София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (4)

• 65 508
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,
Сополите явно са повсеместни... Ами че то има ли друг начин, то аз се разсмърках, какво остава за децата...
Тази вечер останах самичка - малката замина с майка ми при баба ми на Монтана, мъжът ми изчезна на гроздобер по македонския край... А аз понеже съм на работа до късно останах сам-самичка... Утре като се наспя хващам автобуса за Монтана и аз...
Лошо в цялата история е, че ми я няма печката (т.е. мъжо)  Mr. Green и ще трябва да се завивам много яко тая нощ... Да не говорим, че имаме проблем със съня - Невена не иска да си спи в кревата в последно време и спи м/у нас  Tired това не е човешко, ви казвам... Или ще рита, или ще се върти и отвива... не знам тя дали се наспива, но ние със сигурност не можем...
Айде, това е от мен. Засега. Приятни почивни дни на всички!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 22:31 от Mirinda

# 16
  • София
Ако случайно Дияна реши да спи при нас или с някой от нас... ами същото е. Още от малка е така. Свикнала е да спи сама. Мама я взимаше от време на време през уикендите и само се оплакваше, че Дияна най-добре спала когато си качи краката в/у главата на мама Simple Smile Шавливо, ритливо, размахва ръце, крака...

# 17
  • София
  tiptoe

Набууууут в новата тема! Mr. Green Студ, бе! Студ! Всички кихаме, дори и котката. Подхванахме ремонт, слагаме ламинат и само хвърча с парцала и си мечтая да намеря къде съм си прибрала това или онова.  Боже, кога натрупахме ТОЛКОВА ненужни вещи и боклуци по шкафовете?

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 14:30 от Ним

# 18
Боже, кога натрупахме ТОЛКОВА ненужни вещи и боклуци по шкафовете?
Ей това се чудя всеки ден.
Повече шкафове ни трябват явно Whistling

# 19
Здравейте! В Надежда 5 са открили Детски клуб "Криси", и искам да попитам дали има някой от вас впечатления. Клубът е нов, пише че организират детски партита, почасово гледане на деца и т.н.
Усмихнат ден!  Simple Smile

# 20
  • София
Момичета, от другата седмица и аз съм в Надежда и ще се радвам да ме включите в редиците си!  Hug

# 21
  • Някъде на път....
Здравейте! В Надежда 5 са открили Детски клуб "Криси", и искам да попитам дали има някой от вас впечатления. Клубът е нов, пише че организират детски партита, почасово гледане на деца и т.н.
А къде по-точно се намира?

# 22
  • София
А къде по-точно се намира?
Открих само това

Цитат
Новооткритият детски клуб набира деца за сформиране на група за целодневни занимания от м. септември. На нас може да разчитате за приятна обстановка, коректно отношение и добри грижи за Вашите деца!Организиране на вечерни и съботно-неделни тържества.
Цитат
Публикувано от Албена Артинова
0882593992; kriskids@abv.bg

# 23
Намира се в блока до обръщача на трамвай №6, но незнам кой номер точно. Днес ако излизаме ще погледна.

# 24
  • Някъде на път....
AnMary,   bouquet

# 25
Намира се в блока до обръщача на трамвай №6, но незнам кой номер точно. Днес ако излизаме ще погледна.
Блок 525. Беше затворено, но имаше телефони - като се обадя и се срещна с момичетата там, ще пиша какви са впечатленията и условията.

# 26
  • Някъде на път....
Блок 525. Беше затворено, но имаше телефони - като се обадя и се срещна с момичетата там, ще пиша какви са впечатленията и условията.
Ооо, сетих се! Минавала съм 2-3 пъти от там по обяд, винаги е затворено..... Sad

# 27
Ще имам повече яснота в петък, тъй като сега решават дали да останат в този вход, защото и той е в списъка с длъжници на Топлофикация и ми обясниха, че не е редно децата да се топлят на печки. Иначе условията са добри, има на разположение педиатър, осигурява се хранене на децата, по желание на родителите. За цените още нямам точна информация. Всичко това го споделям с вас, защото смятам че ще е полезно при тази липса на места в детските заведения. Ще пиша подробности....

# 28
  • Някъде на път....
bellla, ще чакам с радост да разкажеш. Пък сега идва и зима и ще е хубаво да знаем за такива местенца в квартала!  Peace

# 29
Здравейте! Тези дни, покрай рожденния ден на Белла, нямах възможност да напиша какво научих за Парти център Криси. И така - в момента се изнасят от досегашното помещение, което заемаха и търсят ново. За съжаление не могат да кажат къде, но се разбрахме към края на тази седмица пак да се чуем. Но със сигурност ще е в Надежда 5.
Това е от мен, за сега.

Общи условия

Активация на акаунт