Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 427
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
  • в резерват
Благодаря на по-опитните момичета за съветите и разясненията.  Hug.... Спестихте ми една камара въпроси. Peace..
И аз явно три дена съм била някъде около диетата. Но няма да се вайкам сега. Имам си намаление, значи не са чак толкова фатални нещата. Аз да си призная, че комбинирам червена печена чушка със зелена салата и една идея зехтин. А когато имам млечен ден на плодове си спестявам някое хранене.....Иначе  това редуване на различните групи храни ми допада и така мога да откарам доста време.
И от днес забелязах, че количеството храна, с  което се засищам  е доста по-малко от това, което ми е било необходимо досега..... Thinking

Пожелавам на всички хубава вечер.  Heart Eyes

# 196
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug

Набързо да се похваля, че днес кантара ме зарадва с 500гр минус  bowuu- малко но от сърце Mr. Green
Вече само 500гр ме делят от така чаканата шестичка Praynig

По-късно ще пиша повече! Peace

Страхотен успешен минусов ден на всички! Hug

# 197
  • Стара Загора
lideto70  страхотно усмихнато кафе-зарежда ме с добро настроение Hug
Честито намаление Peace
Аз съм си режимна.Днес задържам.
Лек и зтрахотен дан на всички Heart Eyes

# 198
  • в резерват
Добро утро, ранобудници  Hug

lideto70, много се радвам за тебе. Това 6 така го чакам и аз.  Praynig

При мен обаче няма минуси,  МЦ-то ми се задава и съответно ще задържам известно време.

Пожелания за страхотен и усмихнат ден и от мен  Hug

pamsi  Hug

# 199
  • Стара Загора
Арбанашка кокона  нормално е да задържаш
И аз като съм  в МЦ се зареждам с търпение и не се качвам на кантара Wink
Пак ще лунуваме двете Hug

# 200
Добро утро и от мен момичета...
Снощи не съм била режимна ...ядох някаква Калугерска салата със сирене, домат и печетна чушка, и две парчета от едно пилешко шишче
Арбанашка кокона , и аз май от по-малко количество храна се засищам  newsm78 , но не съм сигурна още Simple Smile
Лиде, честит минус   bouquet
Памси,  Hug

Днес съм на плодове и мляко...утре не знам какво да правя все още...обаче ми се върти в главата да направя само плодове и мляко или само плодове следващата цялата седмиц... Sad ...все още нямам НИКАКЪВ отчетен минус и наистина се притеснявам ...този път не м ога да кажа по дрехите защото преди 3-4 седмици свалих основно малко в дупето и дрехите, които ми бяха широки тогава си ми остават точно толкова широки и сега...

И...друго, което вчера ме заинтригува да попитам...според вас на какъв принцип е тази диета...не мога да кажа 'разделно хранене' ., защото вчера като прочетох началната страница на разделното определено има доста несъответствия с тези плодове през цялото време...

Диетично и ведро утро засега  Hug
Честито за хубавите, симулиращи минуси Simple Smile

# 201
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,страхотни Hug
аз снощи се изложих.Трябваше целия ден да съм на мляко и плодове,а за вечеря ядох пиле и фъстъци. EmbarassedДиетата ми отиде на кино.Освен да запончна отначало Thinking.Но от утре,е днес цял ден няма да см си в къщи и ще ям каквото има.
Лек и режимен ден на всички.  bouquet

# 202
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро, страхотни!
Как сме днес? Честито на всички минусчета! Аз не съм се теглила, но смятам най-късно в понеделник да го направя и да видим дали пак ще имам минусче. Днес съм на риба за обяд и вечеря. Вчера хапнах само един омлет на обяд, а следобеда и вечерта си ги изкарах на кисело мляко. Просто не ми се ядеше втори омлет. И аз вече започнах да свиквам и не съм постоянно гладна, а и количествата намалям.
Желая ви лек ден, момичета!
anita29, стягай се! Wink Няма да се излагаме тука, я!  Hug

# 203
  • Стара Загора
anita29  случва се да прегреши човек Hug
Щом утре ще си навън можеш да си го направиш плодов-хапваш само ябълки или някакъв друг плод и готово Peace
Аз също се засищам с мнооого по-малки количества
ПП Junior_J аз си я правя на принципа на разделното хранене-или само мляко или само плодове Peace

# 204
  • София
Здравейте, момичета! Grinning

Junior_J , тази диета , по мое мнение е нещо средно между моно и разделното хранене.

Лиде, чесито минусче! Hug
Ммм , много хубаво кафенце!

И аз вчера вечерта се поизложих малко. Малко ме е яд , но какво да се прави.  Tired Продължавам . А и днес няма да мога да отида на аеробика. Може да повъртя велоергометъра и малко упражнения с гиричките...Ще видим. Blush
Лошото е ,че и аз съм пред мц , а тогава ... ooooh! ми се отваря апетит Crazy

На всички приятен ден!  bouquet

# 205
Stam, не се притеснявай, аз от опит в прегрешенията се научих просто да продължавам напред, защото иначе следва голяямо наваксване на всичко Simple Smile
Колкото до диетата - сигурно си права , а за МЦ...аз преди имах ужасен апетит...не само преди цикъл, а и по време на овулацията...беше страшно...само за сладко мислех...
Минах на противозачатъчни и започна да ми се яде повече солено и единствената реакция преди цикъл остана мнооого лошото ми, сдухано настроение Simple Smile

Памс, браво на тебе - добра идея - аз много се засищам от ябълки - днес мисля да хапвам това без мляко (засега Wink )

Stelxen,
тази риба така ме провокира и аз да си направя едно рибно меню, че...снощи дори идеята ми беше да си поръчам пъстърва, ама...след салатата просто нямаше къде да я сложа Simple Smile

# 206
  • София
Пак съм при вас Hug

Днес ми се очертава нережимен ден  ooooh!- довечера една колежка ще празнува 50 год. юбилей и просто няма как да не я уважа, но ще гледам до тогава да съм си режимна, а пък утре пак ще скачам в режимния строй  Peace

Днес по план имах риба, но няма да обядвам риба , а си мисля за таратор newsm78, а преди малко си хапнах с огромно удоволствие грозде - най-после имам в режимчето плод - голям кеф Laughing

Джуниър, Hug не се ядосвай за задържането, понякога колкото и да ни е неприятно има такива периоди. Confused Аз съм имала задържане от почти по месец и тогава ако не беше подкрепата на момичетата тук    bouquet със сигурност щях да се откажа. За съжаление хубавите неща стават бавно Sad , но никакво отказване  Naughty

СтаМ, Кала, Памси, Анита, Арбанашка кокона, Стелхен и всички останали Страхотни момичета Hug Hug Hug

# 207
  • Стара Загора
Здравейте сладурани Hug
Аз вчера бях на месце,но за обяд съм си спретнала това....естествено без мазнина

Приятен апетит на всички Hug

# 208
Абе май и на мен ми се очертва нережимен ден...отивам при майка ми и просто...ще е цяло чудо, ако уикенда съм диетична...
Ще се опитам да съм режимна и нисковъглехидратна без плодовете...
Или пък ще изкарам един въглехидратен ден в събота
Не знам
Пуу , на рожден ден ме поканиха пак на ресторант - големи гуляи тази седмица се оказаха...ще се въздържа със салата

Памс,
браво на теб

# 209
  • Стара Загора
Къде се покрихте всички?
Да не си хапвате тайно в някое ъгълче Joy
Айде който е обядвал да заповяда на чайчето

Общи условия

Активация на акаунт