе празно и Вели не иска да стои там,да не е луд в това хубаво време. Видя ми се тясно помещението за големите са 5 маси кръгли,а стаята за игра е заета почти от батут ,пързалка,къщичка и няколко музикални масички.  Все пак когато е лошо времето пак ще го посетим,защото му липсват контакти с деца а около нас всички са на ясли ,а не мога да нахалствам да заприказвам други майки по градинките. Cry
 Нека слънцето да грее в очите ви момичета! Hug

# 82

Ние с Вели днес се разходихме до Дружба 2. Игра си в градинката на параклиса. Отбихме се и в клубчето -Тайната градина.
 Бе празно и Вели не иска да стои там,да не е луд в това хубаво време. Видя ми се тясно помещението за големите са 5 маси кръгли,а стаята за игра е заета почти от батут ,пързалка,къщичка и няколко музикални масички.  Все пак когато е лошо времето пак ще го посетим,защото му липсват контакти с деца а около нас всички са на ясли ,а не мога да нахалствам да заприказвам други майки по градинките. Cry
 Нека слънцето да грее в очите ви момичета! Hug

Тая градинка при параклисчето и аз съм я загледала и мисля да изведа Ния някой път натам, но сигурно нито една позната няма да има и ще трябва да си кукувам сама.Но пък си заслужава, градинката е хубава!

# 83
  • София

Добро утро, момичета   bouquet

Едно кафе фрапе от мен и пожелания за лек, приятен петък  Heart Eyes

# 84
  • София
Добро утро и то мен!

MIA, страшно кафе-фрапе си сготвила рано зарана!

Шпунц, не ми звучиш много убедително за клубчето, но ще го преслушаме! Благодаря за прекрасното пожелание!

И аз я харесвам градинката на параклисчето в Дружба2, само където едната пързалка е счупена.  Sad С Алекс ходим от време на време. Доста по -чисто е от навсякъде.

Ако искате може утре или в неделя да си спретнем едно рандеву там? Обаче на Флай-я има повече пространство за децата май...

Хайде давайте предложения, че то срамота вече... Mr. Green

# 85
  • София
Муцкаа, как си, душко?  Simple Smile Много ми се ще и на мен събиране, а точно тази събота и неделя отиваме при майка ми на гости малко и за съжаление, ако направите сбирка, ние ще трябва да пропуснем  Sad Но няма как, баба се сърди, че не сме ходили скоро  Hug

Другият път обаче задължително сме там Flutter

Ааааа, и родителска ни чака в понеделник, най-накрая  Crazy

Жени, и аз ти обещах дрешки, така че като се видим, ще се разберем - няма смисъл да седят из нас само ей така  Peace

# 86
  • София
MIA, калпазанка такава! Ама нищо щом е за бабето ще ти простим отсъствието... Joy
За родителската нали занеш че  е 17,00.
Да не забравиш да кажеш на твойто шеф, че трябва да излезеш поне в 16,00ч Mr. Green Аз на моя му казах към 15,00 - 15,30 за по-сигурно. Heart Eyes
И пък да вземем да се чакаме някъде ако искаш? newsm78

# 87
  • София
Муци, ми да, в понеделник през деня може да се разберем нещо да отидем заедно - разбрах, че първо ще се съберем общо, а после всеки ще ходи в собствената група да мъдрим нещата Grinning Дано да ги измъдрим  Joy

# 88
Аз предлагам на Флай-а в събота към 11!Точка JoyАко ще идва някой да пише, че да не се озъртам напразно Embarassed

# 89
  • София
Женя, аз и Алекс сме там!...
Само да ми махнеш ако не те видя.... Mr. Green Каних с еда те питам на твойта приятелка оправи ли й се кръста?

Хайде кой още - Шпунц, Амбър,... Party

Общи условия

Активация на акаунт