"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 185
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Момичета ето тук открих няколко снимки са останали! от 80 около 30 има!
http://www.martenichki.snimka.bg./album.php?album_id=287126 тук се виждат,но немога да разбера,защо някой ще трие,може и да е случайност! Ако някой го е направил без да иска да си признае,обещавам няма да му се караме Mr. Green  Peace

# 76
Записвам се в новата темичка, Слънце поздравления изобщо за идеята и за труда Hug нямаш равна!
Ако някой е трил нарочно снимки-нямам думи! А ако е случайно и аз съм на мнение,че поне трябва да се извини на Слънцето!
Аз не можах да отворя изобщо албума и преди да ви прочета помислих, че някой е сменил паролата просто, даже щях да питам каква е  Confused

# 77
Есме Вихронрав, със сигурност мога да ти кажа, че не е проблем  да си хапнала (изрично лекарката ми го каза). А за количеството: за БХС взимат една епруветка (през предната бременност за някакви изследвания ми бяха взели 3). Тъй че не се притеснявай, надали ще те измъчат с повече, отколкото можеш да понесеш  bouquet

Съжалявам за моето невежество, но какви са тези изследвания БХС? Embarassed
Благодаря предварително! Hug
Есме Вихронрав Благодаря ти не си сбъркала и аз се чувствам като tai. Sick

Слънчев ден момичета

# 78
Ели, много са ми интересни подробностите около роклята ти и сватбата. С нетърпение чакам снимки- с новата система фалове няма да има, надявам се. Аз бях булка в бордо-любим цвят.  Grinning
о благодаря. Снимки със сигурност ще ви сложа. Даже ще се опитам и клипчето да сложа, защото сме го замислили много интересно да е.

Момичета някоя от вас да няма ревнив съпруг и той да ги е изтрил?
представяш ли си найстина  Joy
Не ми се вярва. Просто е станало погрешка

# 79
  • Варна
Слънчоглед, за раждането изобщо не го мисля - в Майчин дом ще е, живот и здраве. Първия път родих там и нямам забележки. От работа имаме допълнително здравно осигуряване към Закрила и ми възстановяват всички пари. Предния път раждането излезе 820лв с вип престой, върнаха ми ги до стотинка.

# 80
Слънцеее поздравления за хубавата тема и за старанието което влагаш   bouquet
А за албума не се ядосвайте. Който има желание ще сложи своя снимка отново.

Ели и аз нямам търпение да видя снимки, ама хайде първо да мине сватбата де. Вярвам че ще си страхотна булка  Peace

Приятен ден на всички

# 81
Слънчоглед, за раждането изобщо не го мисля - в Майчин дом ще е, живот и здраве. Първия път родих там и нямам забележки. От работа имаме допълнително здравно осигуряване към Закрила и ми възстановяват всички пари. Предния път раждането излезе 820лв с вип престой, върнаха ми ги до стотинка.

Здравей Ivema, можеш ли да ми кажеш за допълнителното здравно осигуряване от Закрила искаха ли ти документи на базата на които да ти върнат парите, ако да какво точно ти искаха?
Интересува ме тъй като и ние имаме допълнително, но е към друг фонд, а е доста неясно кога и как ти връщат парите.

Ще съм ти изключително благодарна за отговора!  bouquet

# 82
  • Стара Загора
Сега да ви обясня и аз. На поста на Red_girl8602 за това което е открила http://www.martenichki.snimka.bg./album.php?album_id=287126  ще кажа, че това са снимките които аз сложих снощи след като разбрах,, че албумът е изтрит. А тях ги имам от вчера - след като направих малките снимчици запазих и оригиналите ( и добре, че не съм ги изтрила). Така........... ПАРОЛАТА НА АЛБУМА си остава СЪЩАТА каквато си беше, нека всеки си има достъп до сайта, но при повторна проява - излишно е да казвам какво ще става тогава. Така..... другото - имам снимка от снощи на екрана ми (мисля, че се казва скрийншот), на която се вижда ставият ни албум но само заглавната му снимка, и най интересното е, че на описание на албума има ника на една от нас, без да я обвинявам разбира се, силно се надявам тя да няма нищо общо с това - защото лично аз вчера и слагах имена на снимките ( тя незнаеше как). И най интересното нещо е, че лично аз вчера изтрих албума на *Nikita* но й казах за това, като и преместих снимките в общия ни албум, и какво се оказва, че за всяко триене на снимка се иска потвръждение дали наистина да се изтрии снимката - така че варианта някой без да иска да го е изтрил за мен просто отпада.

# 83
Добър ден момичета!
Днес като че ли не е толкова студено а?Ще трябва да ходя да плащам тока - ужас само разтоварване.
Elg- и аз си ших роклята за нашата сватба, да ти кажа чесно и аз не си я харесвах на пробите-едни парцали висящи ooooh!.В последствие се оформи добре- е аз я бях виждала , защото същата беше спечелила първа награда на конкурс (ши ми я Жана Жекова)-
беше много екстравагантна и с висока талия и не ми се личеше коремчето Joy.
Есме- моля те после да кажеш за изследването за токсоплазмоза как си го направи т.е. как го поиска като изследване
за трептенето в корема- и аз го имам , но мисля че не е бебето, рано е още особено при първа бременност.Аз  го усетих първият път наистина около 5 месец- със сигурност не може да се сбърка с друго така че спокойно thumbsup
И на мен понякога ми е лошо, но може би вече отшумяват тези неразположение.
Много ми е  неприятно за албума със снимки ,беше приятно и мило когато го разглеждаш- някак си  си разкриваш душата. Но каквото и да е станало със сигурност  не го е направил нарочно  Naughty
А извиненията са за всички които са имали снимки там.
fever- щом имаш желание пробвай се с темите , а ние ще ти помагаме  newsm10
Лек ден на всички!

# 84
Слънце- не се ядосвай повече. Жалко, че така се е получило.

Нещо ме наболва лекичко и ще си ходя вкъщи. Мисля да готвя леща. Не съм готвачка и се уча още. Нали знаете, като я няма мама все трябва да се хапне нещо, пък навън вече ми писна. За сега се справям чудесно, яде се  Joy
Целувки от мен и до следобяд

# 85

Здравей Ivema, можеш ли да ми кажеш за допълнителното здравно осигуряване от Закрила искаха ли ти документи на базата на които да ти върнат парите, ако да какво точно ти искаха?
Интересува ме тъй като и ние имаме допълнително, но е към друг фонд, а е доста неясно кога и как ти връщат парите.

Ще съм ти изключително благодарна за отговора!  bouquet
Здравей! Аз не съм Ивема,но мога да ти отговоря!Ако здравното заведение не работи със Закрила,трябва да им пратиш копие от фактурата и касовата белешка!
По принцип май е така със всички допълнителни здравни(поне за Закрила и Здраве е така)

# 86
Момичета днес имам странни болки долу. На едно и също място, като прорязваща краткотрайна болка. Трае се, но често се случва. Обадих се на АГ-то и тя ми каза че може да е от растенето на матката. Ама аз много се притеснявам дали всичко е ОК с бебо ooooh!.
Моля ви ако някоя знае нещо за това дали е нормално и има ли причина за притеснения да сподели   

# 87
Здравейте и от мен!

Найстина много оригинално го е направила Слънцето ---с снимките на първаата страничка!На мен ми харесва много като добиваш поне малка престава с кого си пишеш!

За изтриването на албума--много неприятно !Чесна казано затова не бях качвала снимки!

За правенето на темите --нека който има желание да ги прави и който с каквото може да помага !

Много студено бреееее...............
Аз каквато съм зиморничева ужас!Така се надявам да има още хубави дни че зимата е ранно да идва!

За гаденето --става ми лошо само ако не ям!
Да се оплача нямам никакво желание за ядене --ям насила !Нито ми се прияжда нещо ,нито нищо!Колкото да не ми стане лошо хапвам по нещо!А предишната бременност не беше така !Като се сетя как набивах какво ли не!Е то затова качих 22 кг.и с мъка ги свалях после!Правилно са си казали хората, че с всяка е различно!

Още не мисля че съм усетила нищо!Макар че много ми се иска!На преглед съм чак на 7.10. и ми се струва че има много време до тогава!

Някой беше писал дали ще се дават по-големите деца на ясла!
Аз категорично няма да си дам детето !Ще си се гледкаме !

Е за това се сещам сега!
Хубав ден Ви пожелавам и много спокойни и приятни почивни дни!

П.П.--На срещата този път няма да мога да дойда !Ако има живот и здраве по нататък ще се видим!

Janitsa ----Не се притеснявай но ако можеш си почивай по-вече!

# 88
Здравейте мамчета,

Специални поздравления на Слънцето за оригиналното оформяне на темичката  Hug
Да ви кажа честно подразних се от това че снимките са изтрити, всички сме много хубави там и незнам на кой би му хруманло такова нещо.

Гледам за роклите си говорите - Елг много добре си го замислила това с лилавото и си го представям супер. И аз си шия рокля, макар че няма да е истинска сватба, но на рокличката не отказвам е няма да е истинска булченска, но ще е нещо подобно  Laughing (после ще ви покажа и снимчици). Още не съм ходила на проба а ми оства само една седмица дано да се получи както искам.

За коремчето да и на мен много ми личи като балон съм, но мисля че е от подуване  newsm78

За раждането- има ли някоя от вас която се колебае дали да е секцио или нормално?

Лек ден на всички и много усмивки  Hug

# 89
slancetoo аз разбрах сутринта за албума и ми стана малко тъпо сега като прочетох, защото аз вчерате те помолих да ми надпишеш снимките / не ме е срам да си призная/ защото предпочитам като не зная нещо как става избощо да не опитвам.
Ако мислите, че съм аз  искрено СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ, но аз влизах последно към 17:30 часа, а до колкото помня от това, което прочетох в темата някой са  влизали и са качвали снимки след мен.
Дано да не съм аз  Praynig Praynig Praynig, защото много се радвах на всички снимки и ми беше много приятно да виждам с кого си пиша.

Общи условия

Активация на акаунт