"Рапорт даден, рапорт взет!", започна СЕПТЕМВРИйският отчет!

• 14 700
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здрасти:)! Аз пак влизам и пак нося бебе:))). Честито да им е! Сложих снимчица на малко Муци при другите бебчета. Днес сутринта ме опика мъндзърката, еее..бива ли такива работи..пикаеше и се смееше..случвало ли ви се е на вас..баш когато сменявах памперса.. Crossing Arms
Момичета, предложете ми пееща играчка, която да има добри гласови данни, че това пеещо легло дето го имаме толкова фалшиви мелодии има, че ми иде да викна детска вокална група Пим- пам, а и малка Муци вместо да спи, почва да вири краци и да размахва ръце в знак на простест!
 Софи, Hug
Сончеййй, ко прай пазарджиклийчето:), цункай го от мене, не съм те виждала па тебе от сто годин, яла са весни, фръцни се с новата снага, покажи бедро, а така..))
 Разкажете кой къде хвърли пъпчето на бебчето, хей така, да се позабавляваме:), дори да не вярваме в тези неща..Моят възлюбен ми разправя, че малката като плачела, не викала " уаа", а" лааааа"Simple Smile)))), въобразил си е, че ще е супер музикална, турил и е пъпчето на пианото и тва си му е..ето снимка, озаглавена Първата ария на Тами( на седмица е тук):

# 256
Привет от мен Grinning
Честито на Адиктет, нека момченцето ви носи много щастие и радост  bouquet а на мама бързо да се прибира вкъщи Hug
Ох ние днес от обяд сме много криви чак сега заспа, нещо не му изнасяше на Криско, дано сега да поспи малко Praynig
Сега гледах че другата седмица в неделя и понеделник го дават хубаво времето в София така че ще стягаме количката Party сега не смея много много.
Шейле ти още ли си с тази настинка, милата изтормозите дано бързо да се разкара гадината Hug
Ами това е за сега от мен после пак ще вляза да видя дали няма още бебенца, лек ден на всички  love001

# 257
Adicted, честита ти радост!!! Дочака го Hug

Ужас...на хората бебетата навършиха месечинката, аз още не съм родила Tired

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 15:23 от Шматка

# 258

Софи, Hug

Разкажете кой къде хвърли пъпчето на бебчето, хей така, да се позабавлявамеSimple Smile, дори да не вярваме в тези неща..Моят възлюбен ми разправя, че малката като плачела, не викала " уаа", а" лааааа"Simple Smile)))), въобразил си е, че ще е супер музикална, турил и е пъпчето на пианото и тва си му е..ето снимка, озаглавена Първата ария на Тами( на седмица е тук):

муцооооооооооооо, цун си!
таз твойта певица ли ще я правим!
пъпа още си е у нас!

аз имам още от капките, ма свършват! не бих си позволила да мъча детето!

ЕТО ГО И ЛЮБОООООООООООООО НА АДИКТЕД! ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е!

# 259
  • Бургас
софиииииии Joy Joy Joyдай да фъргами на тереня, бе, бейбето..
 певица, мажоретка, танцьорка, търговка, поуицайка #2gunfire,  сичку.. Joy местя пъпа по цел ден, сега викам да ида го фърла за малко на МВР-то, да поседи..ама ако ме види некой колега на Тамагочиту, ша ме вкара за еното нищо:)))))) после иди обяснявай, че тва е пъп.. Joy

# 260
Ех, чудна е тази Тамарка! Явно има данни детенцето! Simple Smile ПУ-ПУ! Красавица!
Адиктед, честита радост, мила! Ето, че прокървяването е било верен симптом и те е отвело в МД, където си гушнала сладката си рожбичка! Да е жив и здрав малкият Любчо и да е много умно и послушно дете!
Елс, качих снимките на бебочетата. А в албума с коремчетата се сложих и аз като за последно Simple Smile
http://images.september2008.multiply.com/image/2/photos/12/1200x … amp;nmid=87673172
Шматароче, дай Боже и ние с теб скоро да последваме примера на Адиктед и да гушкаме малките бебочета!
Петка не е писала скоро! А и Роси Ка още не се е отчела! Дано скоро долетят щъркеловите новини Simple Smile

# 261
Честито бебче на Адикт!

# 262
  • Бургас
Здравейте дами аз съм от октомврийките . wavey

Искам да ви честитя Стилиян на Ина лемон,че нали сме градски и сипишем в друг форум. smile3525

Честити съкровища и на останалите мами,а на тези които още чакат леко и безпроблемно раждане. newsm10

# 263
Честито момченце на Адиктед!! Много да я радва и все по-голям да расте Hug
Ние пъпа не сме го хвърлили още но татко и иска да го хвърли на стадион Българска армия ooooh!Е как на момиче пъпа на стадиона ще хвърли не знам ама е твърдо решен!!!Направо не знам как ще с еубеждаваме да не прави глупости!!
Ние изязохме днес на разходкаааа!!!20ина минутки с количката!!Много сме доволни!! LaughingТя поспа още след това и към 2 хапна!!Е до сега не е спала и минутка!Ту на ръце ту в леглото ту с биба ту без биба и мрънкяяя и се напъва чак от зор!!Додавахме манджа на 2 пъти с надежда да заспи ама тя имала други планове!!И хем се нерви че не може да заспи хем се прозява и реве хем се тъпче като прасе да яде CrazyЕйй луди станахме тати още я мандахерца нагоре надолу ама наджеда всяка оставете #Crazy
Муцо ама много голяма уста е отворила твоята госпойца мари баш кат макя си е Joy hahahaМного е сладка пу пу!!
Айде другата седмица да става топло и викам да правим вече срещи с количките по парковите места Mr. GreenТо моето сърце не трае Flutter
Шейле моя проблем е че гърдите са ми равни и гладки като топки!!Нямам зърно!!Всичко е равно!!!Ей това е проблема!!!Не знам как да го опиша най-правилно че д аме разбереш ама няма изпъкнало нищо!!Едва с помпата леко се загатва и тогава се мъчим да захапе но без успех много голям мъчи мъчи и накрая то само излиза от устата няма как да седи вътре... TiredНе очаквах така да станат нещата ама какво да правя Rolling Eyes
Флу миличка пак поне си се снимала-моите последни бременни фотографии за 2 седмици преди да родя!!И сега имам усещането че съм била бременна преди 100 години #CrazyМного ми е странно

# 264
ЧЕСТИТО НА АДИКТЕД!!ЖИВ И ЗДРАВ ДА И Е МАЛКИЯТ МЪЖ!  bouquet

Сега да се оплача-ние днес пак не можахме да излезем на разходка  Sad Тъкмо се бях наточила да го извеждам като видях слънцето през прозореца сутрина и нашият татко се прибира и ми обяснява колко студено било навън  #Cussing out #2gunfire Не било за излизане....още му било малко детето да го изкарвам в такова време! Confused Казах му,че по-топло няма да става по-нататак.....а слънцето все по-рядко ще го виждаме,ама...Не можахме да се разберем!Извика той майка му да остане при бебчо,аз да излеза да пия едно кафе поне,че му било жал да ме гледа вече такава изнервена и недоспала  Mr. Green
Е,аз поизлезнах за час и половина-пих кафе,напазарувах си и определено след това се чувствах по-добре!
Гоги пропусна разходката пак,но...има време ще наваксваме!Само се моля за по-топла зима! Praynig Praynig Praynig

# 265
Здравеите и от мен!!!
Ние бяхме два часа на разходка и сега спинкаме!!!УРА!!!
Аз да се отчета че вчера бяхме на консултация по случаи нашия мини рожден ден 1 месец
и сме наддали за месец 1300 и 3 см отгоре!!!
И вчера и беше първото пътешествие до варна ,че аз бях на преглед/тва по повод за секса/
След едно здраво бъркане и обстоен преглед лекарката каза че вече може и секс и спорт!!! Laughing Laughing Laughing
Абе девоики на някои бебетода е прегракнало защото наща беба от рев вече скрибуца даваме чаи от лаика слажица/за асето/ че шишета не понасяме.Някои да знае друг лек за това!!!
А и последно някоя по опитна маика да каже за гимнастиката че въобще не знам какво да правя!!! Hug Hug HugЗа всички и тея дето трагват да раждат да е леко и бързо!!!
аиде чао за сега!!!

# 266
Честито бебенце на Беба! Много да я радва и слуша  bouquet

Честито момченце на Адиктед! Да е жив и здрав, само радост да й носи  bouquet

И ние сме си още 2 в 1.

Шмат, Веч, хайде стискам палци скоро и нас да ни огрее Hug

Аз пък четох, че везните започват в 22.35 на 22.09. Трябва наистина да се провери, но не знам къде.

А какво стана с Лили, някой знае ли, нали вчера трябваше да го предизвикват?

# 267
Григ, скоро ще да е...при мен май още утре...
Хайде да видим де, да не се навивам, че една позната след окситоцина (1 седмица преносване) нямаше никакъв резултат. И така още два дена...и накрая пак окситоцин и секцио.
Та само мога да си стискам палци утре (ако така решат в МД) вече да гушкам и аз най-накрая бебе.

Честно казано се чудя на себе си как съм толкова спокойна в момента. Най-малкото в болница през живота си не съм стояла (освен 2 дни за сливици...ама не ги помня, щото съм била дете). Пък и, нали, голямо събитие все пак...Дано утре не се панирам  Praynig

Мале милааа...аз се притеснявах бебо да не се роди Лъв...то дойдоха Везните #Crazy

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 18:48 от Шматка

# 268
Извинявам се, че се намесвам в темичката ви. Честито на всички нови мами   bouquet
Слънцето навлиза в знака Везни на 22.09.2008 в 18:44 за София ( за другите градове с няколко минутки разлика) . По времето когато се сменят 2 знака, обикновено се раждат много деца, тъй че гответе се. Успех на всички  Hug

# 269
Шмат, няма да се панираш. Вълнението да видиш бебето е толкова голямо, че надделява над всичко. Стискам палци всичко да мине леко, ако не утре, когато стане Hug

Астра, мерси за инфото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт