Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е типичното поведение на бебето след раждането?
Кога е подходящо да започнете да извеждате бебето на разходка?
Какво е нормалното поведение на бебето по време на кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е типичното поведение на бебето след раждането?
Типичното поведение на бебето след раждането включва хранене на всеки 1-3 часа, сън, плач и ританe. В началото бебетата могат да имат колики, които се проявяват с плач и неспокойствие. Важно е да наблюдавате редовното хранене, мокри пелени и наддаване на тегло, като се консултирате с педиатър при въпроси или притеснения.
-
Кога е подходящо да започнете да извеждате бебето на разходка?
-
Какво е нормалното поведение на бебето по време на кърменето?
Нормалното поведение на бебето по време на кърменето включва редовно сучене, преглъщане и паузи между храненията. Някои бебета могат да се унесат и да не искат да пуснат гърдата, но това е често срещано и нормално поведение. Важно е да наблюдавате наддаването на тегло и редовното хранене, като се консултирате с педиатър при въпроси или притеснения.
-
Какви са препоръчителните действия при колики на бебето?
-
Каква е тапата, за която се споменава в публикациите?

!!Макар че нас педи ни измери 2520в къщи като се прибрахме
и бебевалежа започнал.
на бебка може да й е студено. Та тръгнах да търся нещо по-дебело, но нищо не намерих. В нашите квартални магазинчета още не са заредили дебели дрешки и навсякъде ми предлагат същото,което аз съм купила, но с по-дебело одеало вместо пелена. А аз одеалце си имам. Ще взема да си го облека детето в това, което съм й купила и просто ще я завия върху пелената с одеалото, освен ако не завали сняг дотогава

.много да те слушкат.
,но сега съм щастлива че мисли за мен и иска да бъде до мен
.беба днес много рита и някъде от 1 час започнах да имам леки болки ниско в корема.дали ще родя днес
.да се надяваме
.не ща да предизвикват раждането ,но ако не излезне до утре по-обяд ще ме вкарат в болницата.а аз никога не съм влизала и ми е малко кофти немога още да се настроя психически но се налага.днес купихме още дрешки и пак ще се почват задълженията да
ужас.вече незнам всеки ден си намирам да работя нещо ,а малката още неще да излизи.и таткото дава зор ама като е инато като майка си
.днес на обяд си поспах добре сега да видим дали ще спя тази нощ,ако не родя де.момичета ще ви оставям че трябва да
нещо,пък и малката толкова рита че ходя до тоалетна на всеки 10 минути
.ако не пиша до утре стискайте палци всичко да мине при мен на ред,че съм се панирала и мисля само за това.хайде чао и