"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 177
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Е  vesel4e , чак пък да не си говорим и за изследвания, все пак ще ставаме мами, това най-много ни вълнува. *Nikita* да не би да става дума за доплер?

Ами май не, всъщност това е фетална морфология в 11-13 г.с.

# 121
  • София
Да, записаха ми даже дата отсега. А и за още някакво изследване, което е за другия ден, нещо от сорта на кардиограма на плода.
Мисля, че се нарича фетална ехокардиография. Обикновено като ти направят ФМ през 18-23-та седмица(на мен ми казаха, че е най-добре да имам навършена 20-та) се вижда добре как работи сърцето на бебето. Но в някои случаи ако имат съмнения препоръчват да се направи и ехокардиография за по-голяма сигурност. Естествено всеки може да си го направи по желание дори и без да има някакви съмнения за сърцето на бебочето.
 Ние през почивните дни ще ходим при родителите ми. То като се замисля ние всеки уикенд сме си там. Те живеят на половин час път от София и там въобще не се зареждаме с чист въздух (много близо до Кремиковци е), но на мен там ми е спокойно и мама си ме глези. Детето също много обича да ходим и като се приберем обикновено пита кога пак ще ходим и така. Сега като го вземем от градина палим колата и още от днес изчезваме.
 Така, че пожелавам на всички приятно изкарване на почивните дни, а на мамите, които работят да си отспят за всичките работни дни, които ги очакват.

# 122
Е, след цялата изляна простотия относно албума, да си кажем нещо хубаво, кажете как споделихте новината за бебоците с татковците?

# 123
Аз му се обадих по телефона - нищо необичайно  Laughing , но бяхме на работа и двамата и не можах да чакам до вечерта.Но ние си очаквахме всеки месец, тъй като беше планирано. Радостта беше голяма - 6 месеца чакахме.

# 124
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Ами май не, всъщност това е фетална морфология в 11-13 г.с.
Колко се изписа за таз фетална морфология, БХС  ooooh!

Относно бебеправенето, при нас стана много бързо, беше желано. Бяхме спокойни и сигурни, че всичко работи в наша полза ... зарадвахме се, но някак го знаехме още от преди закъснението на цикъла.
ПС:  Стягахме се за море и мъжо ми вика: Муци, как избра тая дата за море, точно кога ще си неразположена?
Аз му викам: Споко, няма да ми дойде. - просто на майтап, не знаех, че се е получило

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 15:41 от vesel4e

# 125
Каква новина,ние решихме двамата да правим бебе и то стана от първия път!Какво има за казване!Просто  очаквахме да се случи. При нас беше планувано,а не изневеделица за да има новина......
Май те разочаровах , не стана като по филмите хаххахах
ПС; щом видях двете черти на теста (едната значително по светла) (и аз като Никита) му се обадих по телефонаSimple Smile

# 126
Аз оставих теста за бременност пред огледалото (като излезе от банята първо там отива). Видя го и ме попита това същото което си мисли ли е и аз казах 'Да'   А първият път му го подарих в торбичка като подарък-беше много изненадан! Mr. Green  И малко стреснат!

# 127
Е, първия път и при нас стана веднага - решихме и още същия месец ми закъсня.Тогава пък не очаквах веднага да стане.Сега обратното, но вс. път си е различно.

# 128
Е, след цялата изляна простотия относно албума, да си кажем нещо хубаво, кажете как споделихте новината за бебоците с татковците?

При нас беше случайно !Бяхме си в къщи на мен ми дойде но беше твърде оскъдно и аз усетих ,че има нещо и направих теста !Резултата беше положителен и той беше невероятно щастлив ,а аз се разплаках!
Това е..........

# 129
Аз и каката поднесохме положителня тест на татито рано сутинта в леглото, вместо сутрешния чай за събуждане Laughing Laughing Laughing

# 130
Аз разбрах след, като се върнахме от морето, забременяла съм една седмица преди да заминем, а толкоз се притеснявах, че ще ми дойде на морето, че и вит. С пих, когато ми закъсня с два дни помислих, че е от него, тъкмо се бяхме прибрали в София. Но реших съвсем неочаквано да си направя тест и радост едно втора бледа чертичка, но все пак забележима...  и веднага от тоалетната при таткото с теста в ръка, казах му да си затвори очите, че имам изненада, в началото не можехме да повярваме, макар, че и ние дълго правихме опити и беше планирано... а на морето какви щуротии правих само ... влязох с няколко финландки в джакузи, мощните струи на джакузито ме биха в гърба, корема, а бе всъщност  голям хидромасаж, изкачвах се с часове през кулите на двореца в Балчик, навръщане 8 часа път с автобус до София, голямо чудо... Laughing

# 131
[quote
.........., но някак го знаехме още от преди закъснението на цикъла.
[/quote]
И аз така,просто осещах че е станало през цялото време до закъснение на цикъла!
А когато дойде и подмина датата написах в гугъл "симптоми на бременност" и ме откара в този форум!
Там в една тема прочетох и разбрах ,че имам същите симптоми, през които е минала всяка майка!Веднага отидох и си купих тест! заради бледата черта си купих още един на другия ден! Беше пак бледа-обадих се по тел. на АГ и той ме увери че така излизат...

# 132
леле кога успяхте да  изпишете толкова много !!!!!!браво sluncetoooo много готино си го направила жалко че не успях да си кача снимчица ама другия път!!!!!!!дааааааааа и аз съм  на работа и вече определено започва да ми тежи коремчето и ми се спинка много и искам на топличко под завивките!!!!!хихиихих миссля си как тези три почивни дни ще ми се отразат много добре!!!!ние просто не се пазихме  аз сънувах   че съм бременна направих си тест и беше положителен!!!!!!и първия път когато забременях не го планирахме просто стана но явно не беше писано защото го загубих в 8-мата седмица!!!! но сега втория път беше много странно с съня като в някоя приказка!!!!и съм по спокойна по сигурна дано всичко е наред !!!!и всички да родим живи и здрави бебчета!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes preggo preggo preggo preggo

# 133
  • Стара Загора
sisi_dqvol4eto всички които искате малки снимчици пред ника си отпред качете големи в албума и ще ви сложа малки, няма проблеми. ако не знаеш паролата ще ти я кажа на ЛС

# 134
sisi_dqvol4eto не се притеснявай, и аз имам една загуба предишен път само в 4г.с. но бях пила лекарства, за да ми дойде, въобще не предполаха, че съм бременна, а правехме опити поне от около година... каква нелепост, а имах гин. заболяване ендометриоза и две операции, този път вярвам, че всичко ще бъде наред и ще се радваме на най- сладките същества на света! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт