"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 196
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
ей, благодаря ви за куража за сватбения ден.   bouquet
Чета за усещане на бебето говорите - така ми се иска вече и аз да го усетя. Днес имам странно придърпване ту от едната страна, ту от другата. Четох, че в 15 седмица трябва да го усетим, а аз ще съм в 15 точно на сватбата. Даже снощи се шегувахме, че и хоро ще знае да изграе бебока. Joy
The_light_2008  - и аз се замислям вече за ботушки, а и да ти кажа още от миналия месец си спя с олекотено. А като легна слет обяд се завивам с пухено одеалце. Аз на стут не вирея

# 61
Здравейте момичета!
Лелее слънце ти си уникална!Темичката ни е страхотна!Браво!   bouquet   bouquet   bouquet

# 62
Гледам за рокли си говорите,моята е горе-долу наполовина бяла и наполовина бордо! Аз я исках чисто червена,ама от мен да мине и бяло и сложих!
А за усещането на бебето,аз първият път го усетих истински и знаех,че е бебо чак в 5м. Преди това не можех да кажа усе6там ли го или не!

# 63
  • под кривата круша
Поли-Уоли, мерси за отговора  bouquet И на мен при изследвания са ми вземали по 2-3 епруветки, дано няма проблем Simple Smile

# 64
А за усещането на бебето,аз първият път го усетих истински и знаех,че е бебо чак в 5м. Преди това не можех да кажа усе6там ли го или не!

Peace

# 65
Ау сега прочетох,че албумчето е изтрито  Twisted Evil
Срамота поне този който го е изтрил дори по погрешка да си беше признал и извинил!
Слънце не се ядосвай мила!  Hug

# 66
Цоп и аз набързо в новата тема, Слънце отнови си се справила много добре
Сега се връщам да ви изчета

# 67
Здравейте!
Включвам се набързо от курса, затова съм като гост. При мен гаденето спря от десетина дни и вече си ям всичко и кафе пак си пия.
Усещанията в корема и аз ги имам и се чудех бебето ли е.
А сега да ви кажа за моята рокля. Не е булчинска тъй като само ще подпишем, но няма нищо бяло в нея,а и не е дълга. Розова основа е и отгоре с апликации от черна дантела и тюл. Съответно ще съм с черни обувки и чанта. Половинката ще е с черен костюм и розова риза и вратовръзка.Майка сигурно се откачи като ме види с черното, но на мен не ми пука. Каквато съм дебела в бяла рокля ще съм като сметанова торта. Не може да се каже, че е мечтаната рокля и че супер се харесвам в нея, ама аз като не бях ориентирана какво искам и дизайнерката я измисли. После ще ви покажа снимки.
Относно албумите ни и аз съм съгласна достъп за редактиране да имат само един или двама, а останалите само да гледат.
Хубав ден ви желая!

# 68
Еййй,наистина не може изобщо да се влезне в албума?!? Добре,де,кога е станало това - аз снощи влизах и набързо прегледах снимките, че качих двечки - специално си снимах корема/на снимка още по-голям ми изглежда  Crazy /. Даже се учудих защо слънцето иска да и пращам снимката на мейла, нали вс. сами си ги качват...а то защо било. Макар,че друго се чудя - тогава още си ги имаше снимките, нещо разминаване става.
А всъщност има ли изобщо начин да се видят отнякъде? И защо не виждам ничия снимка до ника? Нали все пак някои са успели да си ги качат?

# 69
Момичета някоя от вас да няма ревнив съпруг и той да ги е изтрил?

# 70
Привет-мривет!

Много хубаво оформена тема, супер идея със снимките, браво Слънце!   bouquet.
За изчезналия албум думи нямам, та ще се въздържа.
Представете си, спрях кафето, защото ми се появи ускорено сърцебиене. Четох, че е нормално  по време на бременност, но ще питам следващия път доки дали да не ида на ЕКГ . През предишните ми две бременности си пиех две на ден, съвсем добре си бях. Сега и без това ми се спи непрекъснато, а без кафето Tired. Малкият юнак реши да се буди нощем в 3.00 и да си иска млякото от началото на седмицата. Тренирам ги отсега безсънните нощи. 

Ели, много са ми интересни подробностите около роклята ти и сватбата. С нетърпение чакам снимки- с новата система фалове няма да има, надявам се. Аз бях булка в бордо-любим цвят.  Grinning

# 71

Хаха  Joy доста невероятно ми се струва някой мъж да си играе да трие снимки.Моят пък изобщо не е ревнив..а да не говорим,че хал хабер си няма представа как се качватили трият снимки.
А и аз лично изключвам напълно варианта някой нарочно да ги е изтрил-просто не виждам никаква причина?!?

# 72
  • Ееей тук!
   hahaha   Joy  
Момичета от Варна, я кажете някой ходи ли вчера на лекцията в Годзила? Ако да, предполагам за всички, които не сме успели да я посетим, ще бъде интересно да чуем един кратък преразказ  Peace Между другото някой знае ли нещо за това т.нар. "училище" в АГ-то?
Май много ми станаха въпросите Crazy но имам още един ... newsm78 макар , че е рано все още за планове около раждане, но все пак има ли вече ориентации кой къде ще ражда?!? Аз лично бях доста положително настроена към Окр. болница, но какво стана сега след напускането на 25те акушерки...? Всъщност една позната роди там сега на 16ти нека я изпишат и се посъвземе,ще я разпитам и ще докладвам  Peace

# 73
Joy че даже и да е ревнив съпругът, той от един мамешки сайт какво има да ревнува?
Ние пък даже нямаме компютър вкъщи, така че в никакъв случай моят неможе да изтрие нищо, и доколкото разбирам изтриването май е станало вчера вечерта?

# 74
  • под кривата круша
Слънчоглед, трите от запаса дето сме на снимката край езерцето ходихме. Беше препълнено. В началото и в края имаше презентации на продукти, но лекцията по средата беше ми беше доста интересна поне на мен-за етапите на раждането. Водеше я една акушерка. Общо взето, как започва нормалното раждане, контракции, продължителност, упойки. Абе какво се случва в действителност и кога трябва да тръгнеш към болницата. И че ако няма повече от едно показания за секцио, не е желателно да се прави защото е по-рисково в сравнение с нормалното. Беше ми интересно и смятам пак да отида ако темата ме интересува. На "Битоля" го има това училище за родители, всяка събота са лекциите. Планове за раждането аз лично още не правя, твърде е рано. Накрая може просто да те насочат към друго място, мисля, че винаги при усложнения препоръчват АГ.
Хи-хи-хи, моя съпруг щом от Травиан-а не ревнуваше/ една стратегия дето основно мъже играят/, от Бг-мама едва ли hahaha

Общи условия

Активация на акаунт