Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 425
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Добро утро страхотни Hug
Къде се загубихте всички newsm78
Аз съм режимна-вчера бях на яйчица,а днес съм на плодчета Hug
Junior_J , lideto70 ,StaM ,Stelxen ,anita29 ,Арбанашка кокона ,Друнвала  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Ето ме и мен  Crazy

Аз вчера не съм включвала въобще компютъра  Grinning и затова ме нямаше,но съм по-режимна от всякога и днес отчетох....хм.... май е около -1 кг за 4 дни Peace около пиша,защото кантара ни нещо ми е странен,макар че никога не съм се качвала преди по 2-3пъти   newsm78 та на пътво мерене с тениска 74.5,на второ без тениска 74.2,а на трето пак с тениска 74.3  newsm78 ...минусът със сигурност е над половин килограм   Peace
Но да си кажа,че ям обезмаслено мляко 0.1%....като ходих до супермаркета и нямаше нормално  Crossing Arms и за да не съм се разкарвала напразно се 'самонаказах' с обезмаслено  Rolling Eyes вкуса е доста семпъл....но вече съм свикнала,че няма вкуса на нашето си мляко  Whistling

Улях се  Laughing

Лиде, браво за минуса   bouquet

СтаМ  Hug

Джуниор, и аз съм на мнението на СтаМ за диетата....според мен е страхотно добре балансирана и се доближава много до едно нормално хранене  Peace и определено смятам да се храня за напред с въглехидратни и белтъчни дни  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 212
Добро утро и от мен!  Hug
pamsi, мерси за кафенцето!   bouquet Много добре ми дойде!
Липсвахте ми... докато ви изчета, сума ти време мина тази сутрин!
Браво за минусчетата! Гледам, някои се мерят само в понеделник, други по няколко пъти на ден  Sunglasses Аз като pamsi съм любопитна и всяка сутрин се качвам, но нали се сещате, че дори и да имам минус, все още не съм си мръднала лентичката  Sad Но днес съм на плодове и утре ще съм надолу!!!   Sunglasses
През зледващата седмица ще дойдат в офиса да окабеляват и скоро ще имаме нет, и ще мога да се включвам през деня и да ви чета!
Денс ще домакинствам, защото съм занемарила тези няколко дни къщата. А и ще сготвя на домашните 2-3 манджи, за да не пискат, че са гладни  Laughing
Много хубав ден на всички, разтоварвайте, почивайте!  Hug   bouquet
И аз съм наблизо  Hug

# 213
  • Стара Загора
Drunvala  супер...значи и от работата ще се включваш Hug
Аз вече поучистих малко и почнах да готвя за да може следобед да сме навън....ако е хубаво времето де.
Кала честито намаление Hug важното е,че кантара мърда на долу Peace

# 214
Да не ви разсейвам от домакинстването  Laughing

Друнвала, аз се меря всеки ден преди кафето  Peace така се стимулирам, та дори и да няма голям -,а понякога и +  Peace

Тук вече си е есен - слънчево,но хладно  Crazy

# 215
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

На линия съм - днес режимна  Peace

Кала, браво за минуса  smile3501 newsm44 newsm68 И моя кантар понякога има такива разлики и аз се чудя дали нещо батериите не са за смяна newsm78

Памси, Hug мерси за кафето   bouquetи браво за режимността  thumbsup

Друнвала  Hug, хубаво е , че ще можеш и от работата да се включваш  bouquet

СтаМ, Junior_J , Stelxen ,anita29 ,Арбанашка кокона , и всички други Страхотни момичета Hug Hug Hug

Страхотен ден на всички! newsm51

# 216
Лиде, ма той твоя кантар е доста специален  Laughing ако става дума за тоз дет мери мазнини и калории ли беше  newsm78

Изядох половин банан,защото не сме се наканили все още да излязем, а нямах грам плод  Rolling Eyes освен бананите и ме заболя стомаха и се предадох....само вода не свърши работа  Confused

Страхотен ден  на режимните и не чак толкоз  Joy Joy Joy

# 217
  • София
Кала Hug, кантара ми мери килограми и мазнините в килограми, но на моменти дава доста големи разлики между две качвания едно след друго newsm78 . Аз всъщност напоследък си гледам само килограмите, загубих интерес към мазнините.  Crazy

# 218
  • Стара Загора
Здравейте страхотни Hug
Ние досега бяхме на разходка-ходихма и на Мак Доналдс и съм много доволна,че устоях на любимото ми изкушение Crazy
Сега си хапвам плодче  Wink и се надявам утре кантара да ме зарадва Hug

# 219
  • София
Памси, браво че си устояла на изкушението!  smile3501 И сега със сигурност се чустваш по-добре отколкото ако си беше хапнала , нали  smile3521

Днес с хапването съм така:
Сутринта и следобяд - кисело мляко,
на обяд варено месо,
а за вечеря пиле със салатка ще е.

днес можех плод да си хапна, но минах без него  Laughing

Страхотна вечер на всички! Hug

# 220
  • Стара Загора
Лиде наистина сега съм много горда със себе си Peace
Ти днес си много режимна Браво Hug

# 221
  • София
Мерси   bouquet
И аз съм доволна от себе си като съм стриктна - преди си доставях удоволствие като ядях, а сега като устоя на някоя храна  Joy Joy Joy

# 222
  • Стара Загора
Аз се надявам най-после да си набия в моъзка,ча трябва да се яде разумно...а не с каквото и когато ми падне.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 18:55 от pamsi

# 223
Днес прегреших - бях на рожден ден и се олях Embarassed Но не се предавам, и утре е ден Mr. Green

# 224
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте страхотни!
Имах ужасен уикенд. Бях на разходка с кучето на майка ми (симпатично бяло пуделче) и ни нападна един бултериер, който беше пуснат без каишка. В резултат нашето куче изчезна, а аз съм още в шок и на успокоителни. Естествено, вчера наруших диетата, ама много я наруших и сега се чудя от къде да започвам пак. Дали от начало или просто да зачеркна вчерашния ден от календара и да продължа с един плодов днес. Как мислите вие? Лек и режимен на всички.

Общи условия

Активация на акаунт