София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (4)

• 65 515
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
А в кой блок беше? Simple Smile
Много гадно вали, иначе да се видим. Днес му казах на Джони, че няма да излизам с Алекс. Вчера ни наваля дъжда.
266

# 241
Здравейте, ако може и ние да се запишем   Grinning  мама Злати 25г.(30.01.1983) и татко Андрей 30г (15.05.1978) , малката ни рожба се казва Красимира, родена е на 19.02.2008. Живеем в кв.Надежда 5 (или Връбница-1) бл.506   Hug Педиатър- Д-р Елка Иванова от  24 ДКЦ

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 23:15 от shushona

# 242
Здравейте, съжалявам, че така нахлувам в темата, но имам нужда от помощ.
Зет ми е с диагноза прекурсурна лимфобластна левкемия -лимфом и в момента е на лечение с химиотерапия в НЦХТ - София. Има нужда от кръвопреливане и за целта трябва кръв от група 0 отрицателна, но в София няма налична такава.

Дали някой с такава кръвна група има възможност да дари кръв?

# 243
Пиши в клюкарника.

# 244
Писах там, но почти всички, които се отзоваха, не са от София. Затова пускам питането и в "местните" теми.
В крайна сметка за днес е осигурена кръв, но другата седмица пак ще трябва да се прелива. Ако се сетите за някой - пишете ми на лични, да не пълним темата ви с това Hug

# 245
  • София
Писах там, но почти всички, които се отзоваха, не са от София. Затова пускам питането и в "местните" теми.
В крайна сметка за днес е осигурена кръв, но другата седмица пак ще трябва да се прелива. Ако се сетите за някой - пишете ми на лични, да не пълним темата ви с това Hug
Много бих искала да помогна, знам какво е, но за съжаление и аз и хората около мен са с друга кръвна група  Sad Надявам се все пак да се намери начин!!!

# 246
  • София
gertrudka, пуснала съм съобщението ти до всичките си познати, дано се намери някой с тази кръвна група  Praynig

# 247
Здравейте майчета,
и аз най-накрая да се реша да се запиша в темичката.
Казвам се Ани 28 год., живея в Свобода бл.2 от 10 месеца на толкова е и синът ми Simple Smile роди се на 11 февруари 2008г. в 22.50 часа, 3 кг.  и ръст 50 см. казва се Георги.
За педиатър си избрахме Д-р Елка Иванова 24 п-ка и съм много доволна от нея.

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 22:47 от anason

# 248
Да ви се похваля с най-новия (предполагам само) живущ в Надежда 1 -  Кристиян. Роди се на 18 декември. Педиатърка ни е др.Елена Ангелова(препоръча ни я моята лична лекарка) от 8ма поликлиника. Малкия сега хапва с голям апетит и с нетърпение чака да се стопли времето да излезнем на разходка!

# 249
Честито ти бебче, Илиана Simple Smile
Все така да си хапва Simple Smile

# 250
Честита Нова година на всички майчета и техните семейства! Много усмивки и поводи за щастие през новата година!   bouquet
Честито бебче iliana_cv ! Да расте усмихнато и здраво!

# 251
  • Sofia
Здравейте момичета! Честита Нова Година! Много здраве и щастие на вас и вашите семейства!
Много хубава темичка, как не съм я надушила досега не зная newsm78 Та и ние да се запишем в списъка:
Аз съм мама Бени, дъщеря ми се казва Мартина( 05.07.2002г). Живеем в Надежда 3 бл.311

# 252
  • София
Хайде Ч.Н.Г. и от мен. Да сте много здрави, и при прдиатрите само за консултации.
Искам да ви попитам, кои са дестките градини в 5-та част Надежда, че кумата ми трябва да записва малката и се местят в 5-та част. И аз да питам Дуци, АнМари и другите мами то втора част кажете как стои въпроса с детската кухня? Знам че има в първа част зад даначното, и до 24-та поликлиника, но за втора част незная, а също ми казаха че трябва от рано да се запиша, та моля дайте съвет!  Hug  bouquet Blush

Бени добре дошла!

# 253
  • София
Бени ние с теб сме писали по разни надежденски теми, как тази не си я надушила? Simple Smile Здр и тук   bouquet

Дидка, изобщо не съм проверявала как стои въпроса с кухнята. Даже не съм захранила все още.

# 254
  • София
Бе то и аз съм решила да захранвам след 6-тия...ама една позната каза че ред излиза след 5-6 месеца и добре от сега да си подам документи...и затова питам.... newsm78
А ти за Алекс нещо за ясла предприела ли си?

Общи условия

Активация на акаунт